Ben mi abartıyorum? Erkek arkadaşım mı öküz...?

klbk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
218
1
46
Afyon
1 senelik ilişkimiz var. Ama erkek arkadaşım bana karşı çok ilgisiz gibi geliyor. 1 senedir beraberiz sadece 2 kere sevdiğini söyledi, sevgi sözcükleriyle hiç hitap etmedi sadece 1 kere bıtanem dediğini hatırlarım. hep adımla hitap eder. bana sevgisini belli edemediğini söylüyor ben buyum diyor. aramızda 12 saatlik yol var. Yanıma geldiğinde de öyle. Sevgisini bana karşı yaptıgı fedakarlıktan, sabırdan anlayışından hissedebılıyorum. Benle ciddi düşüdüğünü de söylüyor. Ama insan ilgi beklıyor. bıkaç gun once yanma geldi vedalasırken uzun uzun sarılmadı bile olayı dramatıklestirmeyelım dedi hadi görşürz dedi gitti. yakınımda olsa sevmıyor diyecegım ama taa kaç saatlık yolu benım ıcın işini gücünü bırakıp ailesine karşı zor durumda kalıp gelıyor sevmıyor diyemem ama neden boyle. Kendımı yalnız hıssedıyorum ben... Şımarıklık yaptıgımı düşünmuyorum sadecec ılgı bekloıyorum onunda çok sorunu var bılıyorum paylasır herseyını cıvıklıgı sevmez ama cok bıseyde beklemıyorum... Abartıyor muyum sizce??

Bence abartmıyosun seven insan sevdiginden ilgi şevkat bekler tatlı sözcükler duymak ister ama sen daha iyi tanırsın herkesin yapısı başka elbette...

Bence abartmıyosun seven insan sevdiginden ilgi şevkat bekler tatlı sözcükler duymak ister ama sen daha iyi tanırsın herkesin yapısı başka elbette...

sevmek biraz da oyle kabullenmektir derler ya oyle avutuyorum kendımı. o da benım bıcok olumsuz huyuma sabır gosteridi o da oyle kabul etti. Şefkatini hep gosteridği sabırdan yanıma gelmesınden benım ıcın sıkıntı çekmesinden anlamaya calısıyorum ama hıcbı zaman açıkk açıkk sevgisini verdiğini göremedim zor bi durum.... zorr

sorun erkek arkadaşınızda,aranızdaki mesafeyide araya katarsak belki başka bir kişiylede birlikteliği olabilir.

bazı insanların yapısı böyledir,soğuktur,duygularını belli edemez ama siz çok hakılısınız bence
her kadın ilgi bekler,güzel sözler duymayı hakeder
bence onunla konulup beklentilerinizi anlatmalı ve ona bu davranışlarının sebebini sormalısınız
insanların değişmesi biraz zordur ama sizi gerçekten seviyosa yapabilir diye düşünüyorum

sorun erkek arkadaşınızda,aranızdaki mesafeyide araya katarsak belki başka bir kişiylede birlikteliği olabilir.

başkasıyla birlikteliği olsa işini gücünü bırakıp borca girip neden yanıma gelsin neden yaptıgım hatalara eyvallah diyip sabır gostersin... Sevgisini belli edemıyo tamam. bundan onceı ılıskılerımde cıvık cıvık belli ediyorlardı da noldu. adam mı cıktılar? Neden direk aldatmayı dusundunuz anlamaya calısıyroum sizi de..

Hiç üzülme, sende onun gibi yap az soğuk davran bakalım tepkisi ne olacak

bende oyleyım zaten o nasıl ise ben de oyleyım 1 senedir bu boyle karşımdakı sıcaklıgını belli etmeden ben edemem zatende. Yapcak bısey yok konusunu açtıgımda da ben duygularımı belli edemem diyor...

bu sorunun cevabıını kendinde aramalısın bence bi bakış bi söz bi kelimedir aşkı aşk yapan ve sevdiğine inanadıran bunu yapmıcaksa fedakarlık etmesi kime yarar ki seni seviyorum demeli sarılmalı aşk sözcükleriyle belli etmeli bence bi erkek seni ne kadar sevdiğini bilmiyorum yani bunu onunla konuşmayı dene yoksa burdan sana kimse yardım edemez

yok sarılma vs oluyor sadece vedalasırken o sekılde demesi bıraz üzmüştü..

klbk35 neden bu kadar sinirlendiniz?burada bir konu başlığı açıp insanlara fikirlerini sormuşsunuz,buna istinaden anlatımlarınızdan ne anladığımı yazdım.yazdıklarım hoşunuza gitmemiş olabilir ancak bu yorumlara açık değilseniz keşke başlık açmasaydınız...ayrıca ben sizin ne önceki erkek arkadaşlarınızın cıvıklığını ne de şimdiki erkek arkadaşınızın sizin için yaptığı fedakarlıkları bilemem...aranızdaki mesafe ve size olan soğuk davranışları ben de sizi aldattığı ihtimali uyandırdı...erkeklere güven olmaz untmayın

sinirlenmedim yanlış anladınız fikirler etabıkı açığım bu yuzden konu açtım. Sadece sizde boyle bi izlenım uyandırması garibime gitti fazla olumsuz bir yaklasım geldi. Size oyle gelıyorsa gelıyordur dusuncenızı yargılamam, saygılar.

aynı benim eşim zo yavrum çook zor ben bunu ömür boyu çekerim diyosan evlen ama yok mutsuz olurum diyosan evlenme çünkü hiç degişmeyecek ben ne kavgalar ettim ilgisizliğinden ne kadar küstüm darıldım ama yok yok adamın içinde yok dün diyorum bi sarıl bakiyim bana diyo yok sarılmayım yarın kavga edrsin ilgi göstermiyosun diye dedim yuhh yani sarılırsa bana ertesi güne nasıl sarılmak istegi gelecek içinden evli degilsin en azından iyi tarafı

ya cnm gorustugumuz zamanlarda gostermıyor değil... sarılır falan ama... işte. aramızda zaten mesafeler var bıraz cosku beklıyorum heycan beklıyorum benı sevdııgnı ozledıgını bılmek yeterlı değil duymak istiyorum. ılıskımız ciddi acaba boyle ne kadar devam ederım bılmıyorum. Su ana kadar karşıma cıkan karakteri en saglam ınsan dıyebılırım sırf bu yuzden susmayı terch edıyorum ama bakalım zaman ne gosterir ilgisiz erkek zor..

Bunları beklemekte gayet haklısın, her kadın bekler. Sevgilin baştan beri mi böyleydi?
Peki sen ona nasıl davranıyorsun.

belkide sen anlayamıyosun cnm bi bakış bi çok sözden daha çok şey anlatır yani sana seviyorum dese ama yüreğinde o sevgi olmasa sadece dilinde olsa bence hiç kıymeti olmaz yüreğinde gerçekten o sevgi varsa o bi şekilde gösterir sevgi sadece sarılmaktan öpüşmekten ele ele tutuşmaktan seni seviyorum demekten ibaret değil sevgi fedaraklık sabır özveri demektir onunda yapısı öle ama sevgisine sevdiğine sahip çıkıyosa boşver demesin sen de onu öle kabullen cıvımasındansa böle ağır olması daha iyi

Bunları beklemekte gayet haklısın, her kadın bekler. Sevgilin baştan beri mi böyleydi?
Peki sen ona nasıl davranıyorsun.

evet en başından beri boyle ılk gun nasılsa bguun de oyle. gunahını almayayım bazen der yanında olmak isterdim vs diye ama cok soguk der sankı ...onunda heycanlı bı yapısı yok. Çok sakin bir insandır.. ben hıc oyle değilim neden aramızda mesafeler var diye duygusallaşsam 2 dkka hemen abartlcak bısey yok tmm gelcem der. ben de ona o sekılde davranıyorum belki ondan bıraz daha sıcak davranıyorum ama genel olarak o nasılsa bende oyleyım...

Haklısınız çok. Ben de bu zamana kadar boyle dusundugum ıcın devam ettirdim. bunun tartışmasını da hıc ama hıc yapmadım. sadece sakayla karısık öküz vs dedim. o da ben belli edemem diyip geçiştirdi. Sevgisini fedakarlıklarından anlıyorum zaten o da olmasa coktan bitmişti. Napalm bunu bulamayanlarda var diyip içime atıyorum yada burda paylasıyorum yapacak pek bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…