Ben Kusur mu Kalacağım? ..Bu da Benim Fakirhane

evin çok güzel bekar evi için çok güzel üzüldüm geçen olaylara güle güle ağız tadıyla otur inşallah

allah birdaha yaşatmasın.eviniz ferah ve şık.yatak odanızın mobilyasını salona koydum demişsiniz o yazıyı okumasam salon takımı sanmıştım ben.hiç de sırıtmamışkii.tam uygun olmuş.allah eksiklerinizi giderir huzur dolu günler geçirmenizi sağlar inşallah...

şimdi bişey sorucam arkadaşım fakirhane dedikleri bu mu oluyor:uhm::roflol::roflol:
ben böyle bir fahirhane görmedimde cahilliğime ver
senin o arkadaşın kaç tane bekar evi görmüş onu da anlamadım ama kurcalamayalım
üstelik 11 ayda bu kadar güzel ev dizmişsin daha ne demek lazım millet senelerce uğraşıp yine de dizemiyor böyle ev
Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin canım çok güzel
Rabbim bir daha yaşatmasın öyle acı şeyler a.s.

bence hiç milletin kötü yorumlarına bakma...11ayda evin mis gibi olmuş....boşwer herşey zamanla olur....
agız tadıyla güle güle oturun inşallah...çok güzel evin bence..
a.s.

tatlım Allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin gayet hoş bir evin var.kimsenin sölediğine aldırmaa tıka kulaklarını sen.a.s.

Çok geçmiş olsun arkadaşım..Bu kadar sürede bunu başarabilmeniz bile çok iyi bence ki evinde çok sade ve çok şirin olmuş.Ev dediğin böle sade böle yumuşak geçişli olmalı.Güle güle kazasız belasız oturun inşaallah..

hiç de fakirhaneye benzemiyor...yeter de artar bile güle güle otur...evin yanınca anlamışsındır mal bir hiç...zaten ölürken bunları alamayacagız yanımıza...

estafurullah canim,allaha sükürki herseyiniz dört dörtlük..
cok cok gecmis olsun,allahim bir daha yasatmasin canim..
saglikla,sevgiyle huzurla gecen kocamannnn bir ömür diliyorum canim

Güle güle otur canim, bence hicde bir bekar evine benzemiyor

her sey zamanla olur, bence cok güzel

öncelıkle allahım sana bıdaha böle bı acı yaşatmasın:Saruboceq: ve kımsede yaşamasın cok kötu bı durum

evın gercek bı harıka herseyı sağlıklı olduğun sürece yapabılrsın cnm kaydirigubbakcemile5o yüzden hıc uzulme ınan cok guzel evın yalnız bı şey demek ıstedım banyodakı petek kullanışlı olmuyo bızmde vardı nem ve buhardan dolayı sadece çürüdü :1no2: tabı ı bı havalandrman vrsa sorun olmaz ama bızmkını sökmek zorunda kaldık zaten pek işe yaramıordu sana ve sevdıklerıne huzr versın rabbım ı gunlerde oturun ıns:Saruboceq:

Arkadasin kesin kiskanmistir....
ilk basta çok geçmis olsun. evin çok gûzel, güle güle otur canim. SAde ve sik. çok esyali evleri sevmem ben. benimkisi öyle bunaliyorum vallah. temizlik hiç bitmek bilmiyor .

eşyalarımız neredeyse aynı diyebilirim :smiley-cool: küçük farklar var.renk tonları benimde öyle. benimde gümüşlükmüş falanmış felanmış yok.çok eşyayı sevmiyorum,koltuklar ve halı rengi vs. ne kadar sade olursa ev o kadar şık gözüküyor.tıkış tıkış eşyaların olduğu,renklerin çok fazla karıştığı evler daral getiriyo bana :bbo:

canım çok geçmiş olsun yangın için çok kötü bir olay ama çok şükürki hayattasın dimi
eşyalarında çok hoş kibar ve evinde terrrtemiz bu kadar kısa zamanda bu kadar olur çok da güzel olur zaten bence süsü eşyası ile doldurma evi zaten çiçekten örtüden pek haz etmem ben
eksiğim çok diyosun muhtemelen mutfak eşyası eksiğidir onlar onlarıda yavaş yavaş alırsın güle güle otur sağlıkla

canım sizin fakırhane bayağı guzelmış çok beyendım ıyı gunlerde otur inşallah

canım öncelikle çok geçmiş olsun
bence herşey harika sade ve pırıl pırıl
herşeyinizi yeniden yapmışsınız maşallah
allah bidaha yaşatmasın aynı acıyı
güle güle ağız tadıyla oturun
a.s.

evın guzel degıl hatta çok guzel ...gule gule kullan ..arkadaşınada söyle bı göz doktoruna gıtsın sanırım gözlerı bozuk ben böyle bekar evi görmedım hıç evin gayet guzel gule gule otur.çok geçmiş olsun allah bırdaha göstermesın

ditacımm merhaba uzun zaman oldu seninle görüşmeyeli...umarım iyisindir...
evin çok güzel olmuş canımm allah tekrarını göstermesin inş..
herşey yerli yerinde ve pırıl pırıll...hiçbir eksiğin yok kii yanii ne fakirhanesii...
mutlu,huzurlu sağlıklı günler geçirirsin inş...

arkadaslar buraya nasıl resim yüklüyosunuz??ben de evimin resimlerini paylaşmak istiyorum da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…