Ben mi abartiyorum?

Biraz takipte kal canım ama şimdiden canını sıkma kafana da çok takma. Umarım düşündüğün gibi bir şey yoktur.

Kizlar bugun sordum dedim boyle boyle neden bana dersin olmadigini soylemedin diye o da hoca gecen hafta var demisti dersin kapisina yazmis ders yok diye oraya gidene kadar bilmiyordum falan dedi. Bana guvenmiyorsun diye bi de kavga cikardi. Neyse bi sekilde inanmis gibi yaptim. Lakin takipte kalacagim

Bu adam işe gitmiyor mu? Ergen ogrenci moduna girmiş iyice ders ekmeler filan okuyacaksa adam gibi okusun okumuyorsa gitsin calissin bu ne boyle
Evet gidiyor dersleri hafta ici aksam 2 gun
Hafta sonu da ctesi var. Bende sastim kaldim yani gelecegimiz icin diye diye bi hevesle bu bolumu okumaya kalkti simdi de boyle yapiyor

Bana kuruntu gibi geldi. Ortada elle tutulur hiçbir şey yok. Kendine zehir etme hayatı, takıntı haline getirirsen işin içinden çıkamazsın.

Net aldatıyordur diyemem ama bende mesela şüphelenirdim... Siz biraz takip edin derim...

Ben mi çok rahatım,. eşim şuraya gideceğim şunu yapacağım dediğinde ayrıntılarına hiç takılmam. Şehir içi şehir dışı arkadaşlarıyla plan yapan bir insan eşim. Hatta şuan şehir dışında, bir mesajlaşmanin dışında ne konuştuk ne başka birşey.

Saat hesabı yapıp şuan burda ,ders kaçta bitmiş vs.diye takip etmek yorucu ve gereksiz bana kalırsa. Yazışmalarını okumakta da ayrı yanlış.

İçinizde şüphe varsa bakmanız normal. Ama tek tavsiyem şu aşamada çaktırmadan yapmanız

bana aldatıyor gibi değil de arkadaşlarıyla takılmak istiyor gibi geldi.bizim de öyle ders iptal olunca eve söylemeyip sırf takılmaya gittiğim oldu , ya da cidden hocanın odasına uğrayıp sohbet muhabbet edip sonra sohbet muhabbet edeceklerdir / topluca ders çalışacaklardır.siz laf edersiniz diye bunu söylememiş gibi geldi bana.

Neden aldatsın ders ,muhabbet ,ordan burdan konu güzel vakit geçiriyor olabilir sadece çok aklına takılırsa bazen git eşine sürpriz yap hem arkadaşları seni görür evli olduğunu bilir hem gözlemlersin kimlerle daha çok muhattap oluyor erkek arkadaşları ile mi kız arkadaşları ile mi ki bu durum da aldattığı anlamına gelmez ama sadece için rahat eder koskoca yüksek lisans okuyan evli adam seni okulunda aldatacak değil aldatırsa o yüksek lisans hayallerine veda etsin merak etme eşin seni aldatmıyordur belki sırnaşan kızlar bardır çünkü bazıları var adam evli demeden kapmaya çalışırlar o yüzden arada sırada git onların seni görmesini sağla ve akıllarında bu adamın sahibi var kalsın

Aldatmiyor bence ama arkadaslariyla vakit gecirmek istemis herhalde. Dersi ekicez bugun dese belki siz o zaman benimle kal sonra sinava gidersin diyecektiniz. Sizin konusmalari okudugunuzu bilmedigi icin, okula gidince ders olmadigini ogrendin diye beyaz bir yalan soylemis herhalde. Cafe gibi kalabalik ses olan bir yerdeyse teelfonunu da acamamistir aradiginizda. Inanmis gibi yapin zaten aldatma yok bence de

Öğrencilik psikolojisi ablası, sakin olun ama izlemede kalın.

Normalde böyle konularda hep abartıyorsunuz, rahat bırakın şu kocaları derim ama sizin konunuz içime şüphe düşürdü.

Sizinle vakit geçirmek yerine o ortamı tercih ediyor, apaçık ortada.
Ama çalışmadığı ders notunu almaya niye gitti veya bugün önce telefon açmayıp yarım saat sonra hoca odasından ses kaydı niye attı?
Sanki bir şeyler ispatlamaya çalışmış gibi.

Normal olarak okula gider, dersi ektik ya da iptal oldu çalışacağız arkadaşlarla demesi lazım değil mi?

Bilemiyorum aldatılıyor musunuz ama, onun okulda hoşuna giden bir şeyler var belli.
Belki ortam, belki biri.

Bakın aldatıyor aldatmıyor diyemem ama eşin yalan söylüyor, dersin olmadığını siz okumuşsanız, oda okumuş ama size hiç söylememiş, bence takılmanız gereken asıl yer burası olsun, birde eşiniz okuyorsa bir bölümde siz okuyun, yüksek yapın ya da kurslara falan gidin , siz de sosyalleşin, yani eşiniz yanınızda olmadığında tek seçeneğiniz annenize gitmek olmasın, bu kadar didiklemeyin, kısasa kısas en güzel taktiktir. Benim eşim benim yerime arkadaşları ile plan yapıyorsa bende anında kendime bir plan yaparım, çünkü onu didiklemek anca benim ömrünü yer, birde eşinizle aranızdaki muhabbette bir tuaf bence; yok ben seni aldatmam 10 dakika için lafları falan bana biraz tuaf geldi.( zira aldatmaların en az %40'ı duygusal aldatma, aldatmak illa fiziksel cinsel birleşme değildir zaten) Kendimde 10 yıllık evliyim ne ben eşime beni aldatırmısın diye sorarım , ne de eşim sorsamda böyle tuaf bir şekilde beni ikna etmeye çalışmaz, zira bu sorduğunuzda mantıklı hiç kimse evet seni aldatırım demez zaten. Ama bu sorunun sorulması için insanın güveninin sarsılması gerekir. Çünkü masum olan mantıklı hiçbir adam bu soruya böyle cevaplar vererek kendini aklamaya çalışmaz. Eşinizde ani değişimler varsa birden siz olmadan dışarda fazla vakit geçirmeye, tanımadığınız bir çevre edinip sizi onlardan uzak tutmaya, telefonda vakit geçirip , şifreler koyup sizden uzak tutmaya, ani olarak kendine bakmaya başladıysa adımlarınızı dikkatli atın derim.

Cokmu tepkilisin herseye? Yani esini yalan söylemeye kendinmi itiyorsun? Bu kadar süpheliysen, esin sana ses kayidi attiracak kadar, tabiki adam sana herseyi anlatmaz. Ondan sonra "bana niye yalan söyledi" deme lüksün yok bence.

Grup halinde ders ekmesine binbir teori üretiyorsun kendince. Evet ekerse ne olacak? Bu konuda senin ile konusabilse, belki anlatacak. Ancak adam konusamiyor. Saat 15'te bile arayiyorsun ve adam biliyor sen hesap sormak için aradigini.

Bu sekilde, bu kadar güvensizlik ile evlilik yürümez. Birbirnine alan birakman lazim. Özgürlük, biraz nefes alinmasi lazim.

Hafta içi aksam saati ders mi oluyor yuksek lisansta? Kacta bitiyor ki bu dersler? Yuksegin de mi 2. Ogretimi var?
Tezsiz yapiyordur buyuk ihtimal. Tezsiz yuksek lisansta boyle oluyor hafta sonu ve hafta ici gec saatlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…