- 23 Ağustos 2012
- 51.187
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.254
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo kadar haklısın kiii hani derler ya suan ki aklım olsa diye resmen onu yaşıyorummadme bu kadar seviyorlar birbirlerini neden boşanmışlaryaşınız çok genç, keşke çocuklu biriyle evlenmeseydiniz. Ben 30+yım valla çocuklu adamı ben almam, dertsiz başa dert alıyorsun.
Fitne perileri çıkın aklımızdanmadme bu kadar seviyorlar birbirlerini neden boşanmışlaryaşınız çok genç, keşke çocuklu biriyle evlenmeseydiniz. Ben 30+yım valla çocuklu adamı ben almam, dertsiz başa dert alıyorsun.
Benden çıkması mümkün değil artıkFitne perileri çıkın aklımızdan![]()
Şimdi arada çocuk olduğu için bu durum devam edecek kuvvetle muhtemel.Peki sence nasıl davranmalıyım bu durum artık zoruma gidiyor cunku
Yani kadinda bi garip,millet evliyken gorusmek istemezOnların çocuklarıyla eşimin kızı görüşmesi için bi teyzesine bi amcasına bi halasına sürekli bi görüşme içindeler
Adamla görüşmüyor ki, belki eski eşinin ailesini seviyor kadın. Niye illa huzursuzluk çıkarmak olsun ki derdi?Yani kadinda bi garip,millet evliyken gorusmek istemezBu bosanmis hala ex kocanin tarafiyla gorusmeye mecali varmis
Siz karismayin,huzursuz oldugunuzu belli etmeyin .Belliki huzursuz etmek icin yapiyor.Normal bi insan bitmis gitmis adam evlenmis der.
Ben adamla da iletisimi var gibi algiladim.Msjlari silmesinden.Cocukla ilgili olsa neden silsin adam.Adamla görüşmüyor ki, belki eski eşinin ailesini seviyor kadın. Niye illa huzursuzluk çıkarmak olsun ki derdi?
Ben yeğenimizin eski eşiyle görüşüyorum hala. Çocuk da yok ortada. Yeni gelin bir iki sıkıntı çıkardı seni ilgilendirmez dedim susup oturdu. Ne münasebet, benim kiminle görüşüp görüşmeyeceğime kadının biri mi karar verecek?
bence evet.Eşim daha önce evlenmiş boşanmış birisi ve bir kızı var eşimin ailesindeki herkes çocuk nedenini öne sürerek eski eşi ile sürekli görüşüyorlar amcası halası annesi sürekli eski eşiyle görüşüyor ve eski eşi ailesindeki herkesin evine girip çıkıyor bu durum beni çok rahatsız ediyor sizce ben mi abartıyorum bu durum normal mi
Yaniiii durum normal değil ama demiiii ben kendi kendime diyorum ki allahım kızım sen kuruyorsunYani kadinda bi garip,millet evliyken gorusmek istemezBu bosanmis hala ex kocanin tarafiyla gorusmeye mecali varmis
Siz karismayin,huzursuz oldugunuzu belli etmeyin .Belliki huzursuz etmek icin yapiyor.Normal bi insan bitmis gitmis adam evlenmis der.
O sizsiniz, ben hiç eşimin ailesi ile görüşmemek için çırpınmadım. Enerjiyle alakasını da çözemedim.Ben adamla da iletisimi var gibi algiladim.Msjlari silmesinden.Cocukla ilgili olsa neden silsin adam.
Sizin durumda cocuk olmadigi icin zaten herhafta gorusulmuyordur.Bilemiyorm kadinlar usenmeyip ex esin ailesiyle gorusuyorlarsa enerjilerine saglikBiz evliyken gorusmemek icin cirpiniyoruz
![]()