Ben mi abartıyorum sizce

madme bu kadar seviyorlar birbirlerini neden boşanmışlar :KK51: yaşınız çok genç, keşke çocuklu biriyle evlenmeseydiniz. Ben 30+yım valla çocuklu adamı ben almam, dertsiz başa dert alıyorsun.
Ooo kadar haklısın kiii hani derler ya suan ki aklım olsa diye resmen onu yaşıyorum

Peki sence nasıl davranmalıyım bu durum artık zoruma gidiyor cunku
Şimdi arada çocuk olduğu için bu durum devam edecek kuvvetle muhtemel.
Sen, eski eşin yerine dolduracak bir kadın olarak evlenmedin bacım.
Kendi başına bir bireysin zaten.
Yani varsın sevsinler..
Bu seni yeterisiz,sevimsiz yahut başarısız yapmaz ki.
Senden daha önce tanismislar hepsi bu.
Yani bu kadın senin rakibin değil.Kocam bana soğuk davranıyor,onu gordugunde kendinden geçiyor diyorsan o başka.
Öyle bir şey var ise onu konuşuruz..
Var mı peki ?

Ben şu çocuklu adamla evlenip eski eşi veya çocuğu takıntı haline getiren ikinci eş konularından çok sıkıldım ya. Almayın o zaman çocuklu adamları. Ortada çocuk varsa babaannesine, dedesine, halasına, amcasına götürür getirir çocuğu. Çocuk sizin istek ve sınırlarınız dahilinde mi akrabalarıyla görüşecek?

Son düzenleme:
Küs.olduğunuz herhangi biriyle görüsseler de bu kadar rahatsız olur muydunuz mesela ? Eğer olmam derseniz öyle düşünün onların iliskileri ayrı sizin evliliginiz ayri esinle beraber oturup o ortamda cay corba icip sohbet etmiyorlarsa sorun yoktur

Siz bunu evlendiğiniz gün mü öğrendiniz? Ya da biz evlendikten sonra kimse görüşemez diye mi düşündünüz? Düzeltilmesi gereken her şeyi flört nişan aşamasında yapmalısınız. Mesela evlenmeden önce bu konuya kesinlik getirseydiniz, hala gelinleriymiş gibi herkesin evine girip çıkarsa ben yokum deseydiniz şimdi kimsenin başı ağrımazdı. Ya da eşiniz bir sınır çizer ve onun dışına çıkılmazdı.

Çocuk bu akrabalara tek başına gidemeyeceğine göre annesiyle gitmesi normal değil mi? Boşanınca çocuğun halası amcası, babaannesi dedesi... bunlardanda mı boşanılıyor? Çocuklu biriyle evlenmenin olayı bu işte. Doğal olarak çocuk herkesten önce geliyor. Siz kırılmayın alınmayın diye millet sokakta mı görecek çocuğu? Herkes görmeye evlerine gitse buna da laf söylerdiniz.

Onların çocuklarıyla eşimin kızı görüşmesi için bi teyzesine bi amcasına bi halasına sürekli bi görüşme içindeler
Yani kadinda bi garip,millet evliyken gorusmek istemez😄Bu bosanmis hala ex kocanin tarafiyla gorusmeye mecali varmis😄 Siz karismayin,huzursuz oldugunuzu belli etmeyin .Belliki huzursuz etmek icin yapiyor.Normal bi insan bitmis gitmis adam evlenmis der.

Yani kadinda bi garip,millet evliyken gorusmek istemez😄Bu bosanmis hala ex kocanin tarafiyla gorusmeye mecali varmis😄 Siz karismayin,huzursuz oldugunuzu belli etmeyin .Belliki huzursuz etmek icin yapiyor.Normal bi insan bitmis gitmis adam evlenmis der.
Adamla görüşmüyor ki, belki eski eşinin ailesini seviyor kadın. Niye illa huzursuzluk çıkarmak olsun ki derdi?

Ben yeğenimizin eski eşiyle görüşüyorum hala. Çocuk da yok ortada. Yeni gelin bir iki sıkıntı çıkardı seni ilgilendirmez dedim susup oturdu. Ne münasebet, benim kiminle görüşüp görüşmeyeceğime kadının biri mi karar verecek?

Adamla görüşmüyor ki, belki eski eşinin ailesini seviyor kadın. Niye illa huzursuzluk çıkarmak olsun ki derdi?

Ben yeğenimizin eski eşiyle görüşüyorum hala. Çocuk da yok ortada. Yeni gelin bir iki sıkıntı çıkardı seni ilgilendirmez dedim susup oturdu. Ne münasebet, benim kiminle görüşüp görüşmeyeceğime kadının biri mi karar verecek?
Ben adamla da iletisimi var gibi algiladim.Msjlari silmesinden.Cocukla ilgili olsa neden silsin adam.
Sizin durumda cocuk olmadigi icin zaten herhafta gorusulmuyordur.Bilemiyorm kadinlar usenmeyip ex esin ailesiyle gorusuyorlarsa enerjilerine saglik😄Biz evliyken gorusmemek icin cirpiniyoruz😄

Eşim daha önce evlenmiş boşanmış birisi ve bir kızı var eşimin ailesindeki herkes çocuk nedenini öne sürerek eski eşi ile sürekli görüşüyorlar amcası halası annesi sürekli eski eşiyle görüşüyor ve eski eşi ailesindeki herkesin evine girip çıkıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sizce ben mi abartıyorum bu durum normal mi
bence evet.

Yaniiii durum normal değil ama demiiii ben kendi kendime diyorum ki allahım kızım sen kuruyorsun

Ben adamla da iletisimi var gibi algiladim.Msjlari silmesinden.Cocukla ilgili olsa neden silsin adam.
Sizin durumda cocuk olmadigi icin zaten herhafta gorusulmuyordur.Bilemiyorm kadinlar usenmeyip ex esin ailesiyle gorusuyorlarsa enerjilerine saglik😄Biz evliyken gorusmemek icin cirpiniyoruz😄
O sizsiniz, ben hiç eşimin ailesi ile görüşmemek için çırpınmadım. Enerjiyle alakasını da çözemedim.

Adamla iletişimi muhakkak vardır, ortada çocuk var sonuçta ama konunun ana fikri akrabalarla eski eşin görüşmesi. Konu sahibi buna müdahale edebileceğini sanıyor.

Back
X