Ben mi abartıyorum?

Kendisi niye canavarını heryere sepet gibi taşıyomuş o zaman bencil insanlar yaa boşver iyi yapmışsın
O bize gelince tabağını alıp oturuyor muhabbete çocukla ilgilendiği yok ev sahibi de çocuklara mi baksın hizmet mi etsin üstelik bizlere defalarca gelindi ona bir kez geçen yıl gitmiştik.

Sizde ona aynisini soyleyin. Geliceksen tek gel,cocugun soyle boyle yapiyor hep diye soyle. Bizim bir aile dostumuz vardi,onlara gittik mi kadin bizim ayaga kalkip evde oynamamiza izin vermezdi ama onlar bize geldimi cocuklari kanepe tepelerinden inmez kadin dur demezdi. çocuk akli bizde oynar evimizin icine ederdik.. simdi aklima geliyor da benim annemin evi ev degilmiydi. Boyle kendi evlerinde yaptirmadiklarini baskalarinin evinde yaptiranlara hep sinir olmusumdur. Musama gostermeyin gerekirse gorusmeyin

O bize gelince tabağını alıp oturuyor muhabbete çocukla ilgilendiği yok ev sahibi de çocuklara mi baksın hizmet mi etsin üstelik bizlere defalarca gelindi ona bir kez geçen yıl gitmiştik.
ya zaten normalde 9 yaşındaki çocuk ilgi beklemez alır önüne kalemini kitabını ya da oyuncağını hatta tabletini, bi tabak da kek börek oturur bi köşede değmeyin keyfine olur yani benim bildiğim.. Ama çocuğu pek normal bi çocuk olmadığı için ekstra ilgi gerektirir haliyle.. bu arkadaş belli ki biraz fazla rahata takmış kendini haliyle çocuk da delirmiş zıvanadan çıkmış Boşver gerçekten böylesi bencil insanlardan uzak olmak en iyisi en azından sinirlerin bozulmaz bundan sonra.. Diğer arkadaşlarına da şaşırdım yani nasıl hiçbişey yok gibi konuşabilirler hiç sormuyo musun kendilerine?

bence sonuna kadar haklısınız. hayır ne bekliyordu ne demek çocuksuz gelinsin. siz baya bir sabretmişsiniz gerçekten . iyi olmuş irtibatın kesilmesi.

Ama oyleleri geçiyor arkadasim.biz milletin çocuklarını evimizde buyuttuk.ama bazen okadar daraliyorum gidecek bir yer yok.zamaninda birbirinin arkasından en ağır lafları bile edenler şimdi canciger.bazen düşünmekten kafayı yiyiyorum

Yaa böyle insanların çocukları kocalarıda bunları tutuyor.arkadas çevresine bak.mutlaka onlarda konuşmuştur arkasından ama şimdi iyiler.digru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşa dememisler

Gittiği ortamlarda çocuğunun ne yaptığıyla ilgilenmeyen annelere pek tahammül edemem ben , kendi evin de cocuguyla ilgili aynı rahat tavırı gösteriyor mu acaba?

Biz de kuzenlerle ayda bir buluşuyoruz ve ortak kararla bebekler hariç, annesiz 2-3 saat durabilecek çocukları götürmüyoruz , sırf bu yüzden de akşam toplanıyoruz çocuklarla babalar ilgilensin diye. Sizin durumunuz farklı herkese çocukla gidip kendi evine çocuksuz gelinmesini istemesi bencillik tamamen.

ahaha vay vay vay uyanığa bak sen. Yerden göğe kadar haklısın bence.

senin açından iyi olmuş hem çevrendekilerin olayları algılama kapasitesini ölçmüş olursun. o arkadaşın galeyanına gelipte sana sırt çevirirlerse aslında gerçekten arkadaşlarınız olmadığını farkedersin.

bazen böyle şeylerin olması gerekiyor demek ki ya, o arkadaşlıkların bitmesi filan.

hele bir de ağlamaya yer arayanlar. benim de başıma geldi de, o an nasıl bir fesat olduğunu görememiştim. mazlum rolü için ağlıyorlar.

Kendisi bilir benim çocuğumu kabul etmeyen birine gitmem oyuncakmi bu gezerken onu getirme ne sacmalik ki öyle çocuğuna bakmayan insanlara kıl oluyorum benimde çevrem sansima hep o şekilde ben gittiğim yerde hiç oturamam cocuklarimla ugrasirim kirmasin dokmesin diye onlar bir saliyorlar her oda oyuncak döküntü kirilanlar çabası en iyisi gitmemek gelmemek

Ben küçükken bizimde vardı öyle akrabalarimiz her hafta sonu bizde olurlardı. Annemin vitrinindeki süsleri alıp oynarlardı. Biz gitmeye kalktık mi kabul etmez çocuğun dersi var der kabul etmezdi oysa tek göz odada ağırlardı annem onları bizde bir kosede dersimizi yapardık.millet uyanık olmuş iyice biz kalmışız hala hatir gönül sayıklayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…