Şimdi nane ile baş harfleri yazma meselesinden başlarsak, sanki konu sahibi bu hareketine yorum istemiş gibi yorum üstüne yorum gelmiş sırf bu harekete. İçinden gelmiş yapmış. Velev ki kocişçi, kime ne? Bu kötü bi şey mi? Birbirlerini mi yesinler kavga mı etsinler? Tek eleştirilecek yanları bu olsun. Ben kendimi biraz odun bulmama rağmen, ben bile bi keresinde nişanlımın baş harfiyle kendi baş harfimden kurabiyeler yapmış hediye kutusu hazırlamıştım. Arada bi böyle şeyleri karşılıklı yapmak gerek. İki tarafın da hoşuna gidiyor, iki tarafa da iyi geliyor.
Diğer yorumuma gelirsek, bebek yapmak istiyorsunuz, bu yüzden eşin uyuyakalmasın diye uğraşıyorsun ama eşin yemeğe kuzenlerini davet ediyor

Neden böyle bi şey yapıyor bebek yapacağınızdan onun haberi yok mu neden başbaşa kalmanız gerekirken, senin özenle yaptığın sofraya misafir davet ediyor, çok gereksiz eşinin yaptığı davranış.
Bebek yapmak için uğraşacağız, ben sırf bu yüzden özene bezene sofra hazırlayacağım, yorgunluğunu almak için uğraşacağım uyumasın diye, ama adam misafir çağıracak
Kuzenin davranışına gelince bomboş ve itici bi yorum yapmış. Değmez üzerinde düşünmeye.