Ben mi abartıyorum?

yamuk prencess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2016
87
45
38
Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?

Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.

Yok gayet haklısınız bence kendi cocuk getirip zarar verdiğinde ses çıkarmıyor ama size gelince çocuksuz gelin oldu canım gezmek uğruna çocuğumu birilerine emanet edeyim uzak durun mesafenizi koruyun
Görüşmeyi düşünmüyorum artık kendisiyle zaten. Sadece kendisini haklı görüp aglamasina şaşırıyorum.

arkadasiniz aglamaya yer ariyormus bence.
aglayip dert yanana kadar keske cocuguna egitim verseydide boyle olmasaydi. kimsenin anneligini yargilamiyorum ama cocuguyla ilgilenmeyip dert yanmak ,aglamak maalesef cocugun gelisimiyle alakali hic bi ise yaramiyor.

Diğer arkadaşlarınızı arayıp anlatin olanları böyle böyle deyin anlayışla karşılayabilirler bence yalanlarla anlatmis
Onlarda konuya dahil zaten grupta yaşandı tüm bu anlattıklarım. Hatta onlarda tepki verdi ama onlar daha çok o gün için kabul etmemesine takıldılar. Bense çocuk istemeyisine

Evet ama arada kötü ben oldum gibi oldu diğerleri ile hiç bir şey olmamış gibi muhabbetleri devam ediyor.
Hep öyle olur zaten hiç şaşırmadım . Sürekli denk geldiğim şeydir bu şimdi seni dışlayacaklar onlar hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler . Sen sessizce hayatlarından çıkmış olacaksın .

Inanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.

Inanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.
Ben ayrılırdım . Şimdi sen ayrılacaksın tamam mı onlar bir iki kere sana yazacaklar sonra seni unutup hayatlarına devam edecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…