- 30 Aralık 2010
- 1.650
- 1.161
- 333
- 39
- Konu Sahibi Dea_Tacita15
Cumartesi günü temizlik sirketi elemanlari geliyor. Onlari biliyorum zaten. Onun disinda bir eleman yok. Ayni sirket elemanlari da sabah çöpleri aliyorlar. Ama zaten 4 bloğun çöpleri diger gidecekleri siteler derken ayakkabi filan görmüyorlar. Mesela copleri cop kovasiyla cikarma kurali var. Kadinlar 7-7.30 gibi çöpleri aliyorlar ben de 9 gibi kalkiyorum kovayi iceriye aliyorum ama ben kovamin icinde kullanilmis maske buluyorum. Benim komsularimdan biri sagolsun maskesini ise giderken benim kovamin icine atmis gecmis. Eski komşularım belki okul eğitim seviyesi anlaminda daha düşüktü burdakilerin hepsi buz de dahil universite mezunu ama insanlik olarak temizlik olarak eski komsularimin eline su dokemezler.Merdiven temizlik görevlisi de düzeltiyor olabilir
Okumadığım konuya yorum yapmam merak etmeyin. Ben cuma namazı önü diye kendi komşumu örnek verdim zaten. Genel olarak kapı onunde ayakkabı sevmediğimi belirttim. Yani kendim koymuyorum kendi kapımın önüne fazlalık geliyor, dağınık duruyor sanki. Çünkü orası evin dışı. Bize ait olan bir şey evin içinde olması gerekiyor diye düşünüyorum. Ayakkabıyı sokakta bırakmış gibi geliyor yani benim için yanlış. Ama gidip de milletin ayakkabısını düzeltecek kadar da takılacak bir şey değil dedim benim için, olmasa daha iyi olurdu diye de ekledim. Yani özetle komşunuzun tavrı da çok yanlış gelmedi bana. Apartmanda yardımcıniz falan varsa belki bir sonraki sefer o düzeltmistir bizim yardımcı abimiz çok düzen hastası bir adam mesela yapıyor öyle şeyler.
Son düzenleme: