• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben malımmmmmm

Yumurtlama dönemi etkiler mi ilk defa duydum ama ondan değildir benim annem çok takıntılı kadındır bana bulaşmış huyu bazı salak insanların hareketlerinini görmemezlikten gelemiyorum hadi sinir oldum o an laf da vuramoyorum

Bende de var o ya ama dönem dönem azalıp çoğalıyo özellikle mutlu değilsem veya stres altındaysam her şey batıyor resmen tahammülüm sıfıra iniyo

Bende bir dönem aşırı sinirlilik hali olmuştu. Artık kendim rahatsız olmaya başlamıştım kendimden. Psikologa gittim, ilaç falan kullandım düzeldi iki üç aya.

Son düzenleme:
Ben görümcemle konuşmuyorum şehir dışından oturuyor kimse yokken kaynanama gittim kaynanam bir soguk anlatamam derdi ne çözemedim bende mal gibi sıcak davrandım dizim agrıyor dedi derdi bize gelmek bayramda şimdi çözdüm olayı zaten 3 bayramdır gelmiyor ben eşimi zorladım gittik şimdide niye gittik diyorum hadi gittin o soguk sen niye sıcak davranıyorsun otur kalk misafir gibi kızından korkuyor resmen

hiç bir şey anlamadım yazdıklarınızdan.
Soru cevap konularını sevmiyorum.
Böyle karmakarışık ne olduğu anlaşılmayan şeyler ise çok yoruyor.
En baştan düzgün anlatın derdinizi.
Yada şu haliyle yardımcı olabilen çıkarsa kolay gelsin

İnsan içinden atamadığını kafaya takar, duygusal bir yapınız da varsa hele nasıl böyle içinde volkan olursun kendi kendine konuşursun değil mi? Benim 20 yaşındaki halim ^_^ Ah eski ben. Ayıp olmasın diye kibarca gülen ben, ayıp olmasın diye nazik davranan ben, ayıp olmasın diye "Siz de haklısınız" diyen ben, ayıp olmasın diye içinden "Sus boşver uyma büyüklük sende kalsın" diyen ben... Vay garip ben :D
Sessiz sessiz sindirmeye mi çalışıyorsunuz sinirlendiğiniz şeyleri?
Çıkarın o an öfkenizi doğru adresten, lafınızı çakın şöyle misler gibi ohh ötesini berisini düşünmeden, ciddiyim en güzeli. Ben böyle koruyorum akıl sağlığımı 12 senedir, şiddetle tavsiye ederim. Hayatım değişti bi güneş açtı, bi oksijen doldum ohh.. :KK70:

Anladigim kadariyla kilo vermeye calisiyorsunuz.Bazi gidalarin eksikligi insanda bu tip his karmasasina,tahammulsuzluge,hareketlerda tavirlarda yavaslik veya abarti gibi seylere sebep olabiliyor.Kilo kaybederken bir cok sey kaybediyor olabilirsiniz.Saglikli kilo vermek diyorum buna kulak verin..
Bir cok psikolojik durumun kökeni beslenme sartlari gerisi sosyal cevre.Sosyal cevre dedigimiz olaya kafa takarsaniz akil,beden sagligi ucaaar gider..
Enerji verecek gidalar,vitamin,demir vs eksikligi olusmasin bunyede,bol su,faydali besinler,spor vee tinnnlamamak..

İnsan içinden atamadığını kafaya takar, duygusal bir yapınız da varsa hele nasıl böyle içinde volkan olursun kendi kendine konuşursun değil mi? Benim 20 yaşındaki halim ^_^ Ah eski ben. Ayıp olmasın diye kibarca gülen ben, ayıp olmasın diye nazik davranan ben, ayıp olmasın diye "Siz de haklısınız" diyen ben, ayıp olmasın diye içinden "Sus boşver uyma büyüklük sende kalsın" diyen ben... Vay garip ben :KK70:
Sessiz sessiz sindirmeye mi çalışıyorsunuz sinirlendiğiniz şeyleri?
Çıkarın o an öfkenizi doğru adresten, lafınızı çakın şöyle misler gibi ohh ötesini berisini düşünmeden, ciddiyim en güzeli. Ben böyle koruyorum akıl sağlığımı 12 senedir, şiddetle tavsiye ederim. Hayatım değişti bi güneş açtı, bi oksijen doldum ohh.. :KK70:
Son paragrafı uyguluyorum etrafimda "insan"kalmadı :))) yüzsüzlük yapıp hala sarıyorlar sürekli, intikam alma çabası içindeler sanırım.

Sinirim alınırsa iyice mal olabilirim çünkü laf vurarama sorunu var bende kendi kendimi yiyorum sonra

laf vuramama sorunu derken nasil yani? o anda diyecek birşey bulamayıp sonra ah keşke şöyle cevap verseydim mi diyorsunuz ya da dilinizin ucuna birşey geliyor da söylersem şimdi gerginlik artar durum daha kötü olur, bu benim terbiyeme yakışmaz gibi düşünceler mi sizi frenliyor?

herkesten nefret etme ve aşırı sinirlilik halini zaman zaman herkesin yaşadığını düşünüyorum ben. kişinin hayatı monotonsa bir uğraşı yoksa boşluktan takıntılar sivrilebiliyor ya da işinde yoğun stres ve baskı altındaysa mobbing uygulanıyorsa insanın kimseye tahammülü kalmayabiliyor

Back
X