Ben mi abartıyorum,lütfen söyleyin

hos_sada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2012
510
6
46
Manisa
Merhaba arkadaşlar. şu an sinirden çıldırmak üzereyim.Nasıl anlatılı bilmiyorum

Ben Edirne'de öğrenciyim.Eşim ve evim ise İzmirde.Sık sık gelip gidiyorum.
dün eşimle konuşurken laf arasında teyzemin oğlu gelecek bizde kalacak dedi.ben şok oldum.asla bana sormak yok.ki 3 haftadır evime gitmedim kim bilir ne haldedir! bunu üzerine misafir gelecekmiş ve hayatım böyle böyle demek yok bana. çıldırdım duyunca.bana sormaması bir yana.kadın olarak evim müsait değilken bir misafirin gelmesi ve evimi o şeklide görmesini istemiyorum.
sanki ben o evin kadını değilim ya !
bir de üzerine kimsenin benimle konuştuğu yok.gelen misafir insan bi yengeme selam falan der demi! yok ! kendimi aptal gibi hissediyorum.bu ne saygısızlıktır ya.
sizce haksız mıyım kızlar :47:
bi akıl verin ne olur,çok mu pasifim ben evliliğimde ???

Bence abartıyorsun gibi... Kendi açından bakınca haklısın ona hiç lafım yok da, teyzesinin oğlu geleceğim dediyse ya da işi var da kalması gerekiyorsa eşin dur ben bi' karıma sorayım ev müsait mi diyemez ki? Hem teyzenin oğlu da senin evde olmadığını biliyordur bence. Pasiflikle alakası yok bunun. Sıkma canını.

eşine söyle canım neden kabul ettin misafir için müsait olup olmadıgımı sormadın de.belkide teyzesinin oğlu cok samimidir onunla samimiyetine güvenerek gel demiştir yada karsıdaki kişi oldubittiye getirmiştir.birçok sebep olabılır.eşinle açıkça konusman gerek.çokta huzur bozacak birşey değil

huzurumu bozmuyorum ama ne bileyim.elbette ki dur karıma söyleyeyim diyemez,hele ki benim eşim asla demez.biliyorum ama bu kadar da olmaz.gelmeden önce çamaşırlıkta çamaşırlarım vardı.ne bileyim ev hali bu,kıyıda köşede bana ait bir şey kalmış olabilir.eşim ne kadar da topladım dese emin olamıyorum.

insan bir selam gönderir.ben yokmuşum gibi davranmaları sinirime dokunuyor.bunu daha önce de gördüm eşimin ailesinden. pek bi anlayışsızlardır sağolsunlar. 10 günlük evliyken bile görümcemler çocuklarını alıp gezmeye gelmişlerdi bize.düşünün.

belki şu an çok sinirliyim ama ne bileyim

Şimdi şöyle bi düşündümde eşim bana sorarmıydı diye kesinlikle sormazdı. Çünkü gelecek olan herhangi bir kişi değil akrabası. Kuzeni. Üstelik siz zaten evinizden ayrısınız. Orada kalmıyosunuz dağınık olması gayet normal. Bunun lafını kimse size yapamaz. Bu kadar dert etmeyin bence siz abartıyosunuz :)

abartıyosun...gelen yabancı değil işinde karıma bi danışayım diyemez mecbur gel diyecek.hadi sen evde olsanda sana sormadan çağırsa neyse diyecemde evde yoksunn

Bence abartıyorsun canım. Sonuçta senin evde olmadığını biliyorlar ve seni kimse yargılamaz bu yüzden merak etme. Eşin sana sorsaydı da birşey farketmeyecekti bence sen yine " ev dağınık gelmesin, öyledir, böyledir " diye düşünüp misafiri istemeyebilirdin, ee o da kuzeni olmazdı tabi. Sen sıkma canını canım :16:

ev ikinizin sadece senin değil ki ayrıca sen evde de yoksun... senin kuzenin geleceği zaman eşini arayıp sorarmıydın ben açıkçası sormazdım.. erkekler zaten temizliğe dağınıklığa bakmazlar, anlamazlar... yatmaya yer olsun yemek için bişeler olsun yeter.. takma kafana canım uzaktaymışsın zaten boşuna sıkıntı yapma

niye herşeyi kafaya takıp kendimizi huzursuz ediyoruz bir türlü anlamıyorum:50:
zaten evde yoksun,neden takıyorsun ki:34:

rahat ol kendını huzursuz etme bunda buyutulcek birşey yok zaten evde yokmuşsun bunun senın o evın kadını olmanla alakası yok iki erkek takılsınlar ısterse evi pislik götürsün niye bu kadar dert ettin ki.kocanı bunalttığınla kalırsın...birbirinize nefes aldırın azcık...rahat bırak...

evet belki abartıyorum...

ama ben yokmuşum gibi davranılmak hoşa gitmiyor. elbette ki dur karıma sorayım demez hele ki benim eşim asla demez. biraz titiz biriyim ve eşimde inadına dağınıktır.3 haftada ev ne hale gelmiştir kimbilir. kimsenin o halde evimi görmesini istemem.

ne bileyim çamaşırlıkta çamaşırlarım vardı.topladım diyor ama kıyıda kösede özel eşyalarım olabilir ya görürse diye düşündükçe sinir oldum galiba.
abarttım da

evet belki abartıyorum...

ama ben yokmuşum gibi davranılmak hoşa gitmiyor. elbette ki dur karıma sorayım demez hele ki benim eşim asla demez. biraz titiz biriyim ve eşimde inadına dağınıktır.3 haftada ev ne hale gelmiştir kimbilir. kimsenin o halde evimi görmesini istemem.

ne bileyim çamaşırlıkta çamaşırlarım vardı.topladım diyor ama kıyıda kösede özel eşyalarım olabilir ya görürse diye düşündükçe sinir oldum galiba.
abarttım da

sen zaten o evde yoksun sen yokmuşsun gibi davranması normal sen yokkende kuzenıne aaa dur bı karıma sorayım izin verirse gel dese hoş olur mu? ve bence sen kocanı özlemişsin onun yanında olamamak seni üzüyor onun için biraz öfkeni başka bir nedene yöneltiyorsun gibi geldi bana en kısa zamanda evine git bi hasret gider kocanla:31::40:

sen zaten o evde yoksun sen yokmuşsun gibi davranması normal sen yokkende kuzenıne aaa dur bı karıma sorayım izin verirse gel dese hoş olur mu? ve bence sen kocanı özlemişsin onun yanında olamamak seni üzüyor onun için biraz öfkeni başka bir nedene yöneltiyorsun gibi geldi bana en kısa zamanda evine git bi hasret gider kocanla:31::40:

:1: hayır diyemiyorum,haklısın sanırım

Eşin en azından gelecek diye haber vermiş sana,ya eve gelip gittikten sonra haberin olsaydı bir de böyle düşün.Öyle insanlar da var,ne olsa evde de yoksun.Hem erkeklerin evin temizliğine pek bakacağını sanmıyorum.Baksa bile sana laf söylemezler,çünkü 3 haftadır yokum diyorsun.En fazla eşine takılırlar,yenge gidince evi batırmışsın diye :1::1:
Bunun için hiç huzurunu kaçırma.Emin ol senin özel eşyaların konusunda eşin de senin kadar titizdir.Mahrem konular olunca erkekler bizden daha çok aslan kesiliyor :9::9:

Eşin en azından gelecek diye haber vermiş sana,ya eve gelip gittikten sonra haberin olsaydı bir de böyle düşün.Öyle insanlar da var,ne olsa evde de yoksun.Hem erkeklerin evin temizliğine pek bakacağını sanmıyorum.Baksa bile sana laf söylemezler,çünkü 3 haftadır yokum diyorsun.En fazla eşine takılırlar,yenge gidince evi batırmışsın diye :1::1:
Bunun için hiç huzurunu kaçırma.Emin ol senin özel eşyaların konusunda eşin de senin kadar titizdir.Mahrem konular olunca erkekler bizden daha çok aslan kesiliyor :9::9:

hiç böyle düşünmemiştim canım sağol.umarım öyledir.

yorumlar için sağolun.ben sanırım daha keskin düşündüm o an

huzurumu bozmuyorum ama ne bileyim.elbette ki dur karıma söyleyeyim diyemez,hele ki benim eşim asla demez.biliyorum ama bu kadar da olmaz.gelmeden önce çamaşırlıkta çamaşırlarım vardı.ne bileyim ev hali bu,kıyıda köşede bana ait bir şey kalmış olabilir.eşim ne kadar da topladım dese emin olamıyorum.

insan bir selam gönderir.ben yokmuşum gibi davranmaları sinirime dokunuyor.bunu daha önce de gördüm eşimin ailesinden. pek bi anlayışsızlardır sağolsunlar. 10 günlük evliyken bile görümcemler çocuklarını alıp gezmeye gelmişlerdi bize.düşünün.

belki şu an çok sinirliyim ama ne bileyim

siz toptan aileye gıcık olmuşsunuz galiba :1:

bir de uzun zamandır eve uğramadığınız kuzen tarafından da biliniyorsa mazur görecektir dağınıklığı. hem merak etmeyin erkekler eşiniz tarafından üstünkörü toparlanmış ev ile dip köş temizlenmiş ev arasındaki farkı anlamazlar bile :9: hele bir gece kalmak için geldilerse muhtemelen dağınıklık tespitindense maç seyredip cips yerler :27:

Eşiniz kuzenini de mi ağırlayamayacak evinde?
Bunun için de mi izin alınır, orası onun da evi ve siz evde yoksunuz.

Evi topladım diyorsa yeterince toplamıştır.
Dağınık kalan yeri varsa da kalsın.
Bu kadar takıntı haline getirmeyin.

boşuna canını sıkıyorsun kuzeni yabancı değil akrabası gelecem demişse eşin gelme diyemezdi ki.ayrıca senin 3 haftadır evde olmadığını bildikleri için kimse niye ev dağınık demez en fazla eşine laf söyler:40:boşver kendini sinir etme:34:

Back
X