ben mi abartıyorum yoksa haklı mıyım ?

papatyaselosh

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
72
66
3
35
esım benı sapancada 2 gece konaklamalı sıcak havuzlu bır tatıle goturdu ama tatılımız hıc romantık degıldı . hatta bungalov kotuydu hava da kotuydu yagmurluydu ama hıc romantık bısı yapmadık yanı ne bılım sarap dans muzık fln yoktu . ıkımızde daldık telefonlara snra yanımda ılk kez bısı yaptı . bacagını kaldırıp kaldırıp zart zurt o.srdu ve ohh rahatladım fln dedı . acayıp gıcık oldum . bır tatıl bu kadar b..k edılebılır .
sız ce ben mı abartıyorum yoksa bu tatıller romantık mı gecmelıydı ? not.1 yıllık evlıyız cocuk yok
 
Ahaha çok afedersiniz sesli güldüm herkesin romantizm anlayışı farklı tabi. Normalde de ilişkiniz böyle mi yoksa bu tatil modu mu?
 
kocanızın osuruğuna kadar keşke yazmasaydınız, bu kadar detayı bilmek isteyeceğimizi niye düşündün

Ama önemli bir detay aslinda. Adamin esine saygisi yok. Istemeyerek uyurken felan olur amenna, ama köpek gibi bacak kaldirip osurmak da dag ayisi vibe veriyor
 
Ama önemli bir detay aslinda. Adamin esine saygisi yok. Istemeyerek uyurken felan olur amenna, ama köpek gibi bacak kaldirip osurmak da dag ayisi vibe veriyor
işte duymak ıstedıgım buydu . esım tarafından yok sayılıyorum . saygısı yok bana . her seyde oyle .mesela evden cıkıyor kapıda benı beklemez onden onden gıder . her seyde yok sayıyor ama bu bacak kaldırım saapma şeyını yenı ve ılk defa yaptı sok oldum
 
19 Ocak 2024 konunuz

Ne gibi küfürler ediyor?

O... Sun
k... Sin
Baskalarıyla s... Yon
Bırtek vesıkan yok
Gibi

Kotu kufurlrr


Siz bu küfürbaz adamdan boşanmayacak mıydınız ? Konularınız gerçekse, şu an bu konuyu neden açtınız ?
 
Romantik olmak, ince düşünmek ortamla alakalı değil ki.. oraya gittiginizde esiniz baska biri olmayacaktı. Evinizde, normal hayatta nasılsa öyle olmaya devam edecekti, buna şaşırmamalıydınız
 
bana biraz saçma geldi ya, bu kadar romantik bir tatili planlayan adam böyle uygunsuz davranmaz?
oraya kadar gittiniz madem, siz önerseydiniz bir şarap alalıp yürüyelim çevrede el ele ne bileyim.
aynı planı ben hazırladım eşime sevgililer günü için, hiç bir şey yapmasak da ormanda birlikte yürüme fikri bile tatlı geliyor bana.
 

"Bu kadar romantik bir tatil planlamak" mı?
Neresi romantik ve planlanmiş ki bunun bi tane bungalov secip parasini ödemek romantik tatil planlamak mi? Iceriginde hic bisey yok bomboş.

Orman yuruyusunu ben de cok severim ve yapariz romantiktir ama beklentiyi cok düşürünce ustune düşünülmemiş seyleri romantik görme başliyor bence.
O bungalovlari arkadas gruplari da kiraliyor adamin pirtladigina inanamayacak kadar romantik bi yani yok yani.
 
ben kalabalık yerlerdense doğa içinde başbaşa jakuzili şık bir tatili romantik buluyorum. o kadar güzel yerler var ki, sabah denize karşı uyanıyorsunuz, arkanızda dağ manzarası. içerde şömine ve jakuzi daha ne olsun?
Paris'te şık bir restoranda şarap eşliğinde jazz dinlemek de romantik de, konu sahibinin eşinin potansiyeli için bence bungalov da iyi bir adım. onun nazarında üstün bir çaba bile diyebilirim.
 
yanı evet bız kadınlar cok romantıgız galıba . ben mı cok sey beklıyorum acaba dıye kendımı sorguluyorum cunku keyıf almıyorum ben romantıklık olmalı bırazda olsa yanı haksız mıyım ?
 

Insanin icinde romantiklik varsa o heryerde yaşanir zaten evde de yaşanir. Ama ben adamin pirtladigina inanamayacak kadar ince düşünülmüş planlanmiş bir şey olarak gormuyorum sadece yani herkes yapabilir.

Karisini aldatan dayilar da sevgililerini oralara goturuyor.
 
Insanin icinde romantiklik varsa o heryerde yaşanir zaten evde de yaşanir. Ama ben adamin pirtladigina inanamayacak kadar ince düşünülmüş planlanmiş bir şey olarak gormuyorum.
aynen cok sıradan dı . ayrı ayrı takıldık donduk . hayatımda ılk defa bır pırta sahıt oldum esımın
 
evet katılıyorum, siz de burda her gün konuları görüyorsunuz, eşiyle başbaşa yemeğe bile gitmeyen insanlar var, nerde kaldı iyi ya da kötü bir tatil planına katılmak?
o nedenle çaba varmış gibi geldi bana, ama diğer yaptıkları düşünülünce bağdaştıramadım.
ama sanırım zaten başka sorunları da var, yukarıda alıntılamışlardı.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…