- 16 Kasım 2014
- 437
- 163
- 63
5 yıllık sevgililiğin ardından evlendim ve 6 aylık evliyiz. eşimin odunlukları vardır ama bana çok düşkündür ve bütün odunluklarına katlanma sebebim en sevdiğim yönü bana çok sadıktır sözümden çıkmaz bu konularda.ikimizde çok kıskancız bu arada.ve ona o kadar çok güveniyorum ki ama bugün beni hayal kırıklığına uğrattı hiç beklemiyordum.uzatmadan anlatayım...dün faceden bir kızın eklediğini söyledi.normalde akrabaları dışında hiç bir kız ekli değildir facesinde ve biri eklediğinde bana söyler bende sil derim silerdi.gene aynı şekilde sil dedim. kız bir kez eklemiş benimki silmiş bu 2. eklemesiymiş. ekleyim nolucak dedi ikimizde inatlaştık güven konusuna getirdi durumu. bende dün faceyi açıpta bakmadım kim bu kız diye.ekle dedim tavırlı şekilde. bugün konusu açıldı ekledin mi onu dedim evet dedi. facesine girip baktım bir resmi var kızın o da bilindik sü..t..k kızlar gibi. 30 a yakın ortak arkadaşları varmış. bu resmi görmüyo musun neden ekliyorsun dedim o da ne olmuş ekleyince konuştuk mu sanki dedi.ben çıldırdım iyice. o arada kıskanmam hoşuna gitti üstüme geldi kavga ettik.sonra mesaj atmış ben sanada haber verecektim o kıza neden eklediğini sorup silecektim dedi hoşuma gittiği için uzattım dedi.bu arada eşimin kardeşini benim kardeşimi falanda eklemiş bu kız ve onlarda onaylıyor pek düzgün bir kız değil. sonra sildi benimkide ama çok kalbim kırıldı sorun şu ki eşim benim bu konularda ne kadar hassas olduğumu biliyor ama ilk kez böyle inatlaştı benimle. sonrada sen bana güvenmiyorsun diye tavır yapıyor. offf ben mi abartıyorum bir akıl verin lütfen