- 20 Mayıs 2016
- 87
- 45
- 38
- Konu Sahibi yamuk prencess
-
Diğer arkadaşlarla telefon vs ile görüşüp yazisiyorlar sanirim. Çünkü o arkadaşın gönderilerine beğeni falan atıyorlar. Aslinda onlar da tepkiliydi fakat ortada kötü olan ben oldum.Çok bile dayanmışsınız vallahi. Annesinin dur demediği çocuğa ben dur derim. Öyle bir samimiyetim yoksa 2.ye çağırmam bile. Sizin dışınızda da kadınla görüşmeyi kesecek arkadaşlarınız olur muhakkak.
Görüşmeyi düşünmüyorum artık kendisiyle zaten. Sadece kendisini haklı görüp aglamasina şaşırıyorum.Yok gayet haklısınız bence kendi cocuk getirip zarar verdiğinde ses çıkarmıyor ama size gelince çocuksuz gelin oldu canım gezmek uğruna çocuğumu birilerine emanet edeyim uzak durun mesafenizi koruyun
Tutamadım kendimi belki de hiç ses çıkarmasam daha iyiydi.Haklısınız ama ben olsam laf söylemezdim, gitmezdim de.
Onlarda konuya dahil zaten grupta yaşandı tüm bu anlattıklarım. Hatta onlarda tepki verdi ama onlar daha çok o gün için kabul etmemesine takıldılar. Bense çocuk istemeyisineDiğer arkadaşlarınızı arayıp anlatin olanları böyle böyle deyin anlayışla karşılayabilirler bence yalanlarla anlatmis
Evet ama arada kötü ben oldum gibi oldu diğerleri ile hiç bir şey olmamış gibi muhabbetleri devam ediyor.Çok iyi olmuş valla iyiki herşeyi söylemişsin . Arkadaşın haksız
Hep öyle olur zaten hiç şaşırmadım . Sürekli denk geldiğim şeydir bu şimdi seni dışlayacaklar onlar hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler . Sen sessizce hayatlarından çıkmış olacaksın .Evet ama arada kötü ben oldum gibi oldu diğerleri ile hiç bir şey olmamış gibi muhabbetleri devam ediyor.
O cesareti gösteremedim maalesef kaldı ki öyle bir cevap versem kim bilir ne olurdu?Nazik olmaya gerek yoktu bence öyle dedikten sonra senin ilgilenmediğin manyak çocuğunu biz çekiyoruz ya diyecektin
Inanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.Hep öyle olur zaten hiç şaşırmadım . Sürekli denk geldiğim şeydir bu şimdi seni dışlayacaklar onlar hayatlarına kaldıkları yerden devam edecekler . Sen sessizce hayatlarından çıkmış olacaksın .
Böyle desen senden iyisi olmazdı ilerde emin ol bak iyilik kimseye yaramıyor gördüğün gibiO cesareti gösteremedim maalesef kaldı ki öyle bir cevap versem kim bilir ne olurdu?
Ben ayrılırdım . Şimdi sen ayrılacaksın tamam mı onlar bir iki kere sana yazacaklar sonra seni unutup hayatlarına devam edeceklerInanın bu daha çok işime gelir su saatten sonra çünkü ben arkadaşlığında saygı çerçevesinde olmasından yanayım. Hatta gruptan ayrılsam mi diye ben de düşünmedim değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?