BEN Mİ ABARTIYORUM ACABA?

roseser

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2015
121
61
39
Doğrudan konuya girmek istiyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.Yanlış mı düşünüyorum acaba?Yeni Ev aldım.Yerleştikten sonra eşimin ailesi oturmaya geldi.Hediye almadıklarını ne ihtiyacım varsa onu alacaklarını söylediler.Bende hiçbirşey e ihtiyacım olmadığını düsunmelerinin bile yeterli olduğunu söyledim ki öyle zaten.Kendileri evde eksikleri tespit edip alacakları şeyleri söylediler.(Evimde öyle bir eksiğim yok küçük seyler)ve kesinlikle bunları alma biz alacağız diye uyarılar. Bende tamam dedim.Arada hatırlattılar tabi biz bunu alacağız diye bende almadım ki ihtiyacım olduğu halde ben alırsam alınırlar diye neyse dün akşam bunlardan bir tanesi geldi.hoş sohbet ikram derken hediyemi açalım dedi.açtık tamamen alakasız ihtiyacım da olmayan bir hediye bozuldu ama ayıp olmasın diye teşekkür ettim.insan en azından diğer söylediğimi alamadım kusura bakma demez mi?Aynısını kayınvalidem de yaptı.Hatta o hiç almadı.Almayacaksınız tamam ama niye ısrar edip almamak.Ben mi yanlışım?

Hiç sanmıyorum alacaklarını,kendim gidip alacağım zaten.Ama yaptıklarına bir anlam veremedim niye yani

Yaptıkları yanlış ama belki art nieytsiz yapmislardir..tabkki özür dileselermis izah etselerdi iyiymis..

Laf olsun torba dolsun kayınvaldendeki olay. Almasın ya boşver hiç kafanı takma. Bazı insanlar kendi evine almaz sana mı alcak

Kayınvalidem ayrı bir olay zaten.Şöyle ki hediyeli bi yere gidecek olur bizi bekler bize aldırır.onlarla nereye gitsek hem onların hediyesini hem kendi hediyem izi alırız.Birde iyisi olsun diye uyarırlar.eee herkese öyle bize niye böyle.birde söylemeseler belki aklıma gelmezdi

Ben soylemistim. Davlumbazimiz eksik benim begendigim davlumbaz 900 lira diye o da 1000 lira gibi bir para birakmisti esime.
aynisini annemlere de yapmistik. Onlara da antre halilarini aldirmistik. O da oyle bir rakamdi.

Doğrudan konuya girmek istiyorum ve fikirlerinizi almak istiyorum.Yanlış mı düşünüyorum acaba?Yeni Ev aldım.Yerleştikten sonra eşimin ailesi oturmaya geldi.Hediye almadıklarını ne ihtiyacım varsa onu alacaklarını söylediler.Bende hiçbirşey e ihtiyacım olmadığını düsunmelerinin bile yeterli olduğunu söyledim ki öyle zaten.Kendileri evde eksikleri tespit edip alacakları şeyleri söylediler.(Evimde öyle bir eksiğim yok küçük seyler)ve kesinlikle bunları alma biz alacağız diye uyarılar. Bende tamam dedim.Arada hatırlattılar tabi biz bunu alacağız diye bende almadım ki ihtiyacım olduğu halde ben alırsam alınırlar diye neyse dün akşam bunlardan bir tanesi geldi.hoş sohbet ikram derken hediyemi açalım dedi.açtık tamamen alakasız ihtiyacım da olmayan bir hediye bozuldu ama ayıp olmasın diye teşekkür ettim.insan en azından diğer söylediğimi alamadım kusura bakma demez mi?Aynısını kayınvalidem de yaptı.Hatta o hiç almadı.Almayacaksınız tamam ama niye ısrar edip almamak.Ben mi yanlışım?

Komik olmuş sizin durum biraz...:KK53:
Hata onlarda madem alamayacaksın ihtiyacı olan şeyi, hiç ortalığı kurcalama :KK59:

boşver çok önemli değil,git kendi zevkine göre ihtiyaçlarını al.

Aynen öyle yapacağım yarın eşimle alışveriş e çıkacaktık,eksikleri de tamamlayacağız.Bundan sonrada onlara karşı aynı davranıcağız biz üçün beş in hesabını yapmazken davranışları bizi kendimize getirdi ve şaşırdığımız kızdığımız nokta fazla verici olmuşuz hep ve bize böyle yaklaşması, yani dalga geçer gibi(buarada durumumuz iyi gerçekten bişeye ihtiyacımız yok,keşke hiç alıcaz demeselerdi. )

Böyle olaylar insanlara bakış açımı değiştiriyor.Mesela kayınvalidem in seneler boyu sürekli bizi arayıp görümce min çocukları için yok bisiklet yok oyuncak vs.... isterken ve biz genelde alırken kızıma 5 milyonluk oyuncak bile almamış olması gibi.YA GERÇEKTEN BEN Mİ ABARTIYORUM.8sene sonunda fena doldum sanırım

laf kalabalığı yapıp sonucu bağlayamamışlar..sen hiç getirmemişler gibi davran boşver...

Benimkiler de böyle yaptı,aksesuarlarım eksikti aman sen alma biz alacağız falan. Kaç ay oldu bir şey aldıkları yok ben alıyorum yavaştan.
Aman boşverin daha iyi olmuş kendiniz beğenip alın .

Sizleri görünce sevineyim ben
Benim de ex-görümce ev hediyesi olarak bize borcam getirmişti. Ben de senelerce kafama taktım bu durumu. Demek sizler onu da göremediniz.

Ay ne nankörüm ben de yaaaa :KK59:

İnsanların yaptıklarını çok takmamak lazım. İnsanları anlamak zor.:)

Boş teneke çok ses çıkarırmış...

canım durumun ne kadar iyi olursa olsun hediye sonuçta bu insan bekler, güzel şeyler bunlar.. yeni eve çıkmışsın sonuçta o eşinin annesi durumuna göre bi hediye getirmesi gerekirdi, heleki alcam deyip almamak çok ayıp, senin yerinde olsam sinir kübüne dönerdim.. ama eşinde anlamış onların yaptığının ayıp olduğunu ne güzel işte siz havanıza bakın..

yaptıkları doğru değil acaba sonradan mı alacaklar belki şuan imkanları yoktur.

X