annem dedi bana bunu az önce..üniye başladığımdan beri bi yerlerde çalıştım yazın mağazada çalıştım günde 12 saat ayakta ne kadar zor tahmin edersiniz.. aileme yük olmamak için..bu süreçtede kalplerini kırmadım ne istedilerse aldım..son sınıfım ve suan çalışmama babam müsade etmiyor kpssye gircem diye..annem dediki çok borcumuz var çalışınca yardım edersin dedi araba ehliyet almak istiyorum ben ama dedim amadan sonrasını dinlemedi bağırdı bencil menfaatçi diye..ama öğrenim kredi borcum var onbinden fazla önceliğim onu ödemek olur..yeminler ettim yardım etmeyeceğimden değil yanlış anladın diye bırak ya falan dedi ağlamaya başladım babamda çocuk daha işe bile girmediki dedi banada ağlama annen o söylesin ne var dedi...ben haketmedim o sözleri bağıra bağıra babama bişiyler diyo eminim benle ilgili ama ben naptım hakaret duycak erkek arkadaşımla paylaşmak istemedim bi tek siz varsınız anlatabileceğim... ben kimseye menfaatçilik yapmadım bencilde değilim...yazın yemek fişlerimle yemek yemedim bazen annemi kardeşimi yemeğe götürdüm ben bencilde değilim 

Son düzenleme: