Ben mi abartıyorum insan önce kendine bakmalıymış?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O kadar iyi anlıyorumki sizi. Çok sağolun

Off.

Bu yoruma çok katılıyorum. Bazen öyle bir psikolojiye giriyorum ki o psikoloji yüzünden olmayan şeyleri yaşıyorum. Kafaya taktıkça düşündükçe daha da ileri gidiyor... Düşündüklerin, yaşadıklarındır gerçekten...

Evet maalesef

Ben sizi anlıyorum. Burada kötü yorum yapan insanlar genelde her konuda aynı tavırdalar.Çünkü herkes klonlanmış gibi olaylara aynı tepkiyi versin istiyorlar.Eklem hastalıkları özellikle diz tüm vücudun ağırlığını kaldıran uzuv olduğu için bir tık daha zorluyor.Dışarıdan bakan ne olduğunu anlamaz abartırsın sanır.3 yıl boyunca romatizma sanılıp ilaçlar kullanan ve aralıklarla dizdeki şişmeyle topallayan geceleri ağlayarak uyuyan ; en son gittiğimde menisküs yırtığı, kıkırdak aşınması ve iltihap sökülüp ameliyat olan biri olarak söylüyorum ki içten bitiren bir duygu bu.65-70 yaşındakileri örnek vermişler o yaştakilerin beslendiği şekilde organik beslenmememiz en büyük sıkıntımız zaten.O yüzden boş bir kıyaslama olmuş.Durumuna gelince insan kendi sağlığını hiçe atıp sevdiği insanlara destek olduğunda aynı desteği ister istemez bekliyor.Destek olamasalar bile bari moral bozulmasın istiyor ama herkes bu kadar hassas düşünemiyor maalesef.Kendinize odaklanın gitmek size iyi gelmeyecekse gitmeyin.Vücudunuzu dinleyin hangi durum size sıkıntı yaşatıyor ona göre hareket edin. O onu demiş bu bunu demiş boşverin insanlar geleceğe çok hakim gibi yaşayıp başlarına hiç gelmeyecek şekilde davranıyorlar o yüzden cahilliklerine verip geçin.Gerçekten tüm hastalıkların en başlı sebebi bence stres.O yüzden kendinize iyi gelecek ne varsa onu yapın.Onun bunun gönlü olsun demek yerine oturun dizinizi güçlendirecek egzersizleri evinizde yapın.Rabbim şifanızı versin

Çok geçmiş olsun 3 yılda baya bir zaman nasış anlaşılmadı. Çok teşekkür ederim evet gerçekten dediğiniz gibi. Kötü yorumlarla ilgili düşüncelerinize de katılıyorum. Diğer konulardaki mesajları da görüyorum üslup vs hoş değil konu hastalık olunca daha da bir şaşırdım yine de.
Şu an kimsenim gönlünü edecek durumda değilim yeterince hata yaptım maalesef artıık o şansım yok. Oturup kendime bakmak zorundayım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…