- 24 Kasım 2014
- 811
- 1.928
- 313
- 38
Yerleşemez, artık ona müsaade etmem zaten oğlunun oturamayacağını protokolde belirttik.Bende onu diyecektim ev torunlarimin diye yarın bir gün gelir yerleşir amaçları o zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yerleşemez, artık ona müsaade etmem zaten oğlunun oturamayacağını protokolde belirttik.Bende onu diyecektim ev torunlarimin diye yarın bir gün gelir yerleşir amaçları o zaten
Nihayetinde çocuğuma annemin bakması…Eski mesajları okuyorum ki boşanma davasında mahkemeye sunacağım. Eş ne yazık ki çekişmeliye gidiyor, hayırlısı olsun.Ben size söyleyim, nihayetinde çocuğa kv bakar. Adam konu sahibini aldatırken başka bir kadın bulur ve bu hikaye konu sahibi dışındaki herkes için mutlu biter. Yani bunca şeye rağmen kv nin bakmasını istemiyorum demesine rağmen buraya bu ihtimali bile yazdıysa, demek ki çok da soğuk bakıyor değil.
Neden çekişmeliye döndü eşin?Kızlarrr bana bir şey yazın çekişmeliyi ben kaldırabilir miyim ? Moral verin bana.
Burayı okumuyor. Yazdıklarımı benim telefonumdan öğrenmişti. Merak bile etmiyor hala yazıyor mu diye.Luci varya ben sana anlam veremiyorum.
Eşin burayı zaten okumuyor muydu ?
Eeee bunları yazdıgında adam girip okuduysa diye korkmadın mı ?
Bilmiyorum fazla gariplikler silsilesi.
Esin kabul etmezse mahkeme de alman çok zor bu miktarı. Doktorlar maaşlarını tek kalem üzerinden almıyorlar. Performans ödemesinin o ayki çalışma oranına göre verildiğini de söyleyerek maaşı daha dusukten hesaplatmak ister muhtemelen. Bu oranda nafaka istiyorsan anlaşmaya bak.O da bunu bildiği için nafakayı düşürmeye çalışıyor. Eşin maaşı 120 bin lira , çok uçuk değil bence.
O ve annesi benim evde oturmamı, mutlu olmamı istemezler. Belki de böylesi hayırlıdır, benim üzerime hiçbir şey kalmıyordu.Neden çekişmeliye döndü eşin?
En son oğlumun özel okul masrafından vazgeçtim, ne yapayım devlet okuluna gitsin. Nafakayı da kendi belirlesin dedim yine çekişmeliye döndü.Esin kabul etmezse mahkeme de alman çok zor bu miktarı. Doktorlar maaşlarını tek kalem üzerinden almıyorlar. Performans ödemesinin o ayki çalışma oranına göre verildiğini de söyleyerek maaşı daha dusukten hesaplatmak ister muhtemelen. Bu oranda nafaka istiyorsan anlaşmaya bak.
Hiçbir şekilde konuşmuyorum her yerden engelli. Çocukları da istediği zaman görüyor. Annesi aklını çeldi, evi verme dedi bence.Bu adamla didişdin mi niye çekişmeliye döndü birden ?
Anlaşmalı olacaktı.
En iyisi evin yarısını al kurtul yarısıyla küçük falan Bi ev alamaz mısın.Hiçbir şekilde konuşmuyorum her yerden engelli. Çocukları da istediği zaman görüyor. Annesi aklını çeldi, evi verme dedi bence.
Alabilirim de uğraşmak istemiyordum. Bir an önce bitsin istedim. Belki böylesi daha hayırlıdır.En iyisi evin yarısını al kurtul yarısıyla küçük falan Bi ev alamaz mısın.
Gerçekten çekişmelide evi kurtarabileceklerini düşünecek kadar cahil değillerdir değil mi? Evin apar topar satılma riski var mı?Hiçbir şekilde konuşmuyorum her yerden engelli. Çocukları da istediği zaman görüyor. Annesi aklını çeldi, evi verme dedi bence.
Tedbir koydurmuştu sanki.Gerçekten çekişmelide evi kurtarabileceklerini düşünecek kadar cahil değillerdir değil mi? Evin apar topar satılma riski var mı?
Tedbir koydurmuştu sanki.
Evde şerh var satamaz. Avukatı söylemiştir illa ki. Ama esas avukat annesi bence. Bana diyor herkes ama esas kaostan beslenen benim kaynana. Elinde telefon eşi keyifle yönetiyordur. Her saat arıyordur ne yaptın, öyle deme şöyle de diye. Eş kararsız biridir birden boşanma kararı verebilecek biri değil. Ben anlaşmalıya gidiyor diye çok sevinmiştim ona üzüldüm. Bu haliyle benim için çok soru işareti vardı. Hayırlısı…Gerçekten çekişmelide evi kurtarabileceklerini düşünecek kadar cahil değillerdir değil mi? Evin apar topar satılma riski var mı?
Başka taviz verecek yerim kalmadı ki. Tazminat istemedim zaten. O yüzden de çekişmeliye gidiyor.Sen herşeye taviz verirsen daha azını teklif edecekler bunu düşün