şu siteyi kim icat ettiyse dedesine rahmet okuyorumklava:bende çok kavga ettim sözlümle o site yüzünden artık sallamıyorum kime yorum yaparsa yapsın zaten oda artık fazla takılmıyo bende kapatım huzura erdim
Merhaba arkadaşlar konu size komik gelebilir ama ben kırılıyorum sevgilimin bu tavrına..
Abartıyor muyum siz olsaydınız kırılmaz mıydınız fikirlerinizi bekliyorum..
Örnek vermek gerekirse ben bi resminin altına yorum yapsam,duvarına şiir yazsam öylece kalıyor ..Benim yorumum dururken başka kızların yazdıklarının altına veya mesajlarına destan yazıyor yada beğeniyor..
Ona sitem dolu bir mesaj yazdım kıskanmak değil ama önemsenmediğimi düşündürüyor bana dedim..
Buna rağmen akşam bir kız kuzeni duvarına yazmış ve onun yazdığını yine beğenmiş ve alttan benim soru niteliğinde yazdığım güzel sözler falan var benimkilerde ne bir yorum ne birşey.Yani akşam mesajımı okuduğu halde bunu yapması çok canımı sıktı..(Bana aman kuzeni falan demeyin onlarda akraba evliliği var maalesef ve kız resmen buna yanaşıyor bu saf biraz anlamıyor )
Ya içim buruluyor sadece çok küçük bi ayrıntı olsa bile insanın içini cızlatabiliyor..
Şimdi duvarına yazdıklarımı sildim zaten..
İlişkisi var durumunuda kaldırdım ama aramı bozmuyorum güzel bi günaydın mesajı attım cebine..
bana neden böyle yaptın derse önemsenmiyorum, yokmuşum gibi davranıyorsun bende sen yokmuşsun gibi davranıyorum buna alış demeyi düşünüyorum..
Zaten onun kıskançlıkları yüzünden dayanamayıp ben kapatmıştım, ikimizinkinide..O dayanamayıp açınca bende inadına açtım..
Çünkü çifte standarttan nefret ederim..
Yani eskiden 20 msj uzunluğunda şiirler yazan insan bi anda ilgisizleşti gün içinde aramaları minimum a indirdi..Mesaj yok tabi ( Sabit faturalı hatta geçmesinin de etkisi var ) Az bi zamanda değil 1,5 yıldır çıkıyoruz..
Ayrılmak istedim kabul etmedi tamam düzelicem dedi..Bende hadi sınav stresindendir dedim ( Kendisi sınıf birincisidir vize final zamanlarında sabahlara kadar çalışır )
ama sınavlar bitti hala aynı..Sinirlerim alt üst oldu..
Normalde bana kırk yılın başı mesaj atar geçen gün ona atmış işte sınavlar çok ağır falan demiş..
Arada konuşuyorlar..
Zaten kavga ettim şimdi telefonda.Aradı neden sildin ettin dedi..Sen önemsemiyorsun bende önemsemiyorum artık dedim..
facebookla önemsemekmi olurmuş dedi..Yazmadıysam ne olmuş dedi..Ben ona aynısını yapsam kıyamet kopar..
Ben gerçekten çok kırıldım en ufak bişeyde hep başkaları önce geliyor benden millete daldımı beni unutuyor..Akşam görüşelim dedi,bilmiyorum abimler gelebilir bu arada
artık eski sevgilini göremiyceksin bende her dediğine evet demiycem,ailemden arkadaşlarımdan önce sen geliyordun benim için..Senin isteklerin benim için daima ön plandaydı ama artık öyle değil dedim..Aramıyorum seni artık,gün içinde çağrı ve mesajda atmıyorum canım kendine iyi bak dedim..Kapattım..
Biliyorum beni seviyor ama benim en büyük hatam onu hayatımın merkezine yerleştirmem oldu..Buda ona güven verdi nasıl olsa ne yapsam çekip gidemez diye düşünüyor..
Ben önce kendime çeki düzen vermeliyim bunu anladım..
Yani evet bu konudan oldu sayılır trip yaptım haklı olarak..Oda anlaşamıyoruz ayrılalım dedi bende tamam dedim..Ben bi bayanım ve önemsendiğimi hissetmeye ihtiyacım var benim..Sevildiğimi hissetmeye ihtiyacım var..Bunu bana hissettirmiyorsa eskisi gibi, doğal olarak ben yıpranırım ve zaten içimdeki sevgide zamanla biter..
blöf yapıyor çok iyi biliyorum dönücek geri ama ben dayanamıyorum artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?