- 20 Mayıs 2016
- 87
- 45
- 38
- Konu Sahibi yamuk prencess
-
Çocuksuz olunca muhabbet iyi olurmuş.Çocuksuz gitmenizi gerektiren özel bi durum mu varmış acaba ne gerekçe göstererek söyledi. Ne dedi yani çok merak ettim?
Kendisi niye canavarını heryere sepet gibi taşıyomuş o zaman bencil insanlar yaa boşver iyi yapmışsınÇocuksuz olunca muhabbet iyi olurmuş.
Doğru söylüyorsunuz çünkü herkes kızdı ama kötü olan ben oldum üstelik kırıcı tek bir kelimem olmadi.Arkadaş çevrenizi gözden geçirin o zaman
O bize gelince tabağını alıp oturuyor muhabbete çocukla ilgilendiği yok ev sahibi de çocuklara mi baksın hizmet mi etsin üstelik bizlere defalarca gelindi ona bir kez geçen yıl gitmiştik.Kendisi niye canavarını heryere sepet gibi taşıyomuş o zaman bencil insanlar yaa boşver iyi yapmışsın
ya zaten normalde 9 yaşındaki çocuk ilgi beklemez alır önüne kalemini kitabını ya da oyuncağını hatta tabletini, bi tabak da kek börek oturur bi köşede değmeyin keyfine olur yani benim bildiğim.. Ama çocuğu pek normal bi çocuk olmadığı için ekstra ilgi gerektirir haliyle.. bu arkadaş belli ki biraz fazla rahata takmış kendini haliyle çocuk da delirmiş zıvanadan çıkmışO bize gelince tabağını alıp oturuyor muhabbete çocukla ilgilendiği yok ev sahibi de çocuklara mi baksın hizmet mi etsin üstelik bizlere defalarca gelindi ona bir kez geçen yıl gitmiştik.
bence sonuna kadar haklısınız. hayır ne bekliyordu ne demek çocuksuz gelinsin. siz baya bir sabretmişsiniz gerçekten . iyi olmuş irtibatın kesilmesi.Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Ama oyleleri geçiyor arkadasim.biz milletin çocuklarını evimizde buyuttuk.ama bazen okadar daraliyorum gidecek bir yer yok.zamaninda birbirinin arkasından en ağır lafları bile edenler şimdi canciger.bazen düşünmekten kafayı yiyiyorumKendi çocuklarının yaptıkları görünmüyor. Ben oğlum 8 yasinda olmasına rağmen bir yere gittiğimde sürekli gözüm üzerinde aman zarar yapmasin diye aksine bir yere gidince diken üstünde oluyorum resmen. Millet salıyor kırsın döksün.
Birde açık açık diyor hayretÇocuksuz olunca muhabbet iyi olurmuş.
Yaa böyle insanların çocukları kocalarıda bunları tutuyor.arkadas çevresine bak.mutlaka onlarda konuşmuştur arkasından ama şimdi iyiler.digru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşa dememislerSizde ona aynisini soyleyin. Geliceksen tek gel,cocugun soyle boyle yapiyor hep diye soyle. Bizim bir aile dostumuz vardi,onlara gittik mi kadin bizim ayaga kalkip evde oynamamiza izin vermezdi ama onlar bize geldimi cocuklari kanepe tepelerinden inmez kadin dur demezdi. çocuk akli bizde oynar evimizin icine ederdik.. simdi aklima geliyor da benim annemin evi ev degilmiydi. Boyle kendi evlerinde yaptirmadiklarini baskalarinin evinde yaptiranlara hep sinir olmusumdur. Musama gostermeyin gerekirse gorusmeyin
ahaha vay vay vay uyanığa bak sen. Yerden göğe kadar haklısın bence.Merhaba. Bizim bir arkadaş grubumuz var. Içimizden birisinin cocugu oldukça hareketli ve zarar vermeyi seven bir cocugu var. Abartarak yazmıyorum gerçekten tutarsız hareketleri olan bir çocuk laftan falan anlamıyor. Örneğin bana geldiklerinde yatak odama girip bütün camasirlari cekmeceden çıkarıp ortaya saçan ve kötü kelimeler kullanan bir çocuk Klozete oyuncaklari atıp üzerine sifonu çekiyor vs. Annesi pek ilgilenmeyip sürekli kendini anlatma dert yanma derdinde. Biz hiç bir zaman kendi çocuklarımızdan ayırt etmedik arkadaşımız kirilmasin darilmasin diye ufak bir ithamda bulunmadık hiç bir zaman bize gelindiğinde ki sık sık ben ve diğer arkadaşlarla toplaniyoruz.
Geçen gün o arkadaşa da gitmek istedik. Fakat bize ona çocuksuz gitmemiz gerektiğini ve gitmek istediğimiz gün başka arkadaşlarla görüşeceğini söyleyerek kabul etmedi. Ben de biraz sinirlendim ve üzüldüm açıkçası. Biz idare ederken onun açıkça bizim çocuklarımızı istememesi ve bunu dile getirip söyleyebilmesi beni kırdı.
Bende çocuğumun olmadığı yere gitmeyeceğimi bize de gelinirken çocuklu gelindigini ve asla bundan hiç bir zaman şikayet etmediğimizi dile getirdim kendisine. Benim sözlerime içerleyip diğer arkadaşı arayarak ağlamış. Ben de artık kendisi ile görüşmek istemediğimi söyledim ve bu konuya takildim. Sizce haksız mıyım?
Vallahi açıkça dedi muhabbet olmuyor çocuklu olunca diye.Birde açık açık diyor hayret
Ben küçükken bizimde vardı öyle akrabalarimiz her hafta sonu bizde olurlardı. Annemin vitrinindeki süsleri alıp oynarlardı. Biz gitmeye kalktık mi kabul etmez çocuğun dersi var der kabul etmezdi oysa tek göz odada ağırlardı annem onları bizde bir kosede dersimizi yapardık.millet uyanık olmuş iyice biz kalmışız hala hatir gönül sayıklayan.Sizde ona aynisini soyleyin. Geliceksen tek gel,cocugun soyle boyle yapiyor hep diye soyle. Bizim bir aile dostumuz vardi,onlara gittik mi kadin bizim ayaga kalkip evde oynamamiza izin vermezdi ama onlar bize geldimi cocuklari kanepe tepelerinden inmez kadin dur demezdi. çocuk akli bizde oynar evimizin icine ederdik.. simdi aklima geliyor da benim annemin evi ev degilmiydi. Boyle kendi evlerinde yaptirmadiklarini baskalarinin evinde yaptiranlara hep sinir olmusumdur. Musama gostermeyin gerekirse gorusmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?