Ben Mhendisim o lise mezunu...

konusalim, no problem
belki konu sahibesi dank eder
ama sanmiyorum cok a$ik, birbirlerini cok seviyolar(!)

kızlar ben mühendisim sevgilim lise mezunu eczane kalfası bu sizce problem yaratırmı? ben kamuda callısıorum ilerde aileler acısından ve bizim acımızdan bu sorun mudur??

Benceee, bunu kompleks yapabilecek erkek sayısı daha fazla..İlişkinize bağlı tabii, sevgilin bunu sorun ederse, sen sorun olmadığını ona inandırabilirsen, problem olmaz ama benim düşüncem ki ben bunu yaşadım, sorun olur, küçük de olsa kimi zaten bu kompleksleri ortaya çıkar diyorum ben.

dünyada bekar erkek mi yok da karısından boşandırıp kendine alıyorsun adamı.
Bu adamdan da kuracağıız yuvadan da hayır gelmez.
Düzgün olsa ayrılmadan ilişkiye başlamazdı.
Aynı şeyler sizin için de geçerli hanım efendi

tencere kapak hesabi olmus...

sanırım bu sizin için simdiden soreun olmuş ki konu açmışsınız. ben üni terkim. ve eşim ilkokul terk. bir sorunumuz olmadı.
ama olur mu diye de düşünmedim.

insanlık okumakla olmuyor. aile ve değer yargıları önemlidir. siz ona o size saygı duyduğunda bir sorun olmaz. o komplekse girmez yada zorla sokulmaz ise bu problem bile olmaz.

Sen ben ne yapıyorum diye düşüneceğine gitmiş en son zurnanın zirt dediği yeri araştırıyorsun arkadaş bilmezmisinki yuva yıkanın yuvası olmaz, ya o iki çocuk sevgilini bilemem ama sen daha kendini yetiştirememişsin.

pess vallahi pess zurnanın zırt dediği yer burası işte 2 çocuk babasız anasız günler geçirecek yuva yıkılıyo hatun kalkmış eczacı kalfası ailem ne der diyo Allah sana merhamet versin o adamada akıl fikir dönsün karısına yuvasınada o yavrucakların boynu bükük kalmasın sende nasıl olsa başka bi eczane kalfası bulursun aman nolur gözünü sevim dikkatli olda bu seferki evli barklı olmasın

evli erkekle berabersin ailem buna ne der demiyorsunda işi konusunda ailenin tepkisinden korkuyorsun..pes ..nasıl bir mide sizin ki he..ben anlamıyorum sizleri dışarda o kadar bekar dururken evlilere yapışıyorsunuz resmen..

kızlar ben mühendisim sevgilim lise mezunu eczane kalfası bu sizce problem yaratırmı? ben kamuda callısıorum ilerde aileler acısından ve bizim acımızdan bu sorun mudur??

Ogrenım sorun olmaz da egıtım kultur farkı sorun olabılır....

Demeyı dusunurken....
bizim aramızda eğitimden kaynaklanan herhangi bir sorun yok yani o kendisini cok iyi yetiştirmiş ve benden daha iyi tecrübeye sahip tek sorun ailem etikete önem veriyor biraz sorun yaratırlar die korkuuorum(

Etiket devreye gırdı kı bu tıp ınsanlar genelde makbul degıldır ama yıne de demek ıstedım kı ...

Aılenı askına ıkna et...

Sonrası malum kı DUMUR abaaooovvvv noluyooo modu...

Herkesin kriterleri farklıdır tamam mı????:umursamaz:

Kesınlıkle yaneee nolmus canım krıterlerı uyuyoooooo
Allah kahretmesin yaff
yinemi keklendimkaydirigubbakcemile3
bende saf saf güzel,iyi niyetli mesajlar yazıyodum...:mymeka:
Kek çay zamanıııııı...Hatun okur yorumları kek ve çayı eşlıgınde...

Nolirr be kafam karıştı.
Bu esnada karısık kafalara da konu sahıbının bır tarak hedıye etmesı beklenır...

asmissiniz siz... dort dortluk bir baslangic dort sekizlik bir iliski
dokuz sekıze az kaldı haydı eller havaya

Bu ayrı bı konu sebebı lutfen burada yer ısgal etmeyın
Sımdı lıse mezunu ve universıtelı evlenmelı mı yoksa bırı evlenmelı dıgerı bekar kalmalımıyı tartısıyoruz bı kereee...
bu ne yaaaa.... işte bu konular yüzünden boş avakit harcıyoruz...

canım sorunu üstü kapalı anlatmasan
eğer yardım istiyorsan tüm gerçeğiyle ortaya koysan nasıl olur acaba?
Gercek ustunu acamıyo kiii...
adam evlıymıs la
He yaaaa ama onemlı degıl onemlı olan adamı seneye öss ye sokup unv.mezunu yapmak geregi...
evliymiş zaten sefkilin mühendis olsan nolur o kalfa olsa nolur
ilişki bitmeli gamyoncuiremsu
Ama daha adam öss ye gırecek
niye biticekmiş, nolmuş evliyse boşanır -tatlicadiarzu-
önemli olan mesleklerin uyuşması, konumuz da o zaten
o da halledilir bi şekilde, sen de hemen ayrıl diyosun, evliye ayrıl demek kolay :mymeka:
Bu duruma gore öss yı kazanırsa hukuk tercıhı yapmalı kı adam bosanma kolaylassın
Ey aşk sen nelere kadirsinnnnnn
Ne güzel aklı başında cevap yazacaktım konuyaasenağlama adam evliymişşşş:1shok: hemde çoluklu çocuklu içimde patladı laaa yazmıcam:umursamaz:
Patlayacak bısey yok kı konu adamın evlı olması degıl lıse mezunu olması bı kere..

hehhehhekaydirigubbakcemile3

yada dogum günü hediyesi yada sevgililer günü.......gibi günlerin hediyesi olur süpriz paketten çıkarlar artıkım.......:lepi:
Olmazzzzz paket kagıdı cok gıderrrrrrr

okumakla adam olunmaz adam lise mezunudur ama kendini yetiştirmiştir
kimi de okur okur okuuur ama ondan da hiç bişi olmaz
Okur okur hıc bısey olmaz ama bu adam baba olmus

sositosositosositosositosositososito
arkadas hic gelip yazmadi mi:uhm:
ailesini ikna ile mi ugrasiyor ki acep:uhm:
Ikna etmısdır bence de etıket yenıleme çabasındadırlar belkı
Anderson' dan masallar
mirmirmirmir
Uyku vaktı demekkkkk
Denenmıs ıstıyor demek kımılerı
evli erkekle berabersin ailem buna ne der demiyorsunda işi konusunda ailenin tepkisinden korkuyorsun..pes ..nasıl bir mide sizin ki he..ben anlamıyorum sizleri dışarda o kadar bekar dururken evlilere yapışıyorsunuz resmen..

Kocalarımız risk altında mı nedır lmaz:lmaz:lmaz:

Hiç usenmeden basdan sona okudum demek artık ınsanlarda kaygı degısmıs.Medenı hal degıl de egıtım olmus vayy be ne gunlere...

kadinlarimizda da suc ama sunu unutmayin erkeklerimiz istemezse kimse onlari bastan cikaramaz....erkeklerde az degil yani..
bir erkek ben evliyim mutlulugumu baska bir kadin icin bozamam demezse ve uygulamazsa iste o zaman risk altindayiz...

Arkadaşlar neden hayali gerçek olmayan bir seneryo üzerine bu kadar yorum yazıyorsunuz ki.. Yazılanların yalan olduğu bas baya meydanda, tutarsızlıklardan.

Neden biri evli birine göz koysun?

Neden biri 2.5 ay önce internette tanıştığı biriyle evlilik düşünsün?

Nasıl olurda Lise mezunu eczacı kalfası şıp diye boşanmak üzere olduğu eşine ev alabiliyor. Ondan öte borçlar varken nasıl alıyor?

Ve bunu açan kişi hiçbir şekilde gerçek bir mühendis olamaz, bir mühendis daha başarılı bir çalışma çıkarırdı, daha inandırıcı bir hikaye ortaya seredi :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…