ben menfaatçiymişim

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
annem dedi bana bunu az önce..üniye başladığımdan beri bi yerlerde çalıştım yazın mağazada çalıştım günde 12 saat ayakta ne kadar zor tahmin edersiniz.. aileme yük olmamak için..bu süreçtede kalplerini kırmadım ne istedilerse aldım..son sınıfım ve suan çalışmama babam müsade etmiyor kpssye gircem diye..annem dediki çok borcumuz var çalışınca yardım edersin dedi araba ehliyet almak istiyorum ben ama dedim amadan sonrasını dinlemedi bağırdı bencil menfaatçi diye..ama öğrenim kredi borcum var onbinden fazla önceliğim onu ödemek olur..yeminler ettim yardım etmeyeceğimden değil yanlış anladın diye bırak ya falan dedi ağlamaya başladım babamda çocuk daha işe bile girmediki dedi banada ağlama annen o söylesin ne var dedi...ben haketmedim o sözleri bağıra bağıra babama bişiyler diyo eminim benle ilgili ama ben naptım hakaret duycak erkek arkadaşımla paylaşmak istemedim bi tek siz varsınız anlatabileceğim... ben kimseye menfaatçilik yapmadım bencilde değilim...yazın yemek fişlerimle yemek yemedim bazen annemi kardeşimi yemeğe götürdüm ben bencilde değilim

Son düzenleme:
bence annen başka bişeyden dolayı sinirliydi sana patladı. üstünde durma olur böyle tatsızlıklar. anne babanın kıymetini bil. erkek arkadaşına da sakın anlatma.

annenin ne fedakarlıklar yaptığınıi neler yaşadığını belki de pek bilmiyorsundur...

sana belli etmemeye çalışmıştır. sonra böyle bir konu gelince de bir anda patlamıştır.

sonuçta o anne... hiç kızını üzmek ister mi? bence bunun altında yatan nedenleri öğren annenden..

sen kendi fedakarlıklarını biliyorsun bir de anneninkileri dinle bakalım... ama o anne sonuçta.. kızma ona, sadece anlamaya çalış.

bence annen başka bişeyden dolayı sinirliydi sana patladı. üstünde durma olur böyle tatsızlıklar. anne babanın kıymetini bil. erkek arkadaşına da sakın anlatma.

annem kincidir ortaokulda ettiğim lafı hatırlar artı hep sinirli kıymette bliyorum hakaret etti bağırmadım bile bu yaşta hep bana patlar zaten :26:

biliyorum tabi fedekarlıklarını ama kötü bişey demedim ki ben ona

canim yaa;(( cok uzuldum okurken, tabi ki sen haketmemissin bu laflari
ama sana nasil teselli verebilirim bilmiyorum, annenin yaptigi hic dogru degil ,daha ise bile girmemissin
uzulme,annen sakinlesince kendini tekrar anlat,baban da sana destek olur
ama erkek arkadasina bahsetmemekle iyi yapiyorsun,yarin oburgun yuzune vurur uzulursun.

canm şimdiye kadar anlatırdım ama o da yabancı bazen yüzüme vurduğu oldu akıllandım kendi annem bile bencil diyosa el oğlu neler demez

annem kincidir ortaokulda ettiğim lafı hatırlar artı hep sinirli kıymette bliyorum hakaret etti bağırmadım bile bu yaşta hep bana patlar zaten :26:

sen yine de saygını kaybetme. ben evleneli nerdeyse 2 yıl olacak annem bana hala bekar onun sorumluluğundaymışım gibi davranır. onun huyunu bilirim ve nabza göre şerbet veririm. sen de öyle ol. ana gibi yar bağdat gibi diyar olmaz çünkü.

annen borçlardan bunalmış sana patlamış herhalde.boşver takma.annenle zorla konuşmayada çalışma.herkes bi sakinleşsin.ayrıca senin çalışıp borçlara yardım etmeni istemesi bencilllik.anne babalar evlatlarını çalışıp eve para getirsin diye niye zorlarlar anlamam.çocuk,büyüsün kendi kanatlarıyla uçsun,ana baba yaşlandığında bir tas su versin diye vardır.borç için değil.annene kızdım

kesin evin büyügü sensin canm durumuna üzüldüm ama annen senin ne yapabilirsinki ayrıca oldukça fedakarsın ama hiç üzülmüyorum artık sen güçlü bir kızsın bence yksa ayaklarının üstünde duramazdın bence üzülme

evet ben büyüğüm canm liseye giden erkek kardeşim var bana su getir anne ben onu yemem başka yemek yap anne kızdığı zaman kapıları kırar ama benim duyduğum lafları o duymaz

çok iyi bir tespit:) genelde hep büyüklerin başına patlar böyle kabaklar
canım üzülme canı sıkkındır annenin.. o da biliyor senin hiç de menfaatçi ve bencil olmadığını..sinirle söylemiştir..

evet ben büyüğüm canm liseye giden erkek kardeşim var bana su getir anne ben onu yemem başka yemek yap anne kızdığı zaman kapıları kırar ama benim duyduğum lafları o duymaz

annelerin kızlarına nazı geçer fedakarlığı biz yaparız onlara bnmde bazen senin gibi hislerim oluyor canını sıkma annenin biranlık siniridir

kızsanda kıyamıyosun annene belliki
ve ne kadarda doğru aynı zamanda
takma kafana canım annedir nede olsa
benim annemde genelde gergindir ama sevmediğinden değil elbet
oluyor ana kız arasında sorun etme ince düşüncelisin anladığım kadarıyla
ama bazen olay olur olmaz unutmak çok faydalı oluyor
incinen yerine dokunma sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…