bence annen başka bişeyden dolayı sinirliydi sana patladı. üstünde durma olur böyle tatsızlıklar. anne babanın kıymetini bil. erkek arkadaşına da sakın anlatma.
annenin ne fedakarlıklar yaptığınıi neler yaşadığını belki de pek bilmiyorsundur...
sana belli etmemeye çalışmıştır. sonra böyle bir konu gelince de bir anda patlamıştır.
sonuçta o anne... hiç kızını üzmek ister mi? bence bunun altında yatan nedenleri öğren annenden..
sen kendi fedakarlıklarını biliyorsun bir de anneninkileri dinle bakalım... ama o anne sonuçta.. kızma ona, sadece anlamaya çalış.
canim yaa;(( cok uzuldum okurken, tabi ki sen haketmemissin bu laflari
ama sana nasil teselli verebilirim bilmiyorum, annenin yaptigi hic dogru degil ,daha ise bile girmemissin
uzulme,annen sakinlesince kendini tekrar anlat,baban da sana destek olur
ama erkek arkadasina bahsetmemekle iyi yapiyorsun,yarin oburgun yuzune vurur uzulursun.
annem kincidir ortaokulda ettiğim lafı hatırlar artı hep sinirli kıymette bliyorum hakaret etti bağırmadım bile bu yaşta hep bana patlar zaten :26:
annem dedi bana bunu az önce..üniye başladığımdan beri bi yerlerde çalıştım yazın mağazada çalıştım günde 12 saat ayakta ne kadar zor tahmin edersiniz.. aileme yük olmamak için..bu süreçtede kalplerini kırmadım ne istedilerse aldım..son sınıfım ve suan çalışmama babam müsade etmiyor kpssye gircem diye..annem dediki çok borcumuz var çalışınca yardım edersin dedi araba ehliyet almak istiyorum ben ama dedim amadan sonrasını dinlemedi bağırdı bencil menfaatçi diye..ama öğrenim kredi borcum var onbinden fazla önceliğim onu ödemek olur..yeminler ettim yardım etmeyeceğimden değil yanlış anladın diye bırak ya falan dedi ağlamaya başladım babamda çocuk daha işe bile girmediki dedi banada ağlama annen o söylesin ne var dedi...ben haketmedim o sözleri bağıra bağıra babama bişiyler diyo eminim benle ilgili ama ben naptım hakaret duycak erkek arkadaşımla paylaşmak istemedim bi tek siz varsınız anlatabileceğim... ben kimseye menfaatçilik yapmadım bencilde değilim...yazın yemek fişlerimle yemek yemedim bazen annemi kardeşimi yemeğe götürdüm ben bencilde değilim
kesin evin büyügü sensin canm durumuna üzüldüm ama annen senin ne yapabilirsinki ayrıca oldukça fedakarsın ama hiç üzülmüyorum artık sen güçlü bir kızsın bence yksa ayaklarının üstünde duramazdın bence üzülme
kesin evin büyügü sensin canm durumuna üzüldüm ama annen senin ne yapabilirsinki ayrıca oldukça fedakarsın ama hiç üzülmüyorum artık sen güçlü bir kızsın bence yksa ayaklarının üstünde duramazdın bence üzülme
evet ben büyüğüm canm liseye giden erkek kardeşim var bana su getir anne ben onu yemem başka yemek yap anne kızdığı zaman kapıları kırar ama benim duyduğum lafları o duymaz
Annen, "ben menfaatçiyim" diyecekken dili sürçmüş "sen menfaatçisin" demiş... """"nokta"""""
bende 12 saat ayaktayım ve üniv. okuyorum senin gibi
Allah yardım etsin canım
ben dayanırım çalışmaya ama haketmediğim laflara dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?