- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
- Konu Sahibi deryacik55
-
kızlar ben mühendisim sevgilim lise mezunu eczane kalfası bu sizce problem yaratırmı? ben kamuda callısıorum ilerde aileler acısından ve bizim acımızdan bu sorun mudur??
dünyada bekar erkek mi yok sa karısından boşandırıp kendine alıyorsun adamı.
Bu adamdan da kuracağıız yuvadan da hayır gelmez.
Düzgün olsa ayrılmadan ilişkiye başlamazdı.
Aynı şeyler sizin için de geçerli hanım efendi
tencere kapak hesabi olmus...
kızlar adam evli. konuyu baştan okuyun tek sorun o değil bence...
hangisi tencere hangisi kapakşakkıdı
kızlar ben mühendisim sevgilim lise mezunu eczane kalfası bu sizce problem yaratırmı? ben kamuda callısıorum ilerde aileler acısından ve bizim acımızdan bu sorun mudur??
bizim aramızda eğitimden kaynaklanan herhangi bir sorun yok yani o kendisini cok iyi yetiştirmiş ve benden daha iyi tecrübeye sahip tek sorun ailem etikete önem veriyor biraz sorun yaratırlar die korkuuorum(
kızlarr nerden başlasam bilemiorum ama çok bunaldım 2,5 aylık bir birlikteliğim var erkek arkadasımla nette tanıstım ilk görüşmemizde ondan cok hoslandım ama bitürlü bana sevgili gibi davranmıordu. ben nedenini sormaya basladım benmle sevgili olamayacagını bunun için önemli nedenlerinin oldugunu söylüordu. bende eger evli deilsen hersey aşılır diodum. sonunda bitmek üzere olan bir evliliği ve 2 cocugu oldugunu söyledi. yıkıldım. ayrılmak istedim. sonra bi şekilde devam ettik. buarada bosanması için 5 ayı var cünkü eşine ev aldı ve borcları bitirip bosanma kararı almışlar.
buarada o 31 yasında ve lise mezunu eczane kalfası bende mühendisim kamuda calısıorum. bosandıktan 1 yıl sonra ailemle tanısıp evlenmek istior benmle ama ben aileme 2 cocugunun oldugunu bosandıgını ve lise mezunu kalfa oldugunu söledigimde cok sorunlar cıkacak biliorum. aynı memleketteniz ve dogum günlerimiz bile aynı birbirimizi cok sevioruz ben mantıklı bakabiliorum ama o daha baglı bana ne yapsam bilmiorum lütfen akıl verin bana(((
2.5 aydır taıdığın, internetten tanştığın evli çocuklu bir adamla ilgili tek derdin lise mezunu olması olsun be arkadaşım....
2. kadın olmak, yuva yıkmak, ah almak, utanmak felan dert değil...
sen mühendissin o lise mezunu kalfa...
ailen etiket seviyor, ama evliyken ki ilişkinizi önemsemez...
peeehhh peeehhh peeehhhh...daha neler görecez...
Herkesin kriterleri farklıdır tamam mı????:umursamaz:
Kek çay zamanıııııı...Hatun okur yorumları kek ve çayı eşlıgınde...Allah kahretmesin yaff
yinemi keklendimkaydirigubbakcemile3
bende saf saf güzel,iyi niyetli mesajlar yazıyodum...:mymeka:
Bu esnada karısık kafalara da konu sahıbının bır tarak hedıye etmesı beklenır...Nolirr be kafam karıştı.
dokuz sekıze az kaldı haydı eller havayaasmissiniz siz... dort dortluk bir baslangic dort sekizlik bir iliski
tabi diloşum böyle şeyler çok önemli
mesela ben japonca biliyorum, eşimi ona göre seçicem, ilerde bunun ezikliğini ne kendime ne ona yaşatmak istemem
ailem de asla japonca bilmeyen birine vermez beni :dilcikar:
gerisi faso fiso zaten, yok evliymiş, yok çocuğu varmış, onlara bakmazlar
gereksiz ayrıntı bence...
Gercek ustunu acamıyo kiii...bu ne yaaaa.... işte bu konular yüzünden boş avakit harcıyoruz...
canım sorunu üstü kapalı anlatmasan
eğer yardım istiyorsan tüm gerçeğiyle ortaya koysan nasıl olur acaba?
He yaaaa ama onemlı degıl onemlı olan adamı seneye öss ye sokup unv.mezunu yapmak geregi...adam evlıymıs la
Ama daha adam öss ye gırecekevliymiş zaten sefkilin mühendis olsan nolur o kalfa olsa nolur
ilişki bitmeli gamyoncuiremsu
Bu duruma gore öss yı kazanırsa hukuk tercıhı yapmalı kı adam bosanma kolaylassınniye biticekmiş, nolmuş evliyse boşanır -tatlicadiarzu-
önemli olan mesleklerin uyuşması, konumuz da o zaten
o da halledilir bi şekilde, sen de hemen ayrıl diyosun, evliye ayrıl demek kolay :mymeka:
Ey aşk sen nelere kadirsinnnnnngenç meslek sahibi bir kızın evli ve 2 çocuk babası bir adamdan ne gibi bir beklentisi olabilir ki
adam mı kalmadı yani. o 2 çocugun günahını nasıl çekeceksin arkadaşım mesleğinden önce bunu düşün...
Patlayacak bısey yok kı konu adamın evlı olması degıl lıse mezunu olması bı kere..Ne güzel aklı başında cevap yazacaktım konuyaasenağlama adam evliymişşşş:1shok: hemde çoluklu çocukluiçimde patladı laaa yazmıcam:umursamaz:
Olmazzzzz paket kagıdı cok gıderrrrrrrhehhehhekaydirigubbakcemile3
yada dogum günü hediyesi yada sevgililer günü.......gibi günlerin hediyesi olur süpriz paketten çıkarlar artıkım.......:lepi:
Okur okur hıc bısey olmaz ama bu adam baba olmusokumakla adam olunmaz adam lise mezunudur ama kendini yetiştirmiştir
kimi de okur okur okuuur ama ondan da hiç bişi olmaz
sositosositosositosositosositosositoCanim burda bir iki arkadas daha vardi biri gelecekkorkusu biride sadekahve onlarda mühendis ve senin gibi düsünüyorlardi illa benim meslegime es deger olmasi lazim evlenecegim kisi, böyle ince eleyip sIk dokuyuncada ara ara üzüntülerini belirtirdi hala evlenemedim diye....benneyaptımki
Bence eger seviyorsaniz birbiriniz böyle seylere takmayin ve evlenin ve ömür boyu mutlu olun ins.opuyorumnanaktan
Ikna etmısdır bence de etıket yenıleme çabasındadırlar belkıarkadas hic gelip yazmadi mi:uhm:
ailesini ikna ile mi ugrasiyor ki acep:uhm:
Uyku vaktı demekkkkkAnderson' dan masallar
mirmirmirmir
Denenmıs ıstıyor demek kımılerıdünyada bekar erkek mi yok da karısından boşandırıp kendine alıyorsun adamı.
Bu adamdan da kuracağıız yuvadan da hayır gelmez.
Düzgün olsa ayrılmadan ilişkiye başlamazdı.
Aynı şeyler sizin için de geçerli hanım efendi
evli erkekle berabersin ailem buna ne der demiyorsunda işi konusunda ailenin tepkisinden korkuyorsun..pes ..nasıl bir mide sizin ki he..ben anlamıyorum sizleri dışarda o kadar bekar dururken evlilere yapışıyorsunuz resmen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?