Haklısınız çok. Ben de bu zamana kadar boyle dusundugum ıcın devam ettirdim. bunun tartışmasını da hıc ama hıc yapmadım. sadece sakayla karısık öküz vs dedim. o da ben belli edemem diyip geçiştirdi. Sevgisini fedakarlıklarından anlıyorum zaten o da olmasa coktan bitmişti. Napalm bunu bulamayanlarda var diyip içime atıyorum yada burda paylasıyorum yapacak pek bısey yok
bide şöyle düşün sana şimdi o aşk dolu sözleri söyledi evlendi söylememeye başladı ondan sonra o haline alışman daha zor adam demekki dürüst biriki dereye geçene kadar ayıya dayı demiyor nasılsam öyleyim diyor kabullenip kabullenmemek senin bilicen bi iş ama bundan önce kişiliğine adamlığına bak bırak söylemesin ama gösteriyosa bence sorun etmemelisin
evet en başından beri boyle ılk gun nasılsa bguun de oyle. gunahını almayayım bazen der yanında olmak isterdim vs diye ama cok soguk der sankı ...onunda heycanlı bı yapısı yok. Çok sakin bir insandır.. ben hıc oyle değilim neden aramızda mesafeler var diye duygusallaşsam 2 dkka hemen abartlcak bısey yok tmm gelcem der. ben de ona o sekılde davranıyorum belki ondan bıraz daha sıcak davranıyorum ama genel olarak o nasılsa bende oyleyım...
canım sevildiğini kalbinden gerçekten hissediyorsan tamamdır. benim eşimde kelime olarak seni seviyorum demez.
ben bilirimki gerçekten beni seviyor. kendinden önce beni düşünüyor benden daha çok fedakarlık yapıyor
istemediği şeyleride sırf ben istiyorum diye yapıyor. hayatımı kolaylaştırıyor sorunlarımı önemsiyor eşim beni mutlu etmek için uğraşıyor.
şimdi ben sana soruyorum seni seviyorum demediği için bu adam beni sevmiyormu
yoksa ben kendimimi kandırıyorum.
evet haklısınız bende oyle kabullendım sırf bu yuzden ayrılmam zaten sevıyorum. Ama o duygularını soylemeyınce bende soylemekten cekınıyorum birikiyo içimde haykıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?