• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abartıyorum bilemedim eşime yaptığım cacık ve kuzenin yorumu

cerencem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
101
137
18
42
Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff

Ben cacığın üstünde baş harflerinizi yapmanıza takıldım :KK48: yoksa sizde mi kocişçilerdensiniz :KK53:
Hiç değilimdir ama bu dönem bebek çalışması yapıyoruz. İşi çok yorucu hemen uyuyo işten gelince. Biraz değişik farklı şeyler yapıyorum muhabbet olsun diye. Hatta bazen o kadar yorgun oluyo ki yapmadığım şey kalmıyo yorgunluğunu almak için. Off hamile kalınca iki tarflı rahatlıycaz :)

Cacığın üzerine asla harf yazmadım bi de her şeyi bi yerde paylaşan kocam olmadı
Bir buçuk yıllık evliyim ilk defa böyle bişey yaptım. Eşim de kuzenlerini davet etmek istedi çünkü hem özenli güzel yapmıştım yemeği hemde biraz fazla abartıp çok yapmışım. Hep beraber yeriz diye düşündü. Öyle şey ettiğinden değil yani :)

Bir buçuk yıllık evliyim ilk defa böyle bişey yaptım. Eşim de kuzenlerini davet etmek istedi çünkü hem özenli güzel yapmıştım yemeği hemde biraz fazla abartıp çok yapmışım. Hep beraber yeriz diye düşündü. Öyle şey ettiğinden değil yani :)
Şeyetsin boşver yani imreniyorum desem yeridir,kuzene takılmayın,adam size değer veriyor buna bakın!

Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
Mrb öncelikle bu tarz şeyler için canını bizi sikmayin kuzenine ne gelirsek sizin yaptığınız i biliyor neden soruyor .Siz kendinize göre haklisin iz evet ama.Acaba onun dusuncesi ne neden öyle sorma gereği duydu . öyle yazdığı zaman karşılık olarak keşke siz bi cvp yaz say diniz ayrıca espri de yapmış olabilir.Ama daha önce bi yakınlaşma oldu demiş siniz bubuda siz mudahale edin esinizin watsap grup konuşmasını kapat maşı gibi

Hiç değilimdir ama bu dönem bebek çalışması yapıyoruz. İşi çok yorucu hemen uyuyo işten gelince. Biraz değişik farklı şeyler yapıyorum muhabbet olsun diye. Hatta bazen o kadar yorgun oluyo ki yapmadığım şey kalmıyo yorgunluğunu almak için. Off hamile kalınca iki tarflı rahatlıycaz :)
Canım aynı dertten muzdarip iz:KK70:

Whatsapp
Whatspptn yemek davetini ilk kez duyuyorum biz davet etmek istedik mi arar söyleriz kocişcilik oynuyor 1 2 yıllık evliler 6 yıl oldu boşa geçmiş ömrüm:KK53:

Kuzen de sizin sinir olmanız için yapmış maşallah ta baya da etmis:KK12:ben olsam gülüp gecerdim inadına da olsa:KK76:

Whatsapp

Whatspptn yemek davetini ilk kez duyuyorum biz davet etmek istedik mi arar söyleriz kocişcilik oynuyor 1 2 yıllık evliler 6 yıl oldu boşa geçmiş ömrüm:KK53:
Öylemi biz hep watsaptan davet ederiz te Allahım ya. Nolmuş yani bi değişiklik yaptım yemeğimi süsledim. Kocişçilik oynamayla ne ilgisi var. Lütfen laf olsun diye yorum yapmayın. Hem kocişçilik oynuyosamda oynarım yani ayıp mı günah mı nedir yani. Grupta 20 tane kuzeni var yakın olanlar gelsin diye yazdı adamcağız. Evimde müsait soframda. Bizi özelliklede beni bilirler ki misafirden yüksünmem o yüzden davet bile beklemez benim yakınlarım

Back
X