Ben mi abartıyorum Onlar mı çok rahat :(((

bu konuları açıpta görümcenize üstüne düştüğünüzü göstermeyin..her zamanki gibi davranın ama artık çaba göstermeyin..

anlaşılan kendi herşeye kırılan ama kırdığının farkında olmayan bi tip karşındaki.. sen de o sana nasılsa öyle ol...

beklentilerini azalt ki hayal kırıklığı yaşamayasın

aynen öyle canım..kendisi herşeye kırılan alınan birisi..ama dediğin gibi en doğsuru ona onun gibi davranmak çok haklısın :)

Merhaba canım,gelin dediğin arar,sorar,gelir,gider,pohpohlar,gelir evini temizler,her an yardımcı olur... :))) sen ne yaparsan yap yaranamazsın,o yüzden üzüntülerin sadece seni yıpratır.her gün bal kaymak yedirsen gene de bir kusurunu bulur seni rencide ederler.bak görümcen seni evine kabul etmemiş,sonra annesine giderken ''sende gel'' dememiş..demek ki yüzünü görmek istemiyorlar bunun tek anlamı bu..hem teyze kızının yaptığı da hoş değil,hem sana ; ara gidelim ara gidelim diyor,ama kendisi sana haber vermeden daha sonra oraya gidiyor..yani tabi istediği yere gider gelir ama senin sıkıntını anlamış olsaydı,oraya gitmeden seni arardı diye düşünüyorum.sen şimdi ona da sinir olmuşsundur bence..

canım zaten kızdığım nokta da bu ya bana her geldiğinde hep biz geliyoruz sen hiç gelmiyorsun deyip te böyle davranmasına anlam veremedim..anneme gidicem dediğinde teyze kızı da yanımda idi ve çok kırıldım gerçekten ona dedi..sonra kendileri gitmiş..orda toplanıp bana öyle haber veriyolar sende gel diye..ben işim var gelemem dediğimde görümcemin kızı onlarda çarşıya çıkmışlar öyle bi uğramışlar dedi..ama sonradan teyze kızı yok abla ben yalan konuşamam ablamla aradık gittik dedi..beni asıl üzen nokta kendimi böyle durumların içerisinde bulmuş olmam :(

bence taviz vermişsin onca saçma şeye küssün siz kaç kere arayın istemesin sonra herkesi kabul e gelsin bari der gibi sizi çağırsın olmaz!!!! direkt mesafeyi açacak daha da mesafeli olacaktın öyle mesafeyi aç diince hemen ters davranma gibi algılama konuşmalarında cvb verme hiçbirşey yok gibi o yüzsüzlük yapıyor diye senin buna izin vermen yanlış:19: he herkesin içinde hiç cvb vermemezlik yapmayın ama 1 cvblayın 1cvb lamamalıydınız bence

Nuremcim niye bu kadar düşünüyorsun ki nasıl davranayım diye.
O sana nasıl davranırsa sen de ona öyle davran.
Demek k i mesafeli durmak istiyor sen de mesafeli dur.
Benim görümcem böyle bişey yapsa hiiiiç alınmazdım.
Kendi bilir.
Sen gitmek istemişsin ya.
Bir süre gitme evine.
Hiç gelmiyorsunuz derse."müsait olamıyorsun ki" de.
Umursama boş veeeer.:34:

canım zaten kızdığım nokta da bu ya bana her geldiğinde hep biz geliyoruz sen hiç gelmiyorsun deyip te böyle davranmasına anlam veremedim..anneme gidicem dediğinde teyze kızı da yanımda idi ve çok kırıldım gerçekten ona dedi..sonra kendileri gitmiş..orda toplanıp bana öyle haber veriyolar sende gel diye..ben işim var gelemem dediğimde görümcemin kızı onlarda çarşıya çıkmışlar öyle bi uğramışlar dedi..ama sonradan teyze kızı yok abla ben yalan konuşamam ablamla aradık gittik dedi..beni asıl üzen nokta kendimi böyle durumların içerisinde bulmuş olmam :(

Teyze kızı dediğin eşinin teyze kızı değil mi**?
Öyle galiba.
Tatlım onlar teyze çocukları.Görüşürler tabi.
Sen niye bu kadar sıkıntı ediyorsun ki bu durumu?:8:

şahsen ben düşünceli olmayan insanları hayatımdan cıkarıyorum, yada çoookkk az görüşüyorum.yada aynısını bende ona yapıyorum. bir görümceyi bu kadar dert etmeyin bence, değer vermeyene deger vermezsin olur biter

haklısınız hem de çokk..bi söz vardı o geldi aklıma sizin yorumunuzu okuyunca ..
DEĞER VERDİK YETERİ KADAR , ARTIK HERKES EDERİ KADAR...

umursama,salla,boşer,o nasıl davranıyorsa sende öyle davran...demeyeceğim çünkü olmuyor,boşveremiyosun,eşinin ablası el gibi durunca insanın canı sıkılıyor,bir gün gerçekten el olacaklar yani sen sileceksin onları o olacak,en sonunda bu dereceye getirecekler seni,cinsmidir hepsi,siparişmidir anlamadım ki! madem kıskanacaksınız evlendirmeyin erkek kardeşinizi,oğlunuzu vs..

bu konuları açıpta görümcenize üstüne düştüğünüzü göstermeyin..her zamanki gibi davranın ama artık çaba göstermeyin..

ben de öyle yapıcam aynen dediğiniz gibi..buraya bu konuyu açmadan önce ilk fırsatta konuşmayı düşünüyordum.ama madem o buna gerek duymuyor ben neden duyayyım değil mi?? ona aynen onun gibi davranıcam hiç sanmıyorum ama belki o zaman anlar..

bence taviz vermişsin onca saçma şeye küssün siz kaç kere arayın istemesin sonra herkesi kabul e gelsin bari der gibi sizi çağırsın olmaz!!!! direkt mesafeyi açacak daha da mesafeli olacaktın öyle mesafeyi aç diince hemen ters davranma gibi algılama konuşmalarında cvb verme hiçbirşey yok gibi o yüzsüzlük yapıyor diye senin buna izin vermen yanlış:19: he herkesin içinde hiç cvb vermemezlik yapmayın ama 1 cvblayın 1cvb lamamalıydınız bence

zaten üzerinden 2 ay kadar bi zaman geçti canım herkesin içinde ona bişey söylemem doğru olmazdı o zaman zarfında da kendileri zaten hiç oralı olmadılar..zaten konuyu açmamım amacıda buydu..bu sefer daha mesafeli olucam .ben buna karar veremiyordum konuşsammı yoksa bende hiçbişey olmamış gibi devammı etsem ..ama yorumlarınızı okudukça daha net karar verebiliyorum kızlar hepinize tşkkr ederim yorumlarınız için ..

Sen gitmek istemişsin ya.
Bir süre gitme evine.
Hiç gelmiyorsunuz derse."müsait olamıyorsun ki" de.
Umursama boş veeeer.:34:

canım bi süre değil artık gitmeyi hiç düşünmüyorum :)) bu zamana kadar varlığı yokluğu belli değildi bundan sonrada olmasın madem

Teyze kızı dediğin eşinin teyze kızı değil mi**?
Öyle galiba.
Tatlım onlar teyze çocukları.Görüşürler tabi.
Sen niye bu kadar sıkıntı ediyorsun ki bu durumu?:8:

evet canım eşimin teyze kızı..neden bu kadar sıkıntı ediyorum..?? çünkü sevgili görümcem kendi kardeşiyle konuşmazken benimle konuşuyordu eşime küsmüstü ve sadece evimize gelmiyordu sonraları gelmeye gitmeye başladı..ve o teyze kızlarına kendi kardeşlerimden çok seviyorum diyordu benim için..ve bende onu ablam gibi gördüğümm teyze kızlarınıda kendi ailemden birileri olarak görüp sıcak davrandığım için sanırım ..

benim mevzuda tam tersi:9: ben mesafe koydukca benle ugraşıyorlar..kardeşim bir insan seni görmüyorsa sende onu görme.ne büyütüyorsun ki:32:

ben 2 yıldır evliyim neymiş elti diyor bana soguk davranıyor..sana sıcak davranmak zorunda değilim ben..keyfimin kahyasımısın sen:22:

umursama,salla,boşer,o nasıl davranıyorsa sende öyle davran...demeyeceğim çünkü olmuyor,boşveremiyosun,eşinin ablası el gibi durunca insanın canı sıkılıyor,bir gün gerçekten el olacaklar yani sen sileceksin onları o olacak,en sonunda bu dereceye getirecekler seni,cinsmidir hepsi,siparişmidir anlamadım ki! madem kıskanacaksınız evlendirmeyin erkek kardeşinizi,oğlunuzu vs..

aynen öyle canım..takmamak elde değil..nasıl desem eşimin tarafı çok sorumsuz acayip insanlar..benden çok çekiniyolar..onuda nasıl anladım..bikeresinde eşimin dayı oğlunun bebekleri oldu kayınvalideme bebek görmeye giderken benide alın tek gitmim kızı fazla tanımıyorum demiştim..bunlar yine aynı takım çıkmış gitmiş :)) daha sonradan bana geldiklerinde kayınvalidem ve bu görümcem aralarında konuşuyolar benim yanımda bide :)) iyiki çağırmamışız yoksa rezil olcaktık geline :)) neymiş efendim bebeğin annesi hiç hazırlık yapmamış bizimkilerede çok soğuk davranmış :))) oohhh iyi yapmış :)))

evet canım eşimin teyze kızı..neden bu kadar sıkıntı ediyorum..?? çünkü sevgili görümcem kendi kardeşiyle konuşmazken benimle konuşuyordu eşime küsmüstü ve sadece evimize gelmiyordu sonraları gelmeye gitmeye başladı..ve o teyze kızlarına kendi kardeşlerimden çok seviyorum diyordu benim için..ve bende onu ablam gibi gördüğümm teyze kızlarınıda kendi ailemden birileri olarak görüp sıcak davrandığım için sanırım ..

Canım yine karşılaşınca sıcak davran yine sev.
Ama fazla bişey bekleme.Hayal kırıklığına uğrama.
Benim görümcem de arada benim için aynı şeyleri söyler di.
Ama ben her zaman el olduğunu bildim.
Kardeşten öte kim kardeş olabilir insana:38:

çok güzwl kelime:46::46::46::46:

benim mevzuda tam tersi:9: ben mesafe koydukca benle ugraşıyorlar..kardeşim bir insan seni görmüyorsa sende onu görme.ne büyütüyorsun ki:32:

ben 2 yıldır evliyim neymiş elti diyor bana soguk davranıyor..sana sıcak davranmak zorunda değilim ben..keyfimin kahyasımısın sen:22:

hayat hep tersine işte canım..ben bekarkenki hayatımda alışmışım aile ile iç içe olmaya ..kardeşlerime çok düşkünümdür mesela..kardeşe küsülür mü hiç yaa?? tmm kızdığın anlar olur geçer gider..eşimin 5 kız kardeşi var :)) hepsi ara ara birbirine küser aylarca konuşmazlar..kendi kardeşine küsen bana ne yapmaz değilmi ?? eşim diyor seni kıskanıyorlar boşverr seni üzeni sende üz takma kafana :)))

bundan sonra öyle olur zaten canım..ben sadece işte el yerine koymadım onları..ama gerçek değişmez demekki ne yaparsan yap yaranılmıyormuş..ben istesemde kötü davranamıyorum zaten ama dediğin gibi beklentim olmazsa derdim de olmaz en güzeli :)

Back
X