BEN Mİ ABARTIYORUM ACABA?

Ben de çoğu zaman bekar olan bir arkadaş ile şirket aracımızla işe gidiyorum. Onun kız arkadaşı sorun yapmıyor, benim eşim sorum yapmıyor.

Size sorun yaratacak kadar bu kız ne yapmış olabilir?!! Bizzat tanıyor musunuz hareketlerinde bir tuhaflık var mı?Kocanız mı tuhaflaşıyor?
Sorun çoğu zaman karşı taraftan değil de kendi tarafına güvensizlikten oluyor zaten ya

Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Size bir soru, aynı olayı siz yaşasanız, birisi güzergah aynı diye beni al dese ve eşiniz sorun çıkarsa o kişiye ne dersiniz? Ve eşiniz bu duruma ne derdi?

siz ciddi misiniz?
kızcağız ne yapmış da rezil olacak?
hiç çalışmadınız herhalde hayatınız boyunca.
çalışıyorum ve büyük ihtimalle sizden yaşça büyüğümdür.

kız adamın evli olduğunu bilip halen daha davranışlarına devam ediyorsa bir sıkıntı yok mu sizce de?

ama en başında erkek kişisi olaya dur diyecek. erkek yüz vermese kız bu kadar cüretkar olamazdı.

Merhaba arkadaşlar eşim saha işi yapıyor. Her gün belli bir nokta dan şirket aracını alıp başka bir noktaya geçiyor . Sorun şu eşimin ekip arkadaşı olmayan kız her gün eşime mesaj atıyor günaydın beni de beklermisin diye son 1 haftadır bunu her gün yapar oldu bu kız. Bugun en son patladım yeter tek sen misin birime giden diye başka ekipte var onla gitsin diye . Yok ben sana dürüstüm kim götür demek se götürrüm gibi laflar geveledi. Abartıyor muyum ben ya . Her gün her gün kızın utanması da yok benim yanımda mesaj atıyor. Sabah sabah işe geldim sinirden ağladım .
Ben eşime guveniyorsam onemsemem, belki msj atan kadinin yolunun ordan sizin esinizin arabasi geciyordur daha kolay oluyordur. Bide insana bazı erkekler hic erkek gibi bile gelmiyor sanki kız arkadaş gibi geliyor sıfır çekicilik. İşyerinde banada böyle gelen erkek çoktu. Belki kadının gozundede eşiniz o şekildedir.

Kıskanabilirsin de kıza utanmaz, utanması yok benim yanımda mesaj atıyor demen ne komik. Senden gizli atsaydı,daha mı düzgün olurdu? Ne atıyor ayrıuca kız aşk mesajı atıyor sanki utanması yok diyorsunuz? İşe giderken beni de bırakır mısın diyor ne var bunda?

çalışıyorum ve büyük ihtimalle sizden yaşça büyüğümdür.

kız adamın evli olduğunu bilip halen daha davranışlarına devam ediyorsa bir sıkıntı yok mu sizce de?

ama en başında erkek kişisi olaya dur diyecek. erkek yüz vermese kız bu kadar cüretkar olamazdı.

benden büyük ya da küçük olmanızın bir anlamı yok, konuyla bağlantısı da yok.
adam şirket arabasını kullanıyor ve kadın ya da erkek fark etmeksizin o araçla ilgili şeyleri talep edebilirler.
adam dur diyemez babasının malı değil o araba sonuçta, istemiyorsa arabayı başkasına devredebilir.

kızın davranışlarında bir anormallik yok kaldı ki kızcağızın aklında bir şey olsa o mesajları atmaz zaten eşinin göreceği saatlerde.

benim oda arkadaşım erkek evli bir bey. şimdi karısı gelip dövecek mi beni iş arkadaşımdan bir şey rica ettiğimde?
nasıl bir bakış açısı bu.

Ayrıca aklı başında kimse el alemin kurumuş kokmuş kullanılmış kocasına da kalmadı yani.

Siz eşinize güvenmiyorsunuz bence güvenmiş olsaydınız bu kadar sorun etmezdiniz. Benimde iş yerinde sahada çalışan arkadaşlarım var evli olanda var mesela bazen denk gelirim benide alır götürürler veya birşey olsa arasam gelip benide alırlar şimdi ben adamı ayartacak mı oluyorum. Bide kendinizede güveniniz yok sanki özgüvenli olun merak etmeyin kimse kocanızın tepesine atlamaz. Şirket aracına kimin binip binmeyeceğine siz karışamazsınız bunuda belirtmek istedim.

Kıskanabilirsin de kıza utanmaz, utanması yok benim yanımda mesaj atıyor demen ne komik. Senden gizli atsaydı,daha mı düzgün olurdu? Ne atıyor ayrıuca kız aşk mesajı atıyor sanki utanması yok diyorsunuz? İşe giderken beni de bırakır mısın diyor ne var bunda?

bu tipler yüzünden iş arkadaşlarımıza selam veremez olduk.

Merhaba, Özür diliyerek yazıyorum konuyu hangi bölüme açacağımı bilemedim. 7 aylık evliyiz 3 aylık gebeyim . Bir sorunum var bu sorun mu bilmiyorum ama kimseye anlatamadım. Eşim birlikte olmak istemiyor. Çok şükür sağlıklı gebeliğim var doktor hiç bir şeye yasak koymadı. Ama gel gelelim eşim o konuda aradan 1 ay geçse umrunda değil. Bende kadınım sonuçta ve her kadın doğasında güzeldir. Çok kere konusştum hatta kavga bile ettim üzüldüm ama nafile dinliyor geçiyor. Gebesin duygusalsın diyip her seferinde susturuyor. Ama yemin ettim artık ne açıyorum ne konuşuyorum . Sizce haksız mıyım üzülmekte.
Diger konulariniza göz atinca,
Asıl sorun bu değil sanki?
Hamilesiniz, işin icinde hormonlariniz ve eşinizle farkli problemleriniz var, sağlıklı dusunemiyorsunuz ve bu olay da tuzu biberi olmuş gibi görünüyor.

Aman be yavrum adamla da 7-8 aydır evliymișsin, ne gerek vardı koştur koştur bebek yapmaya!

Utanmayan yine kız olmuş.İçinde kötü bir niyet yoksa,şirket aracı bu amaçla kullanılıyorsa neden utansın.Neden ağlayacak kadar sinirlendiniz kocanızı her gören üstüne mi atlıyor?
Bana da yersiz geliyor bu tarz şeyler.günde kaç kişiyle muhattap oluyoruz kaç tanesi birbirine o gözle bakıyor ?

araç şirket aracıymış, güzergah yakınsa o nedenle istemiştir kız. kişisel aracınız olsa bir yönden haklısınız... sürekli olması sinir bozucu olabilir. şirket aracı oldu mu iş değişir.

mevsimde sorun var. yağmur bir yağdı mı sel seli götürüyor... havalar çok garip. b

Back
X