Ben Mhendisim o lise mezunu...

tabi ya doğru yaşadığımız devri şaşırmışım ben
ne yapsın yalan söylesin ailesine eczacı olduğunu söylesin -tatlicadiarzu-

heh şöyle hizaya gel... arkadaşım sen hiç üzülme
bekle boşanmasını, ama fazla bekleme sonra saçın başın beyazlar beklerken
en iyisi baktın boşanmıyo çocuk yap, sana mecbur kalsın bırakamasın -tatlicadiarzu-

bizim aramızda eğitimden kaynaklanan herhangi bir sorun yok yani o kendisini cok iyi yetiştirmiş ve benden daha iyi tecrübeye sahip tek sorun ailem etikete önem veriyor biraz sorun yaratırlar die korkuuorum(

Ne güzel aklı başında cevap yazacaktım konuyaasenağlama adam evliymişşşş:1shok: hemde çoluklu çocuklu içimde patladı laaa yazmıcam:umursamaz:

Ne güzel aklı başında cevap yazacaktım konuyaasenağlama adam evliymişşşş:1shok: hemde çoluklu çocuklu içimde patladı laaa yazmıcam:umursamaz:

ah be şekerim bende de aynısı oldu diğer açtığı konuda adamın evli ve çocuklu olduğunu yazmış burda farklı bide daha bunu okumadan oraya yorum yaptım arkasından burayı görünce şaşrdım acaba ben mi karıştırdım dedim ama yok okadar salak değilim yaa kızdım arkadaşa hemde çok yine söylüyorum git kendine uygun birini bullllllll yazık etme ailenee derim

okumakla adam olunmaz adam lise mezunudur ama kendini yetiştirmiştir
kimi de okur okur okuuur ama ondan da hiç bişi olmaz

la adam evli evli ..............

tabi ne öenemi var,çocukların ,evdeki kadıncazın,en öenmlisi hanım mühendis,

bakın bu çok mühim bir mesele ,mühendis olmak ,insan olmaktanda öte birşey canım....

tum cıddıyetımı samımıyetımı ıctenlıgımı kaybedıcem bu tarz konular yuzunden.. :1closedeyes:

bekarların suyumu çıktı anlamış diilim ...
evli çoluk cocuk sahibi adamlar neden cazip ....

siz ve sizin aileniz önce adamı sorgulayıp burun kıvıracağınıza aynaya bir bakın !
gördükleriniz sizi tatmin edecek mi ?
mühendis ol ,dr ol ,başbakan ,cumhurbaşkanı ol ,sen sen olamadıktan sonra senin değerlelerin seni değerli yapamadıktan sonra, sen balon olur uçarsın anca....

Adam lise mezunu ama bi universite mezununu cok rahat kandirip kullanabiliyor.. Bu durumda hangisi daha zeki acaba :jeyyar:

insandan insana değişir sanırım benim amcamın kızı üniversite eşi ise ilkokul mezunu birbirlerini çok severek evlendiler gayette iyi bi evlilikleri var ama tabiki eniştede boş değil yani kör cahil bi insanda değil amcamlar çok karşı çıktılar sen üniversite okudun olmaz diye bunu diyende okur yazar bile değil ha ama amca kızı diretti ve evlendi şimdi allah bozmasın gayet mutlular allah sanada mutluluklar nasip etsin

Canim burda bir iki arkadas daha vardi biri gelecekkorkusu biride sadekahve onlarda mühendis ve senin gibi düsünüyorlardi illa benim meslegime es deger olmasi lazim evlenecegim kisi, böyle ince eleyip sIk dokuyuncada ara ara üzüntülerini belirtirdi hala evlenemedim diye....benneyaptımki

Bence eger seviyorsaniz birbiriniz böyle seylere takmayin ve evlenin ve ömür boyu mutlu olun ins.opuyorumnanaktan

arkadaşın eğitimden önce halletmesi gereken başka sorunları var kızlar.

sevgilisi evliymiş ve boşanmak üzereymiş ikide çocuğu varmış.

eğitim şurda dursunda önce bu problemleri düşün arkadaşım....

canım,o biraz zor. adam evli çünkü.....

canım,o biraz zor. adam evli çünkü.....

:1shok::1shok:

aaaa tam okumamisim :umursamaz:
su eski türk filimlerii seyretmeni tavsiye ederim konu sahibi, orda ne vaatlerle kizlari kandiriyolar görürsün madem bize inanmiyosun

bide diyosun okumamis ama kendini gelistirmis, ya peki sen okumussun ama kendini gelistirmemissin simdi nolcek? ya nasi kaniyosun böyle körükörüne hhey allahim yaaa:roflol:

arkadas hic gelip yazmadi mi:uhm:
ailesini ikna ile mi ugrasiyor ki acep:uhm:

ne olcak kii benim kız arkadaşım mühendis çocuk benzinci ve lkokul mezunu

çocukları oldu çok ta seviolar birbirlerinii

böyle bişeyi baştan düşünseydin böyle soru sormak zorunda kalmazdın bence, sevginden sen eminmisin acaba??

arkadas hic gelip yazmadi mi:uhm:
ailesini ikna ile mi ugrasiyor ki acep:uhm:

yok gelmedi sanırım..canım da. aileye bu nasıl denir ..sevgilim evli ve 2 çocuklu ama buna takmıyorum önemli olan onun lise mezunu olması. bu son söylediğim sorun,üzerine biraz konuşalım mı . ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…