evet belki abartıyorum...
ama ben yokmuşum gibi davranılmak hoşa gitmiyor. elbette ki dur karıma sorayım demez hele ki benim eşim asla demez. biraz titiz biriyim ve eşimde inadına dağınıktır.3 haftada ev ne hale gelmiştir kimbilir. kimsenin o halde evimi görmesini istemem.
ne bileyim çamaşırlıkta çamaşırlarım vardı.topladım diyor ama kıyıda kösede özel eşyalarım olabilir ya görürse diye düşündükçe sinir oldum galiba.
abarttım da
sen zaten o evde yoksun sen yokmuşsun gibi davranması normal sen yokkende kuzenıne aaa dur bı karıma sorayım izin verirse gel dese hoş olur mu? ve bence sen kocanı özlemişsin onun yanında olamamak seni üzüyor onun için biraz öfkeni başka bir nedene yöneltiyorsun gibi geldi bana en kısa zamanda evine git bi hasret gider kocanla
Eşin en azından gelecek diye haber vermiş sana,ya eve gelip gittikten sonra haberin olsaydı bir de böyle düşün.Öyle insanlar da var,ne olsa evde de yoksun.Hem erkeklerin evin temizliğine pek bakacağını sanmıyorum.Baksa bile sana laf söylemezler,çünkü 3 haftadır yokum diyorsun.En fazla eşine takılırlar,yenge gidince evi batırmışsın diye
Bunun için hiç huzurunu kaçırma.Emin ol senin özel eşyaların konusunda eşin de senin kadar titizdir.Mahrem konular olunca erkekler bizden daha çok aslan kesiliyor
hiç böyle düşünmemiştim canım sağol.umarım öyledir.
yorumlar için sağolun.ben sanırım daha keskin düşündüm o an
huzurumu bozmuyorum ama ne bileyim.elbette ki dur karıma söyleyeyim diyemez,hele ki benim eşim asla demez.biliyorum ama bu kadar da olmaz.gelmeden önce çamaşırlıkta çamaşırlarım vardı.ne bileyim ev hali bu,kıyıda köşede bana ait bir şey kalmış olabilir.eşim ne kadar da topladım dese emin olamıyorum.
insan bir selam gönderir.ben yokmuşum gibi davranmaları sinirime dokunuyor.bunu daha önce de gördüm eşimin ailesinden. pek bi anlayışsızlardır sağolsunlar. 10 günlük evliyken bile görümcemler çocuklarını alıp gezmeye gelmişlerdi bize.düşünün.
belki şu an çok sinirliyim ama ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?