Ben mi abartiyorum? Site hayati

Köylülükle alakası yok yani ne eğitimli insanlar yapıyorda belirtılen ınsanlar yapmıyor. Birde kimin ailesi yani her zaman şehirliydi nerdeyse hepimizin kütüğü köyden gelmedir. Bir şey oldun mu köylü ya demek çok ciğ keko de kıro de ama köylü ne alaka

Ayakkabıların içeri alınması gerekiyor.

Alınmayın konu sahibi ama söylemem gerek. Buraya birşeyler öğrenmek diğer insanlar ne düşünüyor merak ettigimiz için okuyoruz değil mi?

Bana göre ayakkabıyı kapı önünde bırakmak köy zihniyetinden (Köylüleri aşağılamak değil maksadım hatta en yakın zamanda köye taşınmak ve bir köylü gibi yaşamak istiyorum. Köyde yaşasak asla almam içeri ama burası köy değil site) çıkamamamışlığının site hayatına uyumsuz olduğunun medenileşemediğinin göstergesidir.

Aynı zamanda balkondan sofrabezi çırpmak, nevresim battaniye çırpmak, izmariti balkondan aşağı fırlatmak sızıntı yapan bim poşeti ile çöplerini çıkarmak saçlarını nasılsa uçar gider diye camdan atmak bunlarda gelişmemişliğin zihniyet olarak geri kalmışlığın göstergeleridir. Dediğim gibi bu benim düşüncelerim. Eğer kırmışsam lütfen kusura bakmayın konu sahibi... sevgiler...

her cesıt ınsan var ve ınsanları anlamak onlarla ugrasmak gercekten zor

mesela ben bebek arabası kullandıgım zamanlar su sekılde yaptım
o bebek arabasını aldım dısardan geldıgımde dırekt balkona koydum
balkonu olmayan bır arkasım vardı yanı daha dogrusu bebek arabası balkondan buyuk
oda tekerleklerıne poset gecırıp evde bır koseye koyuyordu
kapı onu kesınlıkle ısgal edılmemelı yurume alanları gecıs alanları
apartman kapısının tam onune arac park edenlere de ıfrıt oluyorum ya kardesım elımızde pazar posetler olabılır ınsanların hastası olabılır yangın cıkar ıtfaıye gelır ambulans gelır az ıkı adım at hareket et bacagın calıssın oteye park et dımı ama

ozellıkle gırıs kat ve asansor yanında oturanlar ekstra dıkkat etmelı
her katda bır daıre olur onun açık yayla gıbı olur onda bıle dagınıklık olmasın dıye ayakkabılık alır koyarsın gelen temızlık gorevlısı o ayakkabıları toparlamak zorunda bırakılmamalı
ah ah ınsanlar cok zor ya

Valla bızde bı tekerleklı sandalye mevcut onuda mecbur koyuyoruz ama alanımız geniş yönetım bı bıze sızın engellı çocuğunuz var. Abla durmadan taşımasın kapısının karşısına koysun dıye bı bıze belirttı. O bıle ortada değil ayakkabı koyma köşede dursun alışkanlık bız ıkı dakıka markete gıderken bıle tak elimize alıp içerı antrede dolaba koyarız. Ama burda çok uymayan var en başta yönetıcının kızı

yonetıcının kızı kurala uymazsa zaten ohoo
aman dıkkat edın tekerleklı sandalyenız calınmasın burda bırının kı calınmıstı pahalıda bırsey o sonucta tabırı caızse elı ayagı o cok magdur olursunuz
kaldırmak tasımakta agır olur onu sızın ıcın evde bır yere de koymak zor olur bılemedım calınmasın da

Güvenlikli kuzum burası akülüsü otoparkta o ton ağırlığında gıbı aracımızın yanına yerleştırdık uzerını örttük ne olur olmaz diye ama o günlük ucuz fızık tedavıye gıdıp geldiği için surekli onu kullanıyoruz

şifa diliyorum

Tüh allah cezalarını versin, insanlar bu kadar mı aciz hale geldi

Yapan kotu bir sey yapmiyor ki nesine sinir oldunuz.
Ben hic sevmem kapi onunda ayakkabi, ama olacaksa da en azindan duzenli olsun, soyle yasli issiz bir teyze olsam ben de bir iki duzeltebilirim saniyorum ki. Ve aslinda alinmaniz da iyi bir sey, zira tamam kural yok diye virakiyorsunuz da, duzenlemek yasak diye de kural yok degil mi. Hem kural olmasi mi lazim illa yasadigimiz yeri guzellestirmek icin.

Dedenizde mi apartmanda oturuyordu ? Şehir - köy ayrımı yapmaktansa şahsi müstakil yada ortak kullanım diye belirseniz daha iyi olucak sanki
Okuduğunuzu anlamamışsınız hiç. Dedem apartmanda oturuyordu mu yazmışım.

Yok öyle belirtmicem. Canım böyle yazmak istiyor. Keyfim böyle istedi, böyle yazdım.

Okuduğunuzu anlamamışsınız hiç. Dedem apartmanda oturuyordu mu yazmışım.

Yok öyle belirtmicem. Canım böyle yazmak istiyor. Keyfim böyle istedi, böyle yazdım.
Bende oturuyor mu yazmışım? Bi soru işaretine baksanız önce ... Ayrıca şehirde yaşamak nasıl bişey yada farkı ne ? Canınız nasıl istiyorsa öyle yazın ama başkasını kırmadan yada incitmeden yazın ...

Ay en sinir olduğum şeyde şehirli olmayı öğrenin demeleri ... Şehirli olmak ne yani , ne demek ? Farkı ne ? Bir türlü anlayamadım ... Benim yüzüme veya tipime bakan nerden geldiğimi anlayacak mı ? Ya tabi biz köylü olduğumuz için sehrede şalvarla gidiyoruz

Karşıdaki bulaşık makinesimi? O ordaysa ayakkabıların da herbiryerde olmasına şaşmamalı

Boşver genel olarak zaten kimin kütüğüne baksan şehirlerin yerlisi değildir. Çoğu eski şehirler bile köy gibiydi. Bakınız İstanbul Kadıköy ismi nerden geliyor. Osmanlı zamanı kadıların yaşadığı köy bölgesiydi

Bazı İnsanlar şehirleşmeye ( tas binalarda yaşamaya, gaz kokusuna vs hayatı zorlaşıyorsan birçok seye) fazlaca meraklı sanırım ... oysaki ben şehirden kaçtım her gün işe gidiş dönüş 2 saatimi yolda geçiriyorum sırf köyde yaşamak için ....

Ama keşke insan olmayı öğrenseniz. O köylüler sizin gibi şehirlilere bin basar

Ama keşke insan olmayı öğrenseniz. O köylüler sizin gibi şehirlilere bin basar
Yahu sen insan ol biraz. Çünkü insan olmak bulunduğun yere adaptasyon yeteneğidir aynı zamanda.

Köylülerle şehirlileri kıyaslamadım. Okuduğunu bile anlamayacak zeka... Yazık sana. Cahil. Keko.

Giderken birine rica etmistir ben yokken Dea Tacita nin kapisinin ônunde ki ayakkabilar sana emanet, arada duzeltivee diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…