- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hizmet olarak degil ama ben yaninda yatip kalkamiom gidip baska odaya yatsam beni istemedi diye duyuracaklar esime biliyorum. Gorumcem diyecek baska odaya yatmis annem esin rahat edemedi diye gitmis sizden aman sen esine birsey deme diye salacaklar ustume. Onlar demeden bende derim ben gittim odaya yattim diye esim diyecek keske annemin yaninda yatsaydin git der gibi olmus ayip olmus. 2 gun bile idare edemedik diye baslar.Ne hizmeti yahu... Niye kayınvalıde görünce aklınıza hizmet geliyor. Göbeğini kaşıya kaşıya yat aşağı..
Pasiflik degil ama boyle pat diye gelince sastim kaldim. Agzimdan cikacaklari kontrol edememekten korktum acikcasi. Eger bu aksam giderse esime diyecem zaten bu kisin kalma meselesini. Eger cok uzuluyorsan annenle ayri eve cik diyeNeden pasifsiniz?
Yani siz eşimle aram bozuluyor demişsiniz ama eşiniz neden hamile karımla aram bozuluyor demiyor?
Suan zaten bebegim ters sezaryan gorunuyor. Eve gelince Ben mecbur kalkicam cunku bu eve cokme durumundan kimseyi istemiyorum. Hastane de bir gun gorumcem kalacak ona da esim demis. Ben cagirdim ayip olur baskasi dedi.Iyi de sen yarın dogurunca kim bakacak sana? Ta son dk sezaryen falan olursan ? Normal doğumda bile 1 hafta birisi lazım yani.
Öyle yaparsa tamamen yerleşirler diyor konu sahibiKac yasinda kayinvalideniz? elden ayaktan düsmus bir kadin degilse eğer "Ay anne ne iyi yaptin geldin ben de çok agirlastim yemek yapamiyordum artik sen pisirirsin yeriz ablamda sofra kurar mutfagi temizler biliyormusun agridan duramaz hale geldim doktora soyledim son günlerin yatman lazım dedi" diyip ay bak yine belim ağrıdı duramıyorum ağridan diyip yatın.
Siz hamile kadınsıniz dogumdan önce de sonra da siz onlara hizmet etmeyin onlar size hizmet etsin.
Bu ne güven böyle... Bi bizi mi yamulttu sezaryen bi biz mi nazikiz arkadaş millete bak canavar mübarek ilk günden kalkacakmis. İnşallah. Ne diyeyim.Suan zaten bebegim ters sezaryan gorunuyor. Eve gelince Ben mecbur kalkicam cunku bu eve cokme durumundan kimseyi istemiyorum. Hastane de bir gun gorumcem kalacak ona da esim demis. Ben cagirdim ayip olur baskasi dedi.
Kayinvalidem 65 yaslarinda. Ama hastalik olarak yok yok. Ayakta duramaz birsey kaldirip getiremez. Sorun hizmet etmek degil sorun cogalarak evden gitmemeleri aslinda. Once kayinvalide yerlesir arkadasindan annem burda diye gorumcem. Onun esi derken Sonra ablamiz burda diye esimin teyzeleri derken evde bir kalabalik.Kac yasinda kayinvalideniz? elden ayaktan düsmus bir kadin degilse eğer "Ay anne ne iyi yaptin geldin ben de çok agirlastim yemek yapamiyordum artik sen pisirirsin yeriz ablamda sofra kurar mutfagi temizler biliyormusun agridan duramaz hale geldim doktora soyledim son günlerin yatman lazım dedi" diyip ay bak yine belim ağrıdı duramıyorum ağridan diyip yatın.
Siz hamile kadınsıniz dogumdan önce de sonra da siz onlara hizmet etmeyin onlar size hizmet etsin.
Suan zaten bebegim ters sezaryan gorunuyor. Eve gelince Ben mecbur kalkicam cunku bu eve cokme durumundan kimseyi istemiyorum. Hastane de bir gun gorumcem kalacak ona da esim demis. Ben cagirdim ayip olur baskasi dedi.
Keyfimden degil benim oyle acim var yatayim diyecek durumum yok. Arkamda ailem yok. Esimin ailesi oyle gorse cogalarak gelecekler. Birken iki ikikiysen uc olacaklar. Esimin annesi asla gitmeyecek. Belki ordan bakinca kv istemiyor kotu gelin gibi duruyorum ama herkesin evi barki var ve kimseye yuz vermeye gelmiyor.Bu ne güven böyle... Bi bizi mi yamulttu sezaryen bi biz mi nazikiz arkadaş millete bak canavar mübarek ilk günden kalkacakmis. İnşallah. Ne diyeyim.
Maşallah siz süs biberisinizSuan zaten bebegim ters sezaryan gorunuyor. Eve gelince Ben mecbur kalkicam cunku bu eve cokme durumundan kimseyi istemiyorum. Hastane de bir gun gorumcem kalacak ona da esim demis. Ben cagirdim ayip olur baskasi dedi.
Kayinvalidem 65 yaslarinda. Ama hastalik olarak yok yok. Ayakta duramaz birsey kaldirip getiremez. Sorun hizmet etmek degil sorun cogalarak evden gitmemeleri aslinda. Once kayinvalide yerlesir arkadasindan annem burda diye gorumcem. Onun esi derken Sonra ablamiz burda diye esimin teyzeleri derken evde bir kalabalik.
Herkes size zaten yapmayın da gitsinler diyor kimse kötü gelin demiyor. Siz böyle beni ezerler atarlar diye korktukça daha çok ezecekler.Keyfimden degil benim oyle acim var yatayim diyecek durumum yok. Arkamda ailem yok. Esimin ailesi oyle gorse cogalarak gelecekler. Birken iki ikikiysen uc olacaklar. Esimin annesi asla gitmeyecek. Belki ordan bakinca kv istemiyor kotu gelin gibi duruyorum ama herkesin evi barki var ve kimseye yuz vermeye gelmiyor.
Hayır güzelim çok haklısın istememekte ama ihtiyacın var. Kalkamazsın 1 hafta en azından. Sonra cingar çıkar bari şimdilik kalsınlar bosver. Keşke ailenle kus olmasan bari onlarla barış. Nasıl olacak mümkün değil kendin yapamazsın çok üzüldüm sana bebeğe ya.Keyfimden degil benim oyle acim var yatayim diyecek durumum yok. Arkamda ailem yok. Esimin ailesi oyle gorse cogalarak gelecekler. Birken iki ikikiysen uc olacaklar. Esimin annesi asla gitmeyecek. Belki ordan bakinca kv istemiyor kotu gelin gibi duruyorum ama herkesin evi barki var ve kimseye yuz vermeye gelmiyor.
Cok takmamıssınız bence,biraz daha takıp daha büyütürüm ben olsam.Merhabalar,
Geceden beri düsünmekten uyuyamadim hic. Eşimin annesi memleketten geldi ve suan bizde kalıyor. Ama bulundugumuz ilde evi var. Kendi evinde bosanan kiziyla beraber yasiyorlar , torunuyla gecinemedigi icin suan evine gitmiyor. Once evli olan kizinda kaldı. Dun cat diye habersiz bize geldi ellerinde bi torba. Bunu nereye koyayim dedi gorumcem bende bebek hediyesi sandim. O neyki abla dedim annem size kalacak onun esyasi dedi şok oldum. Karnim burnumda hamileyim dogurdum doguracam. Ne birine hizmet edecek ne de kafami kaldiracak halim yok. Annesi olmasa yine yemek yapilip edilecek ama o olunca baska oluyor. Yatamiom kalkamiom baska odaya gidip yatsan küserler. Kayinvalide gelince evli olan gorumcede bizden cikmiyor. Aksam esim geldi. Gitme bizden kışında kal diyor. Insan bu kadin dogum yapacak cocuga mi baksin anneme hizmet mi etsin diye hic mi dusunmez ben anlamadim. Annesine de bakacak insan lazim. Eve dolusacaklar gorumce gelir esimin teyzeleri gelir, zaten virus yok gibi yasiyorlar. Hormonlardan ben mi cok takıp buyutuyorum anlamadim.
Evet ilk cocugum olacak Allahin izniyle. Sorun hizmet etmekten cok cogalarak eve yerlesmeleri aslinda. O durumda kalkip kimseye hizmet edemem cocuguma anca bakarim zaten. Ama bunlar bir yardim ediyoruz annem sizde kalsin bizde gelip gidelim moduna girecekler.ilk çocuğunuz mu? sezeryandan sonra hemen ayaklanıp hizme etme gibi bir duruma girmeyin sakın. birakın kalıyorlarsa kalsinlar. siz yatın sezeryanlıyim dikislerim cok ağriyor diye (ki seseryandan sonra dikisler gercekten agrıyor yalan degil) onlar yemek yapsin evi silsin supursun. cocuk gormeye gelenlere hizmet etsin. siz niye bu kadar ben hizmet etmeliyim moduna girdiniz ki?
Ya dogurdunuz doğuracaksınız...Hâlâ eşime derler, eşimi üstüme salarlar yok bilmem ne. Eşim de eşim aman eşim canım eşim...eşiniz sizi aynı derecede düşünüyor mu acaba? Hiç öyle gözükmüyor.Hizmet olarak degil ama ben yaninda yatip kalkamiom gidip baska odaya yatsam beni istemedi diye duyuracaklar esime biliyorum. Gorumcem diyecek baska odaya yatmis annem esin rahat edemedi diye gitmis sizden aman sen esine birsey deme diye salacaklar ustume. Onlar demeden bende derim ben gittim odaya yattim diye esim diyecek keske annemin yaninda yatsaydin git der gibi olmus ayip olmus. 2 gun bile idare