Ben mi abartiyorum.. Bir Fikir lutfen.

En iyisini yapıyorsunuz evin içinde sigara içmek nedir ,Bizim Evimizin de kuralları vardır , başta eşim olmak üzere annem , misafirlerimiz balkonda sigara köşemiz vardır oraya giderler. Kültablası isteyen msf doğruca oraya davet ediyoruz.

Bozuldularsa bozuldular çok da fifi.

Eşimin çok yakın arkadaşı geldi bigün oğlumuza ömürlü olsun demeye.. sigara içicekmiş dumanlı hava sahası var mı diyo. Balkona çık dedim. Ama ben misafirim dedi. Misafirsen misafirliğini bil bebekli ev burası ne münasebet dedim. Bidaha bi şey diyemedi.

Umrumda değil valla defolup başka yerde içsinler zıkkımlarını zehirlerini solumak zorunda mıyız sanki.. helal olsun annenize..

Sigara içmeyen insanın evinde sigara içilmez
Hele ki bu insan hamile ise asla içilmez
Ayıp eden siz değil onlar olmus
İyi
Yapmıssınız insanlar biraz düşünceli
Olmayı öğrensinler

Valla ben teyze meyze dinlemezdim, sigarasını çıkardığı anda daha yakmadan ikaz ederdim. Bozulur mu küser mi umurumda olmaz. Hamile kadinin, çocuğun yanında sigara içilir mi ya.

Sigara içen bir çiftiz kocamla.
Hamile olduğumu öğrendiğimiz an evde sigara içmek yasaklandı.
Biz de tüm misafirler gibi balkonda içiyoruz, yaz ayında bile çocuklar ortada oluyor diye balkon camından sarkıp da içiyoruz.
Ben içiyorsam kimse de içemez bu kadar net!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…