- 7 Ocak 2016
- 10.351
- 49.948
- 598
Aşkım canım cicim yavrum (en itici hitapların başındadır) bebeğim diye herrrrr cümlede boğulmak ergenlikte kaldıSiz nasıl konuşuyorsunuz sevgilinizle isimle mi
Bende sürekli yavrum derim yaaaa kıl bir durummukiYavrum diye hitap eden erkeğe bi ben mi kıl oluyorum ya..
Abartiyorsun.Erkek arkadaşımla konuşmalarımı atıyorum. Ben mi abartıyorum yoksa buluşmak mı istemiyor sizce
Siz nasıl konuşuyorsunuz sevgilinizle cidden meraktan soruyorumAşkım canım cicim yavrum (en itici hitapların başındadır) bebeğim diye herrrrr cümlede boğulmak ergenlikte kaldı
Ay az daha abartınBanada oyle geldı yakın zamandamı buluştunuz pekı . Aradı fazla yoksa normal ama bılusmak ısteyen hersekılde kendıne zaman ayırır . Hatta derslerı bahane ettıgını yada kızlarla bılıscamı kabul etmez . Yanı baskalarıyla buluşman cok onemlı olmamalı sende bahane olarak yazmıssın oda normal karsılamıs . Bencede sallıyo gobı
Masalah hocam cok yakisiklisiniz, askimsinizAşkım bebeğim yavrum krizine girdim okurken.
Sorun yaratmaya yer aramayın
Bıraksın ya ben oyle hissettimAy az daha abartın
İyi de bir şey yok ki çocuğun dediklerinde. Müsait olmaması çok normalBıraksın ya ben oyle hissettim
her cümlede bir hitap kullanmıyoruz. Aralara serpiştirip. Nasıl tarif edicem bilemedimSiz nasıl konuşuyorsunuz sevgilinizle cidden meraktan soruyorum
Seri beğenmedim atmak yasak yalnız. Ayrıca birilerine dert olmak beni mutlu ederSana böyle️
SEn yaptin zamaninda yasak masak dusunmedin patlican kardeşSeri beğenmedim atmak yasak yalnız. Ayrıca birilerine dert olmak beni mutlu eder
Hahhahah okuyunca direk güldümBence yavrum derken kötü emellerinin sinyalini veriyor. Sen derslerine yoğunlaş derken de hani sen derslerle uğraş ben de başka kızlarla takılayım demek istiyor.. Tekirdağ konusuna hiç girmiyorum bile, tüylerim diken diken oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?