Ben mi abartiyorum.. Bir Fikir lutfen.

Dream Catcher

Bir savaşçı değil, bir âşık ol...❤️ ❤ ❤️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
261
126
53
Merhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.

En nefret ettiğim olay! Biliyor musun etkilenen ondan çok bebeğinle sensin. Boş ver. Ayıp mayıp yok. Onun yaptığı ayıp. Hamile kadını düşünsün. Kimse kimseyi zehirlemek zorunda değil o iğrenç koku bir yana. Cildiniz de zarar görüyor. İçmeyin içirmeyin.

Ben de içirmezdim. Ama annem yerine kendim söylerdim galiba. Ben kendimi sigaradan korumaya çalıştıkça yüzüme yüzüme üfleyen insanlara ayrı bir ayar oluyorum. Ama dediğim gibi keşke tatlı bir dille siz uyarsaydınız.

Gayet doğru yapmışsın. Kızım 3 yaşına geldi, hala sigara içirmiyorum evde. Misafirlerim balkonda içerlerse içerler. Sonra ellerini yıkamadan yanımıza gelemezler.

Evin içinde mi içiyorlar sigarayı,eğer içmek istiyorlarsa balkonda içsinler dumanları dışarıya gitsin.Sigara içmiyorum gelen misafirlerde balkonda içer içmek isteyen olursa.

Insanlar dusunmekten aciz maalesef strese girmek istemiyorum evladimin etkilenmesini istemiyorum.Sonucta onunda yigeni olacak neden dusunmuyorlar.Onlar icin onemli degil cocuklarinin yaninda sigara iciyorlar.

Gayet doğru yapmışsın. Kızım 3 yaşına geldi, hala sigara içirmiyorum evde. Misafirlerim balkonda içerlerse içerler. Sonra ellerini yıkamadan yanımıza gelemezler.
Benim cevremde sorumsuz Anne cok maalesef onlar icin anormal hatta abarti bir durum yaptigim.

Bebeğinizin astım olmasını istemiyorsanız doğru yapmışsınız.hiç abartmıyorsunuz.benim kp ben hamileyken çok sigara içti yanımda ve kızım astım.

Evin içinde mi içiyorlar sigarayı,eğer içmek istiyorlarsa balkonda içsinler dumanları dışarıya gitsin.Sigara içmiyorum gelen misafirlerde balkonda içer içmek isteyen olursa.
Aslinda annemle kaliyoruz ev yanliz bana ait olsa koyacagim kurallar var ama.

Bebeğinizin astım olmasını istemiyorsanız doğru yapmışsınız.hiç abartmıyorsunuz.benim kp ben hamileyken çok sigara içti yanımda ve kızım astım.
Cok uzuldum cok gecmis olsun insanlar cok dusuncesiz o bebegin ne sucu var biraz kendilerini zevkten mahrum Etseler keske.

Aslinda annemle kaliyoruz ev yanliz bana ait olsa koyacagim kurallar var ama.
Anneniz ciddi bir şekilde koysun kuralını,bundan sonra evin içinde sigara içilmeyecek diye içmek isteyenler için balkona kül tablası koydum orada içebilirsiniz desin,bunun küsmeleri surat asmaları çok saçma.

Anneniz ciddi bir şekilde koysun kuralını,bundan sonra evin içinde sigara içilmeyecek diye içmek isteyenler için balkona kül tablası koydum orada içebilirsiniz desin,bunun küsmeleri surat asmaları çok saçma.
Annem benim icin birakti sigarayi.Yani balkonda Icmek islerine gelmiyor cunku durmadan ictikleri icin o yuzden Surat asiyorlar.Bunun Ustune grip bir sekilde geldiler herkese grip bulastirdilar hamile halimle strese girmeyim diyorum ama olmuyor.

Benim ailemde kimse sigara içmiyor o yüzden gelen misafir elini sigaraya götürdüğü gibi balkona yolluyoruz. Bazen hava soğuk falan diye gitmek istemiyorlar ama madem o kadar soğuk sigara içme bize ne Sigara bütün eve siniyor zaten rezalet bir şey. Bir insan neden kendini böyle pis kokutur bilmiyorum. Bebeğinize de size de çok zararlı zaten yanınızda kimseye sigara içirmeyin. Kırılırsa kırılsınlar yaptığınız ayıp değil. Onların yaptığı ayıp. Kimse o leş kokulu duman çubuğunu çekmek zorunda değil

Bir arkadaşımın astımı var ve anne-babası yıllardır sigara içiyor. Büyük ihtimalle annesi hamileyken içmese bile babasının sigara dumanına maruz kaldı. O yüzden böyle diye düşünüyorum. Şu pis duman kimseye iyi gelmiyor işte. Neden içiyorlar anlamıyorum.

Aynen oyle Ben bile etkileniyorsam bebegim nasil etkilenir hayal bile edemiyorum.Kendi zevklerimiz icin baskalarinin hayatlarini gasp etmemeliyiz.

Annen d sen de doğru olanı yapmışsınız. O zamana kadar akıl edemediler varsayalım. Siz uyardıktan sonra alınıp gücenmek yerine kusura bakma düşünemedik deyip sonrasında çok daha dikkatli olmaları gerekiyordu. Sonuçta sigara ve zararları evrensel olaraktan kabul edilmiş birşey.

Bizim evde bebekten önce de kimse sigara içemezdi. Asla çekemem o kokuyu. En sevmediğim şeylerden biri.
Siz bundan sonra en çok bebeğinizi düşünmelisiniz. Bırakın küsen küssün.
Oyle yapmaya calisiyorum herseyden vazgecerim onun icin.Kirilmasinlar istiyorum kibarca uyariyorum Surat asiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…