Ben mi abartıyorum yoksa beni mi oyalıyor

SEn yaptin zamaninda yasak masak dusunmedin patlican kardeş seri atmadim, iki yorumunu da begenmek istemedim ve begenmedim. Dert olmadin ayrica ugrasasiim geldii
Jxdjdjdjsn dert olmuşum ki uğraşmışsın halbuki ben senin hangi mesajını beğenmedim onu bile hatırlamıyorum. Olsun uğraşılmak da güzel sonuçta gerçekten beğenmediğin için değil intikam uğruna atmışsın beğenmedimleri. Bu bile bana yeter

Ay nasil zoruna gitmiss hahah kaos sevmiiyooruumm

Ay nasil zoruna gitmiss hahah kaos sevmiiyooruumm
Zoruna giden biri varsa o sensin. Gayet normal yorumlara beğenmedim atarak belli ettin. Ama zaten sen hep böylesin bi garipsin yorumlardan farkediyorum da o yüzden çok ciddiye alamıyorum. Kaos sevmemiş halin buysa azıcık sevsen forumdan gönderecen belli ki ahahahaokeytoo hadi iyi geceler sana

Dolma biber madem ben kotuyum sadece 2 yorumunu begenmedin diye niye dellendin de beni alintiladin cok ciddiye almamis halin bu mu gercekten ? Senin icin gayet normal olabilir 2 tanecik yorumun benim icin degil. Iyi geceler dolma biberim.

adamı atlatan sensin
kız arkadaşlar vs demişsin
yani sevgilisi olan birinin arkadaşlarına öncelik vermesi bana saçma geliyor
sevgiliyle buluşma ihtimalim varsa kızları arkadaşları ertelerim ben
her iki tarafa da dengeli şekilde zaman ayırmak lazım
ama sevgilim varsa önceliğim sevgilime zaman ayırmak olur
adamın buluşma önerisini kesin olmayan bi plan yüzünden reddedip sonra adam beni oyalıyor mu demen ironik olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…