Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin rahatsızlığını görüp üzerine gidiyor ama en yakının esin bile kötü olanı ard niyetli olduğunu yakistirmiyor çünkü şakaya vuruyor sebebi ise bebeği. Sen niye böyle diyor desen bile aa saçmalama denilir sana. Evet çok görüşmemelisin ama görüştüğüm zaman da altta kalma. Sende şakaya vur. De ki şimdiden kımıl kımıl benim çocuğum siz benimkinden korkun de gül. Yeğenle evlat bir olur mu eşim şimdiden nasıl bağlandı çocuğumuza. Senin çocuk baba sevgisini görünce hasetlenirse ben bilmem de. Çocuğuna aman yapma diyeceğin halde şimdiden aklına sokuyorsun ama çocuğunu şiddete yonlendiriyorsun yarın çocuk seni de döver de. Ne ekersen onu biçersin gibi. Yani anneliginden vur evladından vur ama gülerek şakayla vs. Lafı soyle ama gülerek de laf arasında geçir gitsin lafını. Sonra eşine biraz sirnastigin zamanla beni üzüyor dokunuyor lafı vs de. Bir yaralı ceylan gibi yaralanmissin gibi kocana yaslan. Erkekler kendini aslan gibi hissettiğinde yaralı ceylanı da eşi olduğunda eltine aslan kesilir ve onu ummadığın anda öyle bir susturur ki. Sen de asıl kahkahayı o zaman patlatirsin su an hiç Üzülme hem de hiç.Ben 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Kvlere gittim. Çocuk amcasını bırakmıyo, bu aarada çocuğu bende çok seviyorum çocuğum olmadığı için çok bağlandım. Çocuk eşime gelip tırmanıyor seviyor falan, kv de dedi ki ay elanur senin çocuğun olunca bırakın babamı dicek ddi. Eltim ordan atlıyo ilk bir seneye kadar bişi olmaz yani yine, eşim çocuğu sever anlamında. Eltimde(çocuğunn annesi) aynennn diyo bastıra bastra. Ben güldüm geçtim. Sonra bana diyoki ay elanur çocuğum vallahi anca döver senin çocuğunu laf arasında diyo. Çok gıcık oldum. Ses çıkarmadım güldüm geçtim. Şunu farkkettim benim sinirlendiğimi görünce aha çok diyo. Fikirlerinizi bekliyorum. Belki ben abartıyorum olabilir.
Kaç defa laf soktum akıllanmıyoBu ne terbiyesizlik ya zaten kendisi şakasına söylese bile çocuğuna bunu empoze ediyor. Keşke ağzının payını verseydiniz o cahillere. Bu kadar pasif olmayın yoksa daha da çok üstünüze gelirler
Sizi anlıyorum, hamileliğin vermiş olduğu duygusal dalgalanmalar yaşıyorsunuz zaten bir de böyle sözler duyuyorsunuz, içten içe ne kadar saçma olduğunu bilseniz de yine de etkisinde kalıyorsunuz. Eltiniz akıllı biri olsa 1,5 yaşındaki bebeğe şiddeti telkin etmez, hamile bir kadını strese sokacak laflar söylemez, bir delinin lafına bakıpta canınızı sıkmayın bırakın konuşsun.Eşim bunlar sadece laf gerçekten yapabileceğine inanıyormusun diyor
Eşim pasif biri değiş ama yspamayacağından çok eminSenin rahatsızlığını görüp üzerine gidiyor ama en yakının esin bile kötü olanı ard niyetli olduğunu yakistirmiyor çünkü şakaya vuruyor sebebi ise bebeği. Sen niye böyle diyor desen bile aa saçmalama denilir sana. Evet çok görüşmemelisin ama görüştüğüm zaman da altta kalma. Sende şakaya vur. De ki şimdiden kımıl kımıl benim çocuğum siz benimkinden korkun de gül. Yeğenle evlat bir olur mu eşim şimdiden nasıl bağlandı çocuğumuza. Senin çocuk baba sevgisini görünce hasetlenirse ben bilmem de. Çocuğuna aman yapma diyeceğin halde şimdiden aklına sokuyorsun ama çocuğunu şiddete yonlendiriyorsun yarın çocuk seni de döver de. Ne ekersen onu biçersin gibi. Yani anneliginden vur evladından vur ama gülerek şakayla vs. Lafı soyle ama gülerek de laf arasında geçir gitsin lafını. Sonra eşine biraz sirnastigin zamanla beni üzüyor dokunuyor lafı vs de. Bir yaralı ceylan gibi yaralanmissin gibi kocana yaslan. Erkekler kendini aslan gibi hissettiğinde yaralı ceylanı da eşi olduğunda eltine aslan kesilir ve onu ummadığın anda öyle bir susturur ki. Sen de asıl kahkahayı o zaman patlatirsin su an hiç Üzülme hem de hiç.
GörüşmeyinKaç defa laf soktum akıllanmıyo
Bence sinirlendirmek için olduğunu sanmıyorum çünkü çocuklar kıskanır ve buna sebep olan şeye zarar verme güdüleri olur bu da çok normal. Kendi çocuğunun durumuna da üzülüyo olabilir. En kötü ihtimalle dediğiniz gibi gorusmezsiniz olur biter. İlk bi seneye kadar bişey olmaz demesinin nedeni de zaten belli çok küçük olacak henüz o tip duygular sizin çocuğunuzda olmayacak ama bir yaşında aşırı bağlanma oluyo sizin yanınızdan ayrılmak istemiyolar. Sonrasında amcasını yengesini paylaşmak diğer çocuk için zor olacak babasını annesini paylaşmak da sizin çocuğunuz için zor olacak demek istemişler ama tabi ısrarla söylenince rahatsız edici olmuşturBen 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Kvlere gittim. Çocuk amcasını bırakmıyo, bu aarada çocuğu bende çok seviyorum çocuğum olmadığı için çok bağlandım. Çocuk eşime gelip tırmanıyor seviyor falan, kv de dedi ki ay elanur senin çocuğun olunca bırakın babamı dicek ddi. Eltim ordan atlıyo ilk bir seneye kadar bişi olmaz yani yine, eşim çocuğu sever anlamında. Eltimde(çocuğunn annesi) aynennn diyo bastıra bastra. Ben güldüm geçtim. Sonra bana diyoki ay elanur çocuğum vallahi anca döver senin çocuğunu laf arasında diyo. Çok gıcık oldum. Ses çıkarmadım güldüm geçtim. Şunu farkkettim benim sinirlendiğimi görünce aha çok diyo. Fikirlerinizi bekliyorum. Belki ben abartıyorum olabilir.
Olabilir belki ben çok kafama takıyorumdurBence sinirlendirmek için olduğunu sanmıyorum çünkü çocuklar kıskanır ve buna sebep olan şeye zarar verme güdüleri olur bu da çok normal. Kendi çocuğunun durumuna da üzülüyo olabilir. En kötü ihtimalle dediğiniz gibi gorusmezsiniz olur biter. İlk bi seneye kadar bişey olmaz demesinin nedeni de zaten belli çok küçük olacak henüz o tip duygular sizin çocuğunuzda olmayacak ama bir yaşında aşırı bağlanma oluyo sizin yanınızdan ayrılmak istemiyolar. Sonrasında amcasını yengesini paylaşmak diğer çocuk için zor olacak babasını annesini paylaşmak da sizin çocuğunuz için zor olacak demek istemişler ama tabi ısrarla söylenince rahatsız edici olmuştur
Inanın yaparEşim pasif biri değiş ama yspamayacağından çok emin
Bence gayet haklisiniz. Ben olsam daha fevri davranabilirdim acikcasiBen 19 haftalık hamileyim. Beş yıl olmadı benim çocuğum ,öyle oldu . Eltimin çocuğu bir buçuk yaşında ve eşime aşırı düşkün, eşim de ona tabi normal olarak yiğeni sonuçta. Eltim hamile olduğumu öğrendiğinden beri sürekli, oğlunun çocuğumu kıskanacağını, hatta onu döveceğini söylüyordu. Bir kaç defa söyledi, evimiz barkımız ayrı görüşmeyiz ollur biter dedim. Sesini kesti ama bugünlerde yine başladı söylemeye. Özellikle öbür eltimin yanında daha çok söylüyor. Dün akşamki olayı anlatıcam, eşim sen abartıyosun şaka yapıyor, ciddi de olsa dövebilir mi, ya da benim onun çocuğunu daha çok seviceğimimi düşünüyorsun diyo. Her neyse dün akşamki olay.
Allah kolaylık versin sizeÇok anlayışsız anlatsam da anlamaz cinsten görüşmüyoruz fazla zatem