Ben mi abartiyorum

Fenobarbital

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2016
258
245
103
33
merhaba kizlar.
İlerleyan haftalarda bir sinav icin baska bir sehire gidicez. Erkek arkadasim ve ben sinava gireriz sonra ordan diger bir sehire geceriz biraz dolasirz diye plan yapmistik.
Sınava gidecegimiz sehirde sadece bir gun kalacaktik yani. Fakat er kisinin iki uc arkadasi o gunde orda kalip biraz zaman gecirmeyi teklif etmis. Uzun zamandir gorusemiyorlr. Ama tabi erkek erkege.
O yuzden sinavdan sonra beraber yemek yeriz seni otele birakirim ben birseyler icmek icin cikarim dedi. E ben niye gelmiyorum? Muhabbete dahil olamazmisim,Ne varmis bunda falan filan.
Siz ne tepki veridiniz. Ben biraz kirildm acikcasi hem plan degisiyor hem ben eslik etmeden disari cikmasi hosuma gitmiyor.

Erkek erkeğe cikacaklarmis gerçektende dahil olamazsın bizzat denedim çok sıkıcı oluyor heleki ayıp olmasın diye senide konuya dahil etmeye calismiyorlarmi yenge su futbolcu nasilda çaktı gölü, yanlış takimdasin bak bu takim daha iyi falan... İyyak... Boşver takılma derim ne zamandır gorusmuyorlarmis bak biraz izin ver bence sonra yine senin olacak tilki misali donup dolaşıp geldiği yer senin kolların değil mi.. Erkek kısmının yularini gevşek birakirsan kaçar fazla sikarsan boğulur ortasında kararında bırakican arada otlanmasina izin vericenki sadik kalsın sahibinin değerini bilsin..

Yabancı bir şehir 'e planlar yapılıp sizle gidiliyorsa sizle de zaman geçirilebilir pekala ben de sorun ederdim ve kırılırdım doğrusu yeriniz de olsam sınav'dan sonra şehrime gelip hiç oralar da sinirlerimi beklemekle harap etmezdim ...

Sınavdan sonra ya kendi şehrime dönerdim ya da çıkar kendim gezerdim niye gidip otelde bekleyecekmişim?

Biraz gec saatte biseyler icecekleri bi yere gedeceklermis. O muhabbet beni sarmazmis. Gerekce bu. O saate kadarda aksam bnde olucam sonra beni birakip icemeye gidecekler yani.
Ya valla zaten stres altindayim iice sinirimi bozdu. Sinav oncesi buyuk sorun cikarmak istemiyorum miralimi bozmamak icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…