- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Merhabalar herkese. Hemen konuya geçiyorum. Şu anda hamileyim ama maalesef boş gebelik ve kürtaj olmak zorundayım. Bu başıma gelen 4. gebelik sonlanması olacak. Hiç çocuğum yok çok istedim ama kısmet değilmiş. Bir kez tüp bebek denemesi ve 2 de ameliyat oldum. Benim sorunumsa bu noktada başlıyor. Annem bakıma muhtaç kardeşlerim şehirdışında çalışıyor. Ben bütün bu süreçlerde kendi kendime bakmak zorunda kaldım. Gündüz tek kaldım akşamları eşim geldi. Kv çok genç değil evet ama diğer gelinine elinden geleni yapıyor. Küçük bebeği var eltimin kv ben bakarım diyor. Bana bir kez bile bu sürecimde bir tabak çorba yapmadı. Şimdi yine kürtaj olacağımı 3 gündür duymasına rağmen geçmiş olsun demek için aramadı bile. Az önce biraz gerildim eşime yıllardır birşey değişmiyor diye sitem ettim. Eşim de aramak için kürtaj olmanı bekliyordur diyor. Anlamsız değil mi komşunun gelini miyim ben? Şimdi sizler bir akıl verin bana ne olur. Kv aradığında bu yaptıklarını nasıl yüzüne vursam da rahatlasam. İçime attıkça ben sinir hastası oluyorum.