Ben mi Abartıyorum ? F.book..

ay delimi ne hemen ayrilalim diyor, bu erkeklerin bisey istedigi gibi olmayinca, hemen anlasamiyoruz ayrilalim diyorlar yaa sinir

bencede sakin adim atma, hic merak etme bikac güne kalmaz döner..

ayrica bence hic abartmadin, böyle durumda bende kizardim

Hepinize yorumlarından ötürü ayrı ayrı teşekkür ederim..Dün son anda okula gitmem gerekti dilekçe vermem gerekiyormuş..Dilekçeyi verdim çıkarken kapıda karşılaştık oturduk konuştuk..
Ben artık eskisi gibi davranmadığını aramadığını üstüme düşmediğini falan söyledim..
Bana söyledikleri aynen şu şekildeydi ;
ılk zamanlar daima farklı olur..Ozamanlar geleceğe dair düşüncelerim yoktu ama artık ilerisini düşünüyorum..Eskiden gün boyu birlikteydik heyecan tazeydi..Şimdi sevgi ağırlaştı,oturaklaştı..Şimdi kim gelse aramıza giremez..Geleceğe dair planlarım var.Bazı günler gün içerisinde çalışıyorum,akşam okula geliyorum ve okuldan sonrada çalışıyorum çoğu zaman..Emin ol bunu ikimiz için yapıyorum..Bu yıl okul biticek hayata atılıcaz ve bunun stresi var üzerimde..Ne yapıcaz diye düşünüyorum..
Yarın öbürgün düzenli bi işe girdiğimde istediğin her an seni arıyamam, görüşmelerimiz dahada azalıcak ama biz birbirimizden kopmayacağız..
Bak yaşım genç,benim yaşımdakiler har vurup harman savuruyor gezme tozma peşinde..Benimde ailemin durumu iyi istesem çalışmam öğrenciyken ama ben ikimiz için bunu yapıyorum..Bişeylerin ciddiyetini aileme hissettirmek için..
Ben sana f.book ta yorum yapsam ne olur yapmasam ne olur ben kendimi sana zaten kanıtlamışım..Şifrem sende,istediğin zaman girip çıkabiliyorsun ve herşeyimi biliyorsun..Seni tüm arkadaşlarım biliyor, ailem, akrabalarım biliyor..Seni tahmin edemeyeceğin kadar çok seviyorum dedi..

Eskisi gibi arıyamıyorsam emin ol rahat olmadığımdandır..Kendime msj için hat alıcam mesajlaşırız seniinle,mesela ailemin yanındayken arıyamıyorsam msj atarım, hem senn canın sıkılmaz hemde iletişimimiz kopmamış olur dedi..

Bir de onu çok sıktığımı söyledi..Durmadan çağrı atıyorsun bana dedi..E acil bi durum oluyor arıyorum cevap yok duymuyosundur diye arıyorum dedim..
Çok akıllı ve zeki bir insandır ama geç düşüyor jetonlar nedense..

Beni gece 10 da eve bıraktı bende eve girince evdeyim diye msj attım..
Yatarken genelde çağrı atardım o arardı, yada msj atardım..Atmadım aramış aramış aramış en sonunda duydum ve uyku sersemi açtım telefonu..Napıyosun dedi uyuyorum dedim =) sıkma dediysekte uyurken haber vermeyecek, sesini duyurmayacak kadar değil dedi..

Bundan sonra böyle madem sıkılıyor beyefendi cool takılıcam eskisi kadar özen göstermeyeceğim, ilgilenmeyeceğim, her adımımı haber vermiycem ve eminim ki bir süre sonra kendi kazdığı kuyuya kendisi düşücek ve beni sorgulamaya başlıycak.. Çünkü önemsenmemek en nefret ettiği şeydir, tahammül edemez..Daima el üstünde tuttuğum içinde hissetmedi öyle bi eksiklik..

Unutmadım ayrılalım anlaşamıyoruz dediği anı, görücek o gününü..

Birde şu kuzeni mesaj falan atıyor durmadan..Msj atınca bizim ki arıyor mecburen..

Siz olsanız acaba demez misiniz ?

Söyle ki bir gün benim yanımdayken kız aradı ve konuştular..Benim yanımda olduğunu gezdiğimizi falan söyledi erkek arkadaşım..
ışe döndüğümde kız kendi f.book sayfasına ''sadece susarak özlüyorum seni tanımadan hemde'' yazmıştı.. ki en fazla 1 kere yüz yüze görüşmüşlükleri olduğundan ''tanımadan'' kısmı ne hikmetse cukk diye oturuyordu..

Bu olaydan sonra şüphe etmeye başlamıştım zaten, durup dururken değil..

canım benim sıkma canını sen bak kendine göre kararlar almışsın aramayacağım diyosan arama bırak o arasın unutma kaçan kovalanıyo ya valla ben bu erkekleri anlamıyom artık ki buna sözlümde dahil :) neyse hayırlı olsun canım en azından suan üzgün değilsin

bence durumlar düzeliyor gibi. herşeyi kabul etme, tavrını koy. ama çok seviyorsan büyütme. hakkında hayırlısı olsun.

canım tepkilerinde çok haklısın... inan okulda karşılaşmasaydınız da o seni arardı... mantıklı sebepler ileri sürmüş; dediğin gibi zeki biri sanırım... yalnız bana; daha az ilgi göstermesinin nedeni olarak sizin için çalıştığını söylemesi pek inandırıcı gelmedi... bu sadece birşeyler dank ettiği için sunulabilecek güzel bahanelerden...

yazmış zaten arkadaşlar ; bir erkek eğer kaybetmekten korkuyorsa inan herşeyden üstte tutar seni; ama yok herkesten sonra geliyorsan eğer bu ilişkide çok seven taraf sensin ve bu da daha çok üzülecek tarafsın demek...

şu anda verdiğin karar doğru... ilgini azalt ama lütfen bunu söze dökme... bırak o farketsin... sen bana değer vermiyorsun ben de sana vermeyeceğim dersen; bu tavrını dikkate almaz sadece misilleme yaptığını düşünür... ama sen bu şekilde davranırken bunun farkında bile değilmişsin gibi davranmalısın ki o zaman seni kaybetme ihtimali olduğunu anlar... birşeylerin azaldığını düşünmeli sende ki kazanmak için çabalamalı... ilişkinin başı gibi olmaz elbette 1,5yıl sonra; ama dönem dönem bu tarz tavır değişiklikleri ile daha çok ilgilenmesini sağlayabilirsin... ama daha da önemlisi bunu bir taktik olarak düşünme... yani onu gerçekten hayatının merkezine yerleştirme; senin için hayat o demek olmasın ama hayatındaki en güzel şey olsun mesela... umarım anlatabildim...

bahsettiğin kuzene gelince de ; genelde anlamamazlıktan gelirler ya da gerçekten anlamazlar bir de kuzen adı... sen yine takipte ol ama bunu da sürekli ona karşı dile getirme... konuyu yakından takip et ki gerektiği yerde gerektiği kadar bilgi sahibi olabilesin...

Son düzenleme:
calisiyorum falan diyor ama millete laf yetistirecek zamani buluyor..onlarda akraba evliligi var mi ki kuzeni o sekilde yaklasiyor.?gozu senden baskasini gormuyormus,madem nefes almak istiyor,sende arala gomlegini alsin nefesini..bunu yaparken de bisey yokmus gibi davran agzindan laf almasina izin verme..kisacasi senin de dedigin gibi cool takil bakalim..

Evet canım var akraba evliliği.Gerçi bizimki sıcak bakmıyor ama var..Dediğin gibi millete geldimi vakti var..Ben ondan bunun acisini feci çıkartıcam..:jeyyar:

Tamam yoğun oluyor bazen ama sanki böyle nasıl söyliyim ben elindeyim nasılsa tarzında düşündüğü için böyle davrandığı kanaatindeyim bende..1.cu nereye gitse haber verir, nasıl olsa bütün gün işte tek başına oturuyor ofiste, 1.cu ben hayır dersem yapmaz..RAHAT yani adam..Ama o görücek bundan sonra sırnaşık şey

Kesinlikle dediğin gibi söze dökmeyeceğim döktümde ne oldu ?Aynen senin bahsettiğin gibi düşündü ve bana, sen çok dişlisin hemen misilleme yapıyorsun dedi..

Kuzeni için ; O, kardeş,can benim için diyor ve eminim ki kesinlikle farketmiyor..Ama ben kızdan şüphe duyuyorum..İnşallah yanılıyorumdur..

Önerilerin için teşekkürler :1hug:

Amin canım sağol,evet biraz toparladık üzgün değilim..Bakalım önümüzdeki günler ne getiricek :) planlarımı uygulamaya koydum :1closedeyes:

ailesi face de ekliyse belki biraz çekiniyor olabilir..

yada erkeklerde bide şu var..mesela benimkide face ine hiçbişey yazdırmaz bana.konuşturmaz kimseyle..banada face açtırmıyor..sebebini sordum,dedi olurda senin resminin altına tuhaf bi yorum yazarlar yada sözünün altına bişey yazarlar tuhaf tuhaf ,babam olsa papaz olurum demişti..o konuyuda öyle kapadık..

belki seninkide göz önüne çıkmanı istemiyordur..sözden laftan kıskanıyordur seni..canını sıkma :teselli:

canim kizi devamli sorup kafasina sokma..aklinda yoksa bile belki Allah korusun zamanla kizin ilgisi hosuna gider.

Yav gülümm boşveeeeerrr, sen keyfine bakkk, bırak merak eden, üzerine düşen taraf o olsun, sen niye sıkıyosun canını. Sen sık sık mesaj atıp, aramayı sormayı azalt ama bu süre içinde ona iyi davran yine, oooo her şey güllük gülistanlıkmış gibi konuş, çoook mutluymuşsun, hiç bi sorunun yokmuş hatta bu durumdan ziyadesiyle memnun olmuş gibi davran da bak onun o iki tane paçası bir pabuca nasıl sığmıyor. aklinialirimsmile

Evet ailesi ekli ama önceden de ekliydi ve döktürüyordu şiirler olsun güzel sözler olsun..Yani çekinme gibi bi durum yok..Sorunda bundan kaynaklanıyor önceden oluyordu da şimdi nerden çıktı bu tutum..Bu arada ailesiyle de tanıştım, çekinecek bi durum kalmadı yani..Bizde kapatmıştık f.book u..Sırf onun kıskançlıkları yüzünden biri bişiy yazsa çıldırıyordu..O açınca bende açtım.. inatçıyımdır da lülülülülülü

1.cu canım çok sevindim. opuyorumnanaktan Sende dediğin gibi umursamaz davran.

teşekkür ederim do you wanna a.s.

canim kizi devamli sorup kafasina sokma..aklinda yoksa bile belki Allah korusun zamanla kizin ilgisi hosuna gider.

Haklısın, zaten kız buraya gelmeyi düşünüyormuş önümüzdeki günlerde..1,5 sene dir illlk defa nerden çıktıysa klava: sıkıntılı günler bekliyor beni sanırım..

Dediğin gibi canım aynen dediğin gibi davranıyorum..Kendisi aradı az evel işten çıktım eve gidiyorum diye haber verdi..Bugün hiç msj atmadım aramadım da sırnaşık şey

kaydirigubbakcemile3 ziyadesiyle memnun da olmak lazım be monam ... erkek milletini arayıp sormaya " hayır" :enbuyukkk:

bende şu facebook dan nefret ediorum valla ya ne mikrop bi site Allahım bizde çok kavga ettik yani bu yüzden ama sonunda amacıma ulaştım ve girip girip kontrol ediorum vallazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…