• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben mi abartıyorum:( çok kötüyüm

evet yalan söylemedi ama çok kırdı beni inatlaşması hem de öyle bir kız için. sanki eklemese ne olacaktı diye düşünüyorum hep ağladım :mad: ama benim huyumu bildiği halde dediğimi yapmadı umarım birdaha yapmaz küstüm konuşmuyorum burnu sürtsün dimi azıcık?o_O

aslında bu kadar uzatmamın sebebi ilk kez oluyor bu. sizce bu aldatabilirim sinyalleri midir? bunu düşünerek bu kadar uzattım. çocuksu kıskançlıklarım var biliyorum :KK43:

kuzuumm mesafeden hep bunlarrr ;) yok yok abartma hoşuna gitmiş kızdırmış sadece takılma; eklediğini de söylemiş ayrıca... izne ne kaldı ki şurada sabret azıcık...

Bence bu faceden kız arkadaşlarını sileceksin muhabbeti çok saçma ve kısıtlayıcı. Abartmışsınız. 1 yıldır ilişkim var ne erkek arkadaşımın şifresi var bende, ne de benimkinin onda. Şu kısıtlama bana yapılsa çıldırırdım cidden.
kıskançlık dozunda güzel olan bi şey. Fazlası bunaltır. Dikkat edin bunaltmayın eşinizi.

kuzuumm mesafeden hep bunlarrr :KK66: yok yok abartma hoşuna gitmiş kızdırmış sadece takılma; eklediğini de söylemiş ayrıca... izne ne kaldı ki şurada sabret azıcık...
Canım benim anladım hatami çok abarttim bir gorsen çingene oldum çıktım ama artik abartmicam biraz zaman geçsin arayacagim .

Evet sen abartiyorsun ..

Bir kiz eklemis gorende dicek sevgilisi gizli aski , biraz relax olun yahu.

Ben daha esinin facebook ta kim var kim yok bilmem ..
Banane !
Esim zaten yapmasi gerekeni bilir , neden bukadar usteliyosunuzki..

Bence bu faceden kız arkadaşlarını sileceksin muhabbeti çok saçma ve kısıtlayıcı. Abartmışsınız. 1 yıldır ilişkim var ne erkek arkadaşımın şifresi var bende, ne de benimkinin onda. Şu kısıtlama bana yapılsa çıldırırdım cidden.
kıskançlık dozunda güzel olan bi şey. Fazlası bunaltır. Dikkat edin bunaltmayın eşinizi.
Ama biz karisiyoruz bu konularda birbirimize . o faceyide ikimizde kullanıyoruz zaten hep ilimizin resimleri falan var o da zaten ilimizin resimleri var ortada herşey neden abartiyorsun dedi ama ben biraz bunalttim gerçekten. Neyse çaktırmadan yol yaparım artik.

Esin silmis kiz 2. Defa ekleme istegi gondermis. Bu kisim bana normal gelmedi. Kendisini silen insani inatla neden ekler ki bir kadin.
Bunun disinda silmis gitmis uzulme artik. E tabi bu sahis yine ekleme talebinde bulunursa bilemem ne yapacagini.

Arkadaslar bir avukat olarak sunu soyleyecegim meslege basladigimdan beri karsima gelen bosanma davalarinin % 85'nin nedeni fb sayesinde tanisilan kadinlar ve erkekler. Insanlarimiz sanali kadin-erkek bulma araci kullanmaya devam ederse bu oran % 100'e cikacak nerdeyse. Geri kalan aldatmalar isyerinde tanisilan kisiler ve ortak arkadaslarin tanistirdiklari oluyor. Kucuk bir kisim da eski sevgili olayi. Silin fbleri kurtulun gitsin :)) ( fb bana dava acarmis simdi :):D

Kesin aldatıyor, önünü almazsanız boynuzlarınız ren geyiği gibi olur. :)

Şaka bir yana abartmışsınız. Ben de eşiniz gibi düşünüyorum bu bir güven problemidir. Güven olmadan evlilik yürümez.

Abartmışsınız gerçekten.

1.Gizli bir ekleme yok size demiş,

2.Konuşma da yok,
3.Zaten silmiş ve sizi kıskandırmaya çalıştığı da ortada. :KK37:

Evlilik + Face yürümüyor beraber.. :KK12:
Hep aynı sebeb bu nedir ya:KK53:
1000 kere begebilirim bu mesaji keisnlikle yurumuyor zaten bu gbi sosyal siteler kotuye kullanildgi icin biz kullanamiyoruz herkez kadin kiz pesinde erkek pesinde dunya nereye gdiyor boyle

Canım benim anladım hatami çok abarttim bir gorsen çingene oldum çıktım ama artik abartmicam biraz zaman geçsin arayacagim .

yapıyoruz o abartmaları olsun arada olur ;)
ben de 1 haftadır çok çingeneyim hele hastayken hiç çekilmiyormuşum anladım :D
ara ama bir şey olmamış gibi konuş; çok abarttım falan deme sakın ;)

Esin silmis kiz 2. Defa ekleme istegi gondermis. Bu kisim bana normal gelmedi. Kendisini silen insani inatla neden ekler ki bir kadin.
Bunun disinda silmis gitmis uzulme artik. E tabi bu sahis yine ekleme talebinde bulun:KK58::KK53:
Bunun disinda silmis gitmis uzulme artik. E tabi bu sahis yine ekleme talebinde bulunursa bilemem ne yapacagini.
engelleyeceğim o kızı şimdi. sadece eşimi değil her erkeği ekleyen bir kız zaten.

yapıyoruz o abartmaları olsun arada olur :KK66:
ben de 1 haftadır çok çingeneyim hele hastayken hiç çekilmiyormuşum anladım :D
ara ama bir şey olmamış gibi konuş; çok abarttım falan deme sakın :KK66:
doğru söylüyorsun canm öyle özür diler kıvamda konuşmayacağım bi hata yaptın ama birdaha yaparsan bozuşuruz şeklinde barışırım.ama şunu biliyorum ki benim tepkimi bildiği halde dediğimi yapmadı çok kırgınım... bir de doğum günü benimkiyle aynı kızın:KK53:

doğru söylüyorsun canm öyle özür diler kıvamda konuşmayacağım bi hata yaptın ama birdaha yaparsan bozuşuruz şeklinde barışırım.ama şunu biliyorum ki benim tepkimi bildiği halde dediğimi yapmadı çok kırgınım... bir de doğum günü benimkiyle aynı kızın:KK53:

bazen sinirlendirmek hoşlarına gidiyor cidden galiba :) ben sinirden çıldırma anındayken eşim kahkaha atıyor bazen :KK70:

Back
X