- 24 Temmuz 2009
- 1.043
- 2.220
- 658
- 42
Buluşmayı düşünüyormusun peki?Cok sogudum zaten gozumden dustu iyice, bugun son kez denedikten sonra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buluşmayı düşünüyormusun peki?Cok sogudum zaten gozumden dustu iyice, bugun son kez denedikten sonra
Hayir aslaBuluşmayı düşünüyormusun peki?
Bence son kez buluş ye iç hesabı kitle bidahada görüşme![]()
Ay evine icra yollar valla![]()
yemegi yiyip kacar msim
kalp ten gider bence
Neden cikayim ki karsisina. Sirf ona ders vericem diye. Zamanima yazik. Hem ben egitmis olurum sizin dediginizi yaparsam. Öküz öküz devam etsin hayatinaYok bence buluş,hesabıda öde ve "aç karnın doydumu beleşçi cimri herif,sakın birdaha karşıma çıkma" de neye uğradığını şaşırsın,en azından bundan sonra kimseye böyle görgüsüzlük yapmaz belki..
Ay evine icra yollar valla![]()
Çok doğru.Neden cikayim ki karsisina. Sirf ona ders vericem diye. Zamanima yazik. Hem ben egitmis olurum sizin dediginizi yaparsam. Öküz öküz devam etsin hayatina![]()
6 ay once de gorustugum cocuk bana (gorusmeye baslayali 1 hafta bile dolmadan) istedigin bi film varsa gidebiliriz sinemaya, hiç onemli degil" demisti :)) aklima o geldi:))Laflar çok itici ya :/ senden benden ısmarla vb. Mesela bana "sana bi yemek ısmarlayayım" denince bile itici gelirdi bekarken, şimdi kocam diyince çok tatlı geliyor tabi![]()
Bu agbide beni sinemaya götürsene bilet senden mısırda senden der6 ay once de gorustugum cocuk bana (gorusmeye baslayali 1 hafta bile dolmadan) istedigin bi film varsa gidebiliriz sinemaya, hiç onemli degil" demisti :)) aklima o geldi:))
Demek ki adam pinti. Bu tur insanlardan uzak durun. Ilerde cok pisman olursunuz.Merhabalar yaklasik 3 haftadir biriyle gorusuyorum. Bu gorustugum kisiyle daha oncesinden tanisiyorduk. (Ocak ayindan beri) Ocaktan mayis a kadar 3 kez gorustuk. O zamanlar aramizda bisey yoktu. Bana acilmamisti. 3. Bulusmamizda yemek yiyecektik oyle konusmustuk. Bulustugumuzda kafeye gittik. Saatlerce oturduk ben açliktan ölüyorum tabi. Hadi gidelim dedi. Yuruyorduk. Yemek yiyelim mi dedi. Ben de tamam dedim ama restorana girerken yemesek mi yesek mi falan yapti.ayaklari bi ileri bi geri gitti diyebilirim. yemegi yedik.hesaplar odenecekken ben de cuzdanimi cikarinca "tamam sen de kendi hesabini öde" dedi. Şok oldum o an.orda benim hesabi odemem degil de o davranisi beni şok etti.ben de kendimce aramizda bisey yok sonucta, abartiyorum diye dusundum. 1 gun sonra bana mesaj atti. "Bana xxx kafede çay ısmarlasana" diye.ben de mesajlarina cevap vermedim. Gorgusuz gibi geldi cunku. 3 hafta once de bana acildi beni tanimak istedigini soyledi. Ben de kabul ettim bir kez daha şans vermek istedim.birlikte yemege ciktik gayet guzeldi her sey. Bugün de mesajlasirken bana "bayramdan sonra işe gitmeden önce xxx kafede kahvalti yapalim. "Caylar senden simitler benden " dedi. Bir kiza gorustugu kisi tarafindan "ısmarla" denmesi ya da boyle hesaplar yapmasi cok itici degil mi?( maddi durumu iyi, ozel sektorde mühendis) Benim moralim cok bozuluyor. Ben mi abartiyorum yoksa normal mi? Iyi tarafindan da bakamiyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var
deme ihtimali cok yuksek, derBu agbide beni sinemaya götürsene bilet senden mısırda senden der![]()
Senin için bu büyük fedakarlığı yapacak olan kişiyi kaybetmedin umarım6 ay once de gorustugum cocuk bana (gorusmeye baslayali 1 hafta bile dolmadan) istedigin bi film varsa gidebiliriz sinemaya, hiç onemli degil" demisti :)) aklima o geldi:))
Bu aksam tartisma cikardim baska konulari gundeme getirip. Bitti gibiDemek ki adam pinti. Bu tur insanlardan uzak durun. Ilerde cok pisman olursunuz.
Senin için bu büyük fedakarlığı yapacak olan kişiyi kaybetmedin umarım![]()
Iyi yapmissiniz. Belki bazilarina ters gelebilir hangi devirde yasiyoruz diye ama. Bir erkegin bir bayana hesap odetmesi bana cirkin geliyor.Bu aksam tartisma cikardim baska konulari gundeme getirip. Bitti gibi
Aynen. Ben cuzdanimi cikardim hesabi odemek icin. Insan kibarlik yapar yine der. Ben odeyecegim diye.Iyi yapmissiniz. Belki bazilarina ters gelebilir hangi devirde yasiyoruz diye ama. Bir erkegin bir bayana hesap odetmesi bana cirkin geliyor.
Öğretmen misin acaba? Bu durum bana öğretmenlik yaptığım dönemi hatırlattı, öğretmen olduğum için talip yağıyordu ama çürük elma yağmuru![]()
ah onu kaybettim iste. O da yazlari beni ırgat olarak calistiracakti. Uzum toplayip cigneyip pekmez yapacaktik benim tatilimde. Hatta burda da konu acmistim :) hepsi birbirinden öküz