Ben mi abartıyorum , lütfen yardım edin

Uzaktayız 1 saat kadar ama eşim hiç mesafe koymuyor her ozelimizi anlatıyor ben anlatma dediğimde onlar benim ailem diyor

Sorun esinizde. Ne diye evlenmis delilerini kontrol altinda tutamiyorsa. Bu is zaten bosanmaya gider böyle devam ederse. Bence önce saygisiz esinize haddini bildirin. Bir 🍆 icin böyle deliren kadinlari da hic anlamiyorum

Eşime ayrılmak istediğimi söyledim söz düzelteceğim dedi ama iki gün sonra yine aynı bu adamın komple değişmesi lazım ama o da imkansız ve şu da var benden önce ailesiyle çok kopukmus benimle evlenince kıymete bindi ailesi
3.gun yine basa sariyorsa cok zor. Kopuk kalsaydi keske. Ozelinizi bile anlatiyormus. Herseyi ailemize anlatamayiz ki. Tartistigimizi bile bilmemeli aileler. Ne diyim Allah yardimciniz olsun. Insan bosanmak icin evlenmiyor, ayni eve girmeden de tam taniyamiyor. Seviyorsaniz ve ozunde kotu biri degilse, bu konunuz disinda kotu huylari yoksa ya idare edeceksiniz ya da bu konuda egiteceksiniz.

Sorun esinizde. Ne diye evlenmis delilerini kontrol altinda tutamiyorsa. Bu is zaten bosanmaya gider böyle devam ederse. Bence önce saygisiz esinize haddini bildirin. Bir 🍆 icin böyle deliren kadinlari da hic anlamiyorum
Haklısınız, karşıma alıp güzellikle konuşacağım son kez anlamazsa ben de sınırlarımı keskin çizeceğim, zaten anlamayacak ama direkt tepki verince inada bindiriyor

Yorumunuz biraz ağır oldu , ben yetiştirme yurdunda büyüdüm kimsesizim benim tek ailem eşim oldu ve onu aile bildim , eşimin yanlışlarının farkındayım ama başta böyle biri değildi ailesi dışındaki konularda da bana hep iyi davranır bilseydim bu huyunu evlenmezdim ben de

Ağır değil gerçekçi.
Artık kendinize gelin ve kendi değerinizin farkında olun. Siz insan olarak kadın olarak çok değerlisiniz. Böyle sizi savunamayan biri için neden heba ediyorsunuz kendinizi?
Böyle biri aileniz olsa ne olmasa ne?

Öyle bir şey hatırlıyorum.
Ama oradaki eş rolüne bürünmüş kisi daha böyle kaslı kuvvetliydi.
Kardeş rolünü oynayanlar ise sadece yatak odasına girmekle kalmayip sözde abileri dustayken bile Cat kapı daliyorlardi..
Ancak benim gordugumun açılışında Brazzers yazıyordu. 🤔
Yani sizin anlattiginiz gerçek değildir umarım.

İkisi bir olup dövmesini göze alıp saçlarından bir tutardım bunları sonra da kocayı boşardım
Çünkü kocanda da iş yok senin dayanmış alttan almış peh
Aileci erkeklerden koşarak uzaklaşın. Yanlışa yanlış diyemeyen adamdan hiç bir cacık olmaz

3.gun yine basa sariyorsa cok zor. Kopuk kalsaydi keske. Ozelinizi bile anlatiyormus. Herseyi ailemize anlatamayiz ki. Tartistigimizi bile bilmemeli aileler. Ne diyim Allah yardimciniz olsun. Insan bosanmak icin evlenmiyor, ayni eve girmeden de tam taniyamiyor. Seviyorsaniz ve ozunde kotu biri degilse, bu konunuz disinda kotu huylari yoksa ya idare edeceksiniz ya da bu konuda egiteceksiniz.
Allah razı olsun hakkını yiyemem bu konular dışında bana iyi davranır, hem anne hem baba oldu bana , elimden tuttu sevdi hep

Sizin gibi düşünüyorum ben de ama o kadar korkuyorum ki ses çıkarsam eşimle kötü oluyoruz bu sefer eşim sen idare etmiyorsun diyor ben ufak bir tepki versem aglayarak beni eşime sikayet edip hastanelik oluyorlar eşim de yaptığını beğendin mi diyor bana
Ay boşa şu süs eşyası herifi

Ben de sorunun eşim olduğunu düşünüyorum ama defalarca konuştum ailenle arana sınır koy her şeyi anlatma dedim ben dedikçe tersini yapıyor sen beni ailemden uzaklaştırmak istiyorsun diyor
Kusura bakmayın belki yazılanlar sizi üzüyordur neticede severek hayaller kurarak evlendiğiniz adamdan bahsediyoruz burada ama eşiniz yatak odanıza dair her şeyi anlatan tiplerden, özellikle annesinden de size nasıl davranması gerektiğinin taktiklerini alan birisi, onların gözünde hiçbir değeriniz yok haliyle eşinizin gözünde de, üzgünüm ama olan bu ve eğer yanılır çocuk sahibi olursanız çocuğunuz sizin değil onların olacak, size söz hakkı bile tanımayacaklar, sitede bebek sahibi olduktan sonra kayınvalidesinden çeken kadınların konuları var onları bulup okuyabilirseniz sonunuzu görürsünüz, hepsi bebeğinizi emzirmek için sıraya girer, size de kaba tabirle af buyurun taşıyıcı anne muamelesi yaparlar, karar sizin lakin eşinizden koca da olmaz baba da olmaz devam ederseniz çok çekersiniz zira annesi kardeşlerinin bu kadar hadsiz ve cüretkâr olmasının sebebi eşiniz, 30 küsür yaşındaki adamın da bu saatten sonra huyu değişmez, ya böyle kabul edeceksiniz ya da çekemem sizi deyip çekip gideceksiniz.

Ben öyle desem adımı terbiyesize çıkarırlar diye diyemiyorum.
Eşim sürekli onlar cahil henüz seni yeni taniyorlar daha samimi olsanız birbirinizi kabul edersiniz sık dişini diyor bana
Biz çocuğumuz olmuyor demedik sadece zamanı var nasip dedik onlar olmuyor diye laf çıkarttı
Eş ailesinin istemediği,eşin ise sümsük sümsük alttan al canım dediği karısını savunmadığı evliliklerin ömrü kısadır.Yurek yemiş genc kızlar neye güvenip evlenir anlamıyorum......

Ağır değil gerçekçi.
Artık kendinize gelin ve kendi değerinizin farkında olun. Siz insan olarak kadın olarak çok değerlisiniz. Böyle sizi savunamayan biri için neden heba ediyorsunuz kendinizi?
Böyle biri aileniz olsa ne olmasa ne?
Haklısınız, ben de o an duygusallaştım biraz sanırım kusura bakmayın, insan bazen gerçekleri kabullenmekten kaçıyor benim de durumum o galiba

Öyle bir şey hatırlıyorum.
Ama oradaki eş rolüne bürünmüş kisi daha böyle kaslı kuvvetliydi.
Kardeş rolünü oynayanlar ise sadece yatak odasına girmekle kalmayip sözde abileri dustayken bile Cat kapı daliyorlardi..
Ancak benim gordugumun açılışında Brazzers yazıyordu. 🤔
Yani sizin anlattiginiz gerçek değildir umarım.
Anlattıklarım gerçek, bu konu dışında bir konu var mi benzeyen bilmiyorum ben yeni kayıt oldum

Bu zamana kadar hep sustum görmezden geldim ama mesela eşim banyoya giriyor görumcelerim kapının önünde bekliyor yani bu artık beni delirtiyor
gerçekten allah yardımcın olsun ailene bunu anlattın mı en sonunda büyük bir kavga kopacak gibi görünüyor... ya da onlarla aranı açacaksın sürekli görüşmeyeceksin.

Kusura bakmayın belki yazılanlar sizi üzüyordur neticede severek hayaller kurarak evlendiğiniz adamdan bahsediyoruz burada ama eşiniz yatak odanıza dair her şeyi anlatan tiplerden, özellikle annesinden de size nasıl davranması gerektiğinin taktiklerini alan birisi, onların gözünde hiçbir değeriniz yok haliyle eşinizin gözünde de, üzgünüm ama olan bu ve eğer yanılır çocuk sahibi olursanız çocuğunuz sizin değil onların olacak, size söz hakkı bile tanımayacaklar, sitede bebek sahibi olduktan sonra kayınvalidesinden çeken kadınların konuları var onları bulup okuyabilirseniz sonunuzu görürsünüz, hepsi bebeğinizi emzirmek için sıraya girer, size de kaba tabirle af buyurun taşıyıcı anne muamelesi yaparlar, karar sizin lakin eşinizden koca da olmaz baba da olmaz devam ederseniz çok çekersiniz zira annesi kardeşlerinin bu kadar hadsiz ve cüretkâr olmasının sebebi eşiniz, 30 küsür yaşındaki adamın da bu saatten sonra huyu değişmez, ya böyle kabul edeceksiniz ya da çekemem sizi deyip çekip gideceksiniz.
Çok haklısınız o beni savunsa bu durumlara düşmezdim, değişeceğini düşünmüyorum boşanma konusunda da cesaret edemiyorum sanırım ben çok korkağım

gerçekten allah yardımcın olsun ailene bunu anlattın mı en sonunda büyük bir kavga kopacak gibi görünüyor... ya da onlarla aranı açacaksın sürekli görüşmeyeceksin.
Ailem yok benim , yetiştirme yurdunda büyüdüm, akrabam falan da yok sahip çıkacak, görüşmemek en iyisi şu an galiba

Back
X