Ben Kusur mu Kalacağım? ..Bu da Benim Fakirhane

yangın için çok geçmiş olsun.. ayrıca arkadaşınız çooook abartmış hiçte eviniz bekar evi değil ve fakirane buysa benim evimi görme canım.. çok güzel evin var güle güle kullan inşallah..

her ewde mutlaka eksıkler olur. nazarlık olsun dıorum okadarına :)
ayrıca eşyalar deıl ıcınde huzur önemli olan... saglıkla huzurla oturmanız dılegıyleee

herşeyinde tam takır çok güzel olmuş,eksik falanda göremiyorum ben ayrıca yatak odanın perdeside mobilyana uymuş güle güle otur cnm

evin çok güzel canım. huzur ve mutlulukla otur. sevgiler...

a.s.

AMİN canım teşekkür ederim...
o banyoyu kullanmıyorum ben yatak ıdasındaki küçük banyoyu kullanıyorum ben...
bi duş almak için koca banyoyu kullanmak işime gelmiyor..kötükedihüso
10 dakika duş al 1 saat banyo temizle sil ...kafamçokkarıştı
tembelim galibaaaaaa .....kafamçokkarıştı

çok ferah ve sıcacık canım hiçte bekar evıne benzemıyo.olay için gçmiş olsun Allah yaşatmasın birdaha.sağlık ve huzurla oturmanız dileğiyle canım benımmm:1hug:

Başına gelen o kötü olaydan sonra yepyeni, pırıl pırıl bir ev yaratmışsın, seni kutlarım.
Eksiklerim var diyorsun; ama bence her şeyin var. Önemli olan sağlık ve huzur.
Boşver vitrini konsolu falan, ben hepsini attım. Evim ferahladı ve işim şimdi daha çabuk bitiyor.
Yıllardır eşyanın kölesi olmuşuz da haberimiz yokmuş.
İyi günlerde otur inşallah...

Dita büyük geçmiş olsun , derler ya ana geleceğine mala gelsin diye , sağlık olsun önemli olan o. Yeni eşyalarınla güzel günlere kaydirigubbakcemile5

Bu arada " ana geleceğine , mala gelsin " diye söz eklenmiş oldu benneyapsenağlamatımki....

Öncelikle gecmis olsun canim.Evin cok güzel olmus.
Daha ne olsun.Güle güle oturun.

koltukların tam benim almayı düşündüğümden ne çok spor ne de klasik... sürekli düşünüorum salona olur mu diye... çünkü ayrıca oturma odam olacak benim... ikiside spor olmasın diyorum... ama çok kullanışlı gelio bana bu koltuklar ve de rahat.. memnun musun???

bu arada geçmiş olsun canım evin yanmış...
güsel olmuş evin güle güle otur kazasız belasız inş...

Allah ağzınızın tadını bozmasın....mis gibi, tertemiz,ap aydınlık bireviniz var.tam sevdiğim gibi...iyi günler oturun inşallah...sevgiler :))

öncelikle geçmiş olsun başınıza geen talihsiz olaydan ötürü..bu arada hiç bekar ewi gibi değil ewiniz gayet sade ve şık..güle güle oturmanızı diliyorum

gayet güzel canım allah bir daha göstermesin inşallah

koltuklarımız aynı kılıflrının rengi biraz açık renk benimkilerinin..ama ben daha kullanmaya başlamadım..1 ay kaldı düğüne :)

öncelikle geçmiş olsun ben bilmiyorudm talihsiz olayı..

evin mis gibi işte
tertemiz
daha n eolsun
en önemlisi Allah sağlıkla oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…