- 22 Aralık 2014
- 285
- 99
- 303
Selam kızlar benim eşim askerdeydi 1 hafta önce geldi neyse hafıza kartında benim fotoğraflarım vardı o askerdeyken gönderdiğim. Benim telefonumdan silinmişti ordan alıyım dedim ve hafıza kartında uygunsuz videolar vardı ne şaşırdım nede sinirlendim sadece yine mi diyebildim. 6 ay önce izne gelmişti ve o zamanda internet geçmişinde bu tür şeyler görmüştüm ve kızdım bağırdım çağırdım ağladım oda bana kızdı inkar etti telefonu askerde bi arkadaşa verdim demişti ben inanmamıştım ama kendi kendimi kandırmaya çalıştım. Ve bidaha görürsem affetmem dedim. Ben o kadar mı şerefsizim onları izliyecem vs vs seyler soyledi oyle kapandı. Bugünde yine gördüm ve çok kırıldım. Mesaj attım hafıza kartınıda mı arkadaşına verdi ben sana yetmedim mi ki başka kadınlarada bakma ihtiyacı duydun diye cevap bile vermesi. Ben o askerdeyken isediğinde zorluk çekmesin diye onu düşünerek kendime ait bazı fotoğraf vs göndermiştim zaten istediği için hani sen ben fotoğraf vs istedim sen atmadın dese bende zorunlu ihtiyaçtan vs dese bu kadar abartmazdım. Şimdi bazı kişiler buna mı takıldın asker sonuçta normal diye ama insanın sevdiği bide eşi yapınca kaldıramıyor kolay kolay
Bundan sonra nasıl tavır sergilemeliyim sizce ki benim ne kadar kırıldığımı ve yaptığının doğru olmadığını anlasın ?
Bundan sonra nasıl tavır sergilemeliyim sizce ki benim ne kadar kırıldığımı ve yaptığının doğru olmadığını anlasın ?