- 22 Ağustos 2016
- 101
- 137
- 18
- 42
Dün akşam güzel bir sofra hazırladım. Eşimin çok sevdiği yemeklerin yanına yaptığım cacığın üstüne nane ile eşimin ve benim adımın ilk harflerini çizdim birde kalp figürü yaptım. Eşim gördü ve çok beğendi resmini çekip kuzenleriyle olan watsap grubunda paylaştı. Resmin altına da "buyrun beraber yiyelim" şeklinde davet yazdı. Benim için sıkıntı yok misafiri severim (davetli davetsiz sorun değil). Ama bir tane kuzeni var ki bayan daha öncede eşimle gereksiz laubali muhabbeti olmuştu. Kızın resme yorumu şu: "bu yemekleri sana kim hazırladı"
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff
Hayır yani cacığın üstünde koskoca bir kalp var naneden yapılmış isimlerimizin baş harfi var yani kim hazırlayabilir. Daha önceden eşime sanki gereksiz bir yakınlaşma alttan alttan işleme sezmiştim ama acaba ben mi kuruntu yapıyorum dedim bi taraftanda. Şimdi bu dediği ne ki yani. Sizce abartıyo muyum. Büyütmeye değer mi değmez mi offff