Bence abartmıyosun seven insan sevdiginden ilgi şevkat bekler tatlı sözcükler duymak ister ama sen daha iyi tanırsın herkesin yapısı başka elbette...
sorun erkek arkadaşınızda,aranızdaki mesafeyide araya katarsak belki başka bir kişiylede birlikteliği olabilir.
Hiç üzülme, sende onun gibi yap az soğuk davran bakalım tepkisi ne olacak
bu sorunun cevabıını kendinde aramalısın bence bi bakış bi söz bi kelimedir aşkı aşk yapan ve sevdiğine inanadıran bunu yapmıcaksa fedakarlık etmesi kime yarar ki seni seviyorum demeli sarılmalı aşk sözcükleriyle belli etmeli bence bi erkek seni ne kadar sevdiğini bilmiyorum yani bunu onunla konuşmayı dene yoksa burdan sana kimse yardım edemez
klbk35 neden bu kadar sinirlendiniz?burada bir konu başlığı açıp insanlara fikirlerini sormuşsunuz,buna istinaden anlatımlarınızdan ne anladığımı yazdım.yazdıklarım hoşunuza gitmemiş olabilir ancak bu yorumlara açık değilseniz keşke başlık açmasaydınız...ayrıca ben sizin ne önceki erkek arkadaşlarınızın cıvıklığını ne de şimdiki erkek arkadaşınızın sizin için yaptığı fedakarlıkları bilemem...aranızdaki mesafe ve size olan soğuk davranışları ben de sizi aldattığı ihtimali uyandırdı...erkeklere güven olmaz untmayın
aynı benim eşim zo yavrum çook zor ben bunu ömür boyu çekerim diyosan evlen ama yok mutsuz olurum diyosan evlenme çünkü hiç degişmeyecek ben ne kavgalar ettim ilgisizliğinden ne kadar küstüm darıldım ama yok yok adamın içinde yok dün diyorum bi sarıl bakiyim bana diyo yok sarılmayım yarın kavga edrsin ilgi göstermiyosun diye dedim yuhh yani sarılırsa bana ertesi güne nasıl sarılmak istegi gelecek içinden evli degilsin en azından iyi tarafı
Bunları beklemekte gayet haklısın, her kadın bekler. Sevgilin baştan beri mi böyleydi?
Peki sen ona nasıl davranıyorsun.
belkide sen anlayamıyosun cnm bi bakış bi çok sözden daha çok şey anlatır yani sana seviyorum dese ama yüreğinde o sevgi olmasa sadece dilinde olsa bence hiç kıymeti olmaz yüreğinde gerçekten o sevgi varsa o bi şekilde gösterir sevgi sadece sarılmaktan öpüşmekten ele ele tutuşmaktan seni seviyorum demekten ibaret değil sevgi fedaraklık sabır özveri demektir onunda yapısı öle ama sevgisine sevdiğine sahip çıkıyosa boşver demesin sen de onu öle kabullen cıvımasındansa böle ağır olması daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?