Diz hastalığıNeyin var?
Kaç konudur eklem hastalığım diyorsun depresif davranıyorsun ama ne olduğunu tam olarak söylemiyorsun. Tam olarak teşhisin nedir dizlerinde?Diz hastalığı
Diz hastalığı
Pardon ben basitçe sordunuz sandım. Bende de aşınma var. Bende hata da var kendimi de affedemiyorum o ayrı. Şu an tedavi görüyorum. yasak değil tabi dediğiniz gibi hiç çıkmamakta iyi değil. Kaslarım zayıfladı bir ara ağrıdan hareketi azaltınca.Fizik tedavi görüyorum.Tamam da dizde ne var? Tedavisi yok mu hiç mi merdiven çıkmayacaksın? Kabullendin mi böyle durmayı?
Yani benim de iltihaplı romatizmam var diz eklemlerim aşınmış. Doktor merdiven çıkmamaya çalış diyor hiç çıkma demiyor. Hiç çıkmazsam da tamamen zayıflar diz kasları.
Egzersiz verdi mi?
Nasıl kuvvetlendireceksiniz?
Pardon ben basitçe sordunuz sandım. Bende de aşınma var. Bende hata da var kendimi de affedemiyorum o ayrı. Şu an tedavi görüyorum. yasak değil tabi dediğiniz gibi hiç çıkmamakta iyi değil. Kaslarım zayıfladı bir ara ağrıdan hareketi azaltınca.Fizik tedavi görüyorum.
Diz kireçlenmesiEklem hastalığı. Diz hastalığı. Bu hastalığın adı yok mu? Sorun ne?
Tedaviye gidip gelşyorum arada avm ye filan.Hep evde misiniz? Bir yere gitmiyor musunuz?
Akrabanın evindeki merdiveni çıksanız ne olur ki?
Adı ne diye soruyoruz sürekli, cevap yok. Artık alay ettiğinizi düşüneceğiz.Pardon ben basitçe sordunuz sandım. Bende de aşınma var. Bende hata da var kendimi de affedemiyorum o ayrı. Şu an tedavi görüyorum. yasak değil tabi dediğiniz gibi hiç çıkmamakta iyi değil. Kaslarım zayıfladı bir ara ağrıdan hareketi azaltınca.Fizik tedavi görüyorum.
Çoğu insanda var bu. Konularınızda hastalığınızı abarttığınızı düşünüyorum. Şu an diz kireçlenmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı olmayan az insan var.Diz kireçlenmesi
Adı ne diye soruyoruz sürekli, cevap yok. Artık alay ettiğinizi düşüneceğiz
Adı ne diye soruyoruz sürekli, cevap yok. Artık alay ettiğinizi düşüneceğiz.
Niye alay edeyim yahu. Kıkırdak aşınması. Yani hastalığın detayını vermek istemiyor olabilirim.Adı ne diye soruyoruz sürekli, cevap yok. Artık alay ettiğinizi düşüneceğiz.
Bu da yeni moda, neyse keyfiniz bilir.Niye alay edeyim yahu. Kıkırdak aşınması. Yani hastalığın detayını vermek istemiyor olabilirim.
Çoğu insanda mı var genç yaşta ?Çoğu insanda var bu. Konularınızda hastalığınızı abarttığınızı düşünüyorum. Şu an diz kireçlenmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı olmayan az insan var.
Ki bendekinin derecesini biliyormusunuz yahu. sizde var mı mesela? Bel boyun fıtığı gibi değil bu ve genç yaşta da yok öyle yaygın değil.Çoğu insanda var bu. Konularınızda hastalığınızı abarttığınızı düşünüyorum. Şu an diz kireçlenmesi, bel fıtığı, boyun fıtığı olmayan az insan var.
Ne yeni moda pardon?Bu da yeni moda, neyse keyfiniz bilir.
Bendeki hastalıkları saysam şok geçirirsin. Küçümsemiyorum ama hayat böyle geçmez. Çok negatifsin, tedavilerde en önemli şey moralÇoğu insanda mı var genç yaşta ?
O yüzden mi şaşırıyor doktorlar evet ben abartıuyorum adım atarken acı içerisindeyim evet abartıyorum. Allah size vermesin ne diyim insanların acısını küçümsemeyin
Ne hastalıklarınız var ?Bendeki hastalıkları saysam şok geçirirsin. Küçümsemiyorum ama hayat böyle geçmez. Çok negatif sınav, tedavilerde en önemli şey moral
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?