- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
- 53
- Konu Sahibi Dream Catcher
-
Ben Ki esimi bile sigara icmeyen biri sectim o derece Nefret ediyorum sigaradan heleki bebegime zarar vermesi bile beni cildirtmaya yetiyor.Annen d sen de doğru olanı yapmışsınız. O zamana kadar akıl edemediler varsayalım. Siz uyardıktan sonra alınıp gücenmek yerine kusura bakma düşünemedik deyip sonrasında çok daha dikkatli olmaları gerekiyordu. Sonuçta sigara ve zararları evrensel olaraktan kabul edilmiş birşey.
Merhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.
Hamile bayanin yaninda sigarami icilir. Ciksinlar balkonda icsinler. Bu nasil anlayissizliktir.Merhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.
O yüzden sen abartmıyorsun. Kızmakta haklısın. Abartan onlarBen Ki esimi bile sigara icmeyen biri sectim o derece Nefret ediyorum sigaradan heleki bebegime zarar vermesi bile beni cildirtmaya yetiyor.
Hala varlar maalesef oldukca cok hemde.Balkonda içsinler ??? Artık evde sigara içen kalmadı diye düşünüyordum...
Tesekkur ederim yorumunuz icin.O yüzden sen abartmıyorsun. Kızmakta haklısın. Abartan onlar
Ne guzel esiniz dusunceliymis keske herkes esiniz Kadar anlaayisli olsa.Guzel temmennileriniz icin de ayrica tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallahEşimin lise arkadaşının evine ilk defa gittik.Evlerinin salonu L piçimindeydi ve ben evin hanımıyla salonun ucunda, eşim ve arkadaşı'da bizim zıddımız olan diğer uç kısımda oturuyorlardı.Birbirimizi dahi görmüyorduk.Eşim ve Arkadaşı ara ara dışarı çıkıp 5 dk sonra geri geliyorlardı. Daha sonra ögrendim ki, eşim ben sigara kokusundan rahatsız olduğum için, arkadaşına ''Eşim kokusundan rahatsız oluyor,dışarıda iç'' Demiş. Meğerse ondan dışarı çıkıp durmuşlarÜstelik ben hamile bile değildim.
Teyzenizin yaptığı,tamamen ''BENCİLLİK''
Boşver Annen en güzelini yapmış. En baştan kırmızı çizgini çekeceksin ki, herkes ona göre davransın.
Eşim sayesin de, kimse benim yanımda sigara içmez.Başta eşim herkese benim sigaradan nefret ettiğimi söylemiş.Şimdi herkes de,ona göre tetbirini alıyor.
Bu dünyada ''SAĞLIKTAN'' Daha önemli hiç bir şey yoktur!
Bebeginin sağlığı,her şeyden önce gelir.
Başta kırılır küser belki ama, sonra onlarda alışır.SIKMA CANINI,BOŞVER RAHAT OL.
RABBİM Bebeğini saglıklı bir şekilde kuçağına almayı nasip etsin.
önemli olan bebeğin sağlığı ayıp olana olmuştur boşverMerhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.
Amin canım.Ne guzel esiniz dusunceliymis keske herkes esiniz Kadar anlaayisli olsa.Guzel temmennileriniz icin de ayrica tesekkur ederim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Canım evde zaten içmesine. Artık evde sigara içmek kaldı mıMerhaba arkadaslar Hemen Konuya gireyim ilk hamileligim 6 haftalik hamileyim Esim ve Ben sigara kullanmiyoruz.Teyzem her gun olmasada cogu Zaman bize Gelir Erkek arkadasiyla.HEr geldiginde asiri sigara iciyorlar hem teyzem hem Erkek arkadasi zaten sigaraya alerjim var birde hamileyim.Anneme geliyoruz dediler annemde electronik sigaranizi icin Kizim sigaradan rahatsiz oluyor dedi bozuldular Sanirim.Ayip mi ettim annem benim icin sigarayi birakti.Evde Kimseye sigara icirmiyorum.Bebegimi dusunuyorum etkilenmesini istemiyorum sigaradan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?