- 21 Aralık 2016
- 177
- 701
- 33
- 29
- Konu Sahibi valarmorghulis93
Bence sen takibi falan bırak da şu ulaşamama sorununu bi düşün. En son ne zaman konuştunuz erkek arkadaşınla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dun sabah konustuk dunku sinavi uyuya kaldigi icin kacirmis o yuzden arkadaslarinda kalicakti zaten farkli bir durum varsa illaki ogrenirim biteceği varsada biter. Yargisiz infaz yapmakda istemiyorum kendisi pek sosyal medyalardan anlamiyor benim arkadasim oldugunu bilmeyebilir ama benim bu konuda her iliği deliği bildigimi de mi öğrenemedi artik anlamadim.Bence sen takibi falan bırak da şu ulaşamama sorununu bi düşün. En son ne zaman konuştunuz erkek arkadaşınla?
sadece fotoğraf beğenmiş olsa veya takip etmiş olsa yanlışlık olmuştur diyebiliriz ama ikisinin de olması ve bir değil üçü arkadaşa birden olması insanı düşündürüyor. Yine de bu konuda dediğiniz gibi yargısız infaz yapmayın sorun mutlaka. Benim asıl kafamı karıştıran konu ulaşamamanız. Tamam telefonu olmayabilir, ders çalışıyor olabilir de yanındaki arkadaşından bi beş dakikalığına da olsa arayamaz mı sizi?Dun sabah konustuk dunku sinavi uyuya kaldigi icin kacirmis o yuzden arkadaslarinda kalicakti zaten farkli bir durum varsa illaki ogrenirim biteceği varsada biter. Yargisiz infaz yapmakda istemiyorum kendisi pek sosyal medyalardan anlamiyor benim arkadasim oldugunu bilmeyebilir ama benim bu konuda her iliği deliği bildigimi de mi öğrenemedi artik anlamadim.
Hem takip ediyor hemde guzel olan fotograflari begenmis bunda art niyet aradim evet halada oyle düşünüyorum ayrica arkadaslarin fotolari herkeze acik değilYargisiz infaz yaptın çocuğu astın bile. Bu takibe aldığı arkadaşların ne tarz fotoğraflar paylasiyorlar, beğendikleri fotolarda neler var bari bunlara baksaydin. Arkadaslarinin profilleri herkese açık mı yoksa özellikle takip istegi mı göndermiş mesela.. mesela benim erkek arkadasim saçma sapan sürekli kendisinin fotolarini paylasan birinin fotolarini sürekli beğense takip etse belki bozulurdum. Ama başka turluyse belki ilgisini çeken bir şey olmuştur. Ben çok tanımadığım hesap takip ediyorum mesela, bunun içinde ne bileyim sporla ilgilendigim için spor yapıp fotoğraflarını koyan erkekler de var, yemek yapan erkekler de kadınlar da... Ne bileyim bazılarının çok da az takipcisi var ama benim ilgimi cezbeden bir şey olabiliyor. Yani biraz açık düşün... Birine attigi bir msj falan görmedin ki.
Cok sefer oldu bu ben aradim ve artik arkadaslarinida rahatsiz etmek istemiyorum ipleri kopardim ona inanmami guvenmemi istiyorsa artik kendi cabalamak zorundasadece fotoğraf beğenmiş olsa veya takip etmiş olsa yanlışlık olmuştur diyebiliriz ama ikisinin de olması ve bir değil üçü arkadaşa birden olması insanı düşündürüyor. Yine de bu konuda dediğiniz gibi yargısız infaz yapmayın sorun mutlaka. Benim asıl kafamı karıştıran konu ulaşamamanız. Tamam telefonu olmayabilir, ders çalışıyor olabilir de yanındaki arkadaşından bi beş dakikalığına da olsa arayamaz mı sizi?
Bende gorunce şok oldum acaba ben mi abartiyorum dedim buradan akil almak istedim ama goruyorum hic de abartmiyomusum ilerde kim bilir daha neler neler olur önlemi bastan almak gerekiyormuş sanirim fazla rahat batmışAy benim de hoşuma gitmezdi.
Gıyaben tanıyor olabilir kızları, isimleri laf arasında geçmiştir, ama neden tanıştırılmadığı kişileri merak ediyor?
![]()
Benimde artik hepsi kafama takilmaya basladiTakipleşme olayından ziyade böyle ulaşamıyor olman benim kafama takıldı açıkcası. Ne saçma bir durum!!
Sanirim haklisiniz bende oylr dusunmeye basladim bu yuzden ipleri kopardim soyledigi gibi seviyorsa zaten bunun icin ugrasicaktir degilsede onumuze bakmaktan başka yapacak bisey yokO sizin erkek arkadasiniz ama siz onun kiz arkadasi degilsiniz galiba.
En son dun sabah konusmussunuz.. hic kimse iki gun boyunca sevdicegine bi mesaj atmayacak kadar mesgul olmaz
Sanirim haklisiniz bende oylr dusunmeye basladim bu yuzden ipleri kopardim soyledigi gibi seviyorsa zaten bunun icin ugrasicaktir degilsede onumuze bakmaktan başka yapacak bisey yok