- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.245
- 773
Jxdjdjdjsn dert olmuşum ki uğraşmışsın halbuki ben senin hangi mesajını beğenmedim onu bile hatırlamıyorum. Olsun uğraşılmak da güzel sonuçta gerçekten beğenmediğin için değil intikam uğruna atmışsın beğenmedimleri. Bu bile bana yeterSEn yaptin zamaninda yasak masak dusunmedin patlican kardeşseri atmadim, iki yorumunu da begenmek istemedim ve begenmedim. Dert olmadin ayrica ugrasasiim geldii
Evet bıraz abarttım . Aman bıraksın ya tınlamamış gibi işteAy az daha abartın
Bak hala daha ckdkdmsmEvet bıraz abarttım . Aman bıraksın ya tınlamamış gibi işte
Ay nasil zoruna gitmiss hahah kaos sevmiiyooruummJxdjdjdjsn dert olmuşum ki uğraşmışsın halbuki ben senin hangi mesajını beğenmedim onu bile hatırlamıyorum. Olsun uğraşılmak da güzel sonuçta gerçekten beğenmediğin için değil intikam uğruna atmışsın beğenmedimleri. Bu bile bana yeter
Zoruna giden biri varsa o sensin. Gayet normal yorumlara beğenmedim atarak belli ettin. Ama zaten sen hep böylesin bi garipsin yorumlardan farkediyorum da o yüzden çok ciddiye alamıyorum. Kaos sevmemiş halin buysa azıcık sevsen forumdan gönderecen belli ki ahahahaAy nasil zoruna gitmiss hahah kaos sevmiiyooruumm
Anormal bir durum yok bence yaErkek arkadaşımla konuşmalarımı atıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa buluşmak mı istemiyor sizce
Dolma biber madem ben kotuyum sadece 2 yorumunu begenmedin diye niye dellendin de beni alintiladinZoruna giden biri varsa o sensin. Gayet normal yorumlara beğenmedim atarak belli ettin. Ama zaten sen hep böylesin bi garipsin yorumlardan farkediyorum da o yüzden çok ciddiye alamıyorum. Kaos sevmemiş halin buysa azıcık sevsen forumdan gönderecen belli ki ahahahaokeytoo hadi iyi geceler sana
Yazışmada sorun göremedimErkek arkadaşımla konuşmalarımı atıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa buluşmak mı istemiyor sizce
Ya ne yaptılar ki evlendiler mi haberiniz var mıYeni yavrum reiz
İşi varmış bana anormal gelmedi.
Yok. Dayanamaz geri gelir ama oYa ne yaptılar ki evlendiler mi haberiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?