Ben mi Abartıyorum ? F.book..

çok haklısın çok doğru herşey ama çalışamayan maddi durumu olmayan kadın mecbur sanıo kendini ereklere aslında öle diil ama böle düşünüolar böle hissediolar .maleseef

aman cnm ya onlar için çok zor bişe diilki face olmasa başka bişe oluurrr mutlaka bişe bulurlarr

Facebook u acanın ben yedi sülalesini saygıyla anıyorum kusura bakmayın ama harbiden facebook çok sinir bozucu bir site. ben kapattım 1 yıl oldu acmayıda düşünmüyorum sevgilimle sorunlar yaşadık bu yuzden.

Bütün yorumları baştan sona okudum ve sonlara geldikçe ağzım açık bi şekilde kalakaldım..
Arkadaşlarınıza yaklaşması, face'de konuşulanları okumanız vs vs..
Hayatımızda hiçkimseye güvenemicek miyiz artık? İnanın korkuyorum şu erkeklerden, biçoğunun iki yüzü var ve diğer yüzlerini o kadar güzel saklıyorlar ki..
Üzüldüm yaşadıklarınıza ancak bu ilişkideki duruşunuzu, tavırlarınızı, güçlülüğünüzü takdir ettim..
Ne mutlu size ki çok geç olmadan gördünüz herşeyi..
Umarım karşınıza size gerçekten değer vericek birileri çıkar, sevginizi hakedicek birileri..
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Eşimle sevgiliyken buna benzer bir durum yaşamıştım ve bu durumu telefonla konuşup kendi yaptığım yorumlarıda sildiğimi söylemiştim.Bunun tabiki bir değer göstergesi olmadığını ancak bayanlar için güzel sözün ve içten samimiyetin önemli olduğunu söylemiştim..O gün bir çok resmimin altına çok güzel şeyler yazmıştı...çok şaşırmıştım...çokta hoşuma gitmişti..

canım bende sevgilimle eskiden bu konuda çok tartışırdık o oyun oynuyorum oyundaki kızları ekliyorum puan oluyor felan diye birşeyler anlatıyordu bana bende tabi sinir küpü oluyordum:umursamaz: ama engelleyemiyordumda oyun oynuyorum diyordu sürekli sonra bende aynısını yaptım ve bana başka erkeklerden mesaj gelmeye başladı tanısmak isteyenler felan bende ona gösterdim bak dedim sürekli atıyorlar dedim e bende oyun oynuyorum felan kötükedihüso sonra o kapatmak istedi benimde canıma minnet tabii emelime ulaştım kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3

bence sende aynısını yap yani en güzeli zaten su gereksiz arkadaşlık sitelerinin kapanması :umursamaz: tamamen kavga sebebialsanaalsanasmile

yani diyorum ki canım kudurt onu bu konuda kapansın istesinkötükedihüso

ay canım ben bunu okumamıştım yani durumun bu kadar ciddi olduğunu valla basından görmüşsün bence butun gizli sırlarını cıkar ve bulus tek tek yüzüne vur patlat tokadı kimi salak yerine koyuyormuş anlasın ay sinirlendim böyleleri aynı muameleyi yapmak lazım sen onu düşün o neler cevirsin *saçını basını yolan smile* :umursamaz:

bende kırılmanı gayet ii anlıorm, bence haklısın her şeyden önce sen olmalı.ne sanki altı üstü bi site,yazı..ne var önce sennkini cvplasa.tmam onlarıda cevplasın ama önce senin yazdıkların,duygularn olmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…