Ben mi abartiyorum?

Kizlar bugun sordum dedim boyle boyle neden bana dersin olmadigini soylemedin diye o da hoca gecen hafta var demisti dersin kapisina yazmis ders yok diye oraya gidene kadar bilmiyordum falan dedi. Bana guvenmiyorsun diye bi de kavga cikardi. Neyse bi sekilde inanmis gibi yaptim. Lakin takipte kalacagim
WhatsApp te dersi ekelim diyorlar, ders var diye evden gidiyor ama kapıda ders yok yazıyor. 🤔 Bilemedim

aldatılmakta ziyade öğrenci moduna girmiş gibi geldi dersi ekmiş eve de okula gidiyorum demiş.
diyelim ki bugün dersi ekicez deseydi ne derdiniz?
Surat asardim bilir beni tanir yani bisey yapacaksa hep benle yapmasini istiyorum o yuzden daralmis da olabilir haklisiniz

Ben mi çok rahatım,. eşim şuraya gideceğim şunu yapacağım dediğinde ayrıntılarına hiç takılmam. Şehir içi şehir dışı arkadaşlarıyla plan yapan bir insan eşim. Hatta şuan şehir dışında, bir mesajlaşmanin dışında ne konuştuk ne başka birşey.

Saat hesabı yapıp şuan burda ,ders kaçta bitmiş vs.diye takip etmek yorucu ve gereksiz bana kalırsa. Yazışmalarını okumakta da ayrı yanlış.
Ahh bende sizin gibi olsam keske ya cok kuruyorum kafada bide n zmn burda aldatilma konusu okusam hep etkileniyorum

Ahh bende sizin gibi olsam keske ya cok kuruyorum kafada bide n zmn burda aldatilma konusu okusam hep etkileniyorum
Olumsuz etkileniyorsanız okumayın bir süre o zaman. Sizin sağlığınızdan , huzurunuzdan önemli değil buradaki konular.

Bı önceki yorumda dersi ektikilerini söylese, surat asardım ne yapacaksa benimle yapsın isterim demişsiniz. Eşiniz o yüzden sizden gizlemiş olabilir. Yalan söylememesi gerekir evet ama herşeyi beraber yapmak zorunda değilsiniz. İkinizinde kendine ait alanı olabilmeli. Aksi oldukça sıkıcı olur.

Aldatıyor diyemem ama bana bir önceki gün ders notunu almaya gitmesi ; ders notlarina bakmadi dediginiz icin anormal geldi.Kostur kostur gitti demissiniz ne kadar sürdü bu notu alip eve donmesi okul cok mu yakin evinize mesela gidip gelmek kolay mi yani hani kolaysa alabilir diyecegim?Veya belki birini aradi cikmasi gerekti o anda.Telefonuna baktiniz mi o notu almaya gittiginde telefin gorusmesi yapmis mi?Bana kostur kostur not almaya gitmesi tuhaf geldi acikcasi telefonunu takip edin muhakkak

Surat asardim bilir beni tanir yani bisey yapacaksa hep benle yapmasini istiyorum o yuzden daralmis da olabilir haklisiniz

ama kimseyi kendinize yalan söyletmek zorunda bırakmayın. yani koskoca adam arkadaşlarıyla takılmak için dersim var diye yalan söylemiş çocuk gibi. eşinizi düşürdüğünüz durum hoş değil.

Kizlar merhaba...
Konuya soyle baslayim eşim yuksek lisans yapiyor bunun icin derslere gidiyor. Hocası bi tane wp grubu acmis ordan bazen yazismalar oluyor dersle alakali arada okuyorum telefonundan. Her neyse bugun sinavi var ama dersten sonra sinavim demisti. Dersi 12de basliyor 6da bitiyor 6dan sonra demisti. Ben wp grubunda bazilarinin dersi ekelim vs diye konusmalarini okumustum ama telefonumu mu karistirdin vs der diye bisey demedim. Neyse bugun dersim var diyerek gitti halbuki icimden bi ses biliyordu dersi olmayacagini. Neyse 12de basliyan dersi 3te ara veriyorlardi. 3 te aradim acan yok. Sonra bana bi ses kaydi atmis hocanin yaninda odasinda oturuyoruz diye. Aradan yarim saat gecti aradi dedim ders yok heralde diye yok ders vs dedi gecistirdi beni. Dun de ders notu lazim diye diye kostur kostur okula gitmisti ders notunu aldi geldi ne bakti ne okudu. Bugun de boyle yapti simdi napiyor bilmiyorum okulda. Bi de senin evde canin skilmasin dedi beni anneme birakti. Aldatilmaktan supheleniyorum, burda okuduklarimdan da cok etkileniyorum zaten. Bilmiyorum ki anlayamadim. Bugun aksam gizlice telefonunu alip gsm kayitlarindan aradigi numaralara bakcam. Cok mu abartiyorum, karisik oldu biliyorum ama suan duygularim da karisik zaten.

Benim de aklıma ilk gelen bu oldu.İnşallah değildir.

Bence, aldatma gibi bir durum yok. Biraz kuruntu yapıyorsun canım sanırım
Dun biraz benle konustu iste dedi guvensiz haline cok uzuluyorum ben bana guvenmemeni gerektircek hicbisey yapmadim sana vs diye biraz icimi rahatlatti ama gene de takibinde kalacagim bi sure😪

Ay bence asla alakasi yok...yani ben de yuksek lisans yaptim dersler cidden sacma sapan saatlerde ve sekillerde oluyor. Adamcagizin gunahini almayalim cidden iciniz rahat olsun yaaa, hayir hayir cok sacma..

Ay bence asla alakasi yok...yani ben de yuksek lisans yaptim dersler cidden sacma sapan saatlerde ve sekillerde oluyor. Adamcagizin gunahini almayalim cidden iciniz rahat olsun yaaa, hayir hayir cok sacma..
🎀🎀 cook tesekkur ederim ins oyledir ya paranoyak oldum vallahi surekli bisiyler arastiriyorum adamin telefonunda manyak gibi🤣

Dun biraz benle konustu iste dedi guvensiz haline cok uzuluyorum ben bana guvenmemeni gerektircek hicbisey yapmadim sana vs diye biraz icimi rahatlatti ama gene de takibinde kalacagim bi sure😪
Takipte kal tabi canım, ama hissettirme. Bişey çıkcağını sanmıyorum, bazen bende kuruyorum sanırım etkileniyorız burdan, hatta kesin eminim düşündüğüm gibi derken fena dumur oluyorum o yüzden sakin hareket et :)

neden herşeyi sizinle yapmasını istiyorsunuz ? ikiniz ayrı ayrı bireyler değil misiniz ?
ben bu fikre çok karşıyım. sevgililik yada evlilik kimse kimseye göbek bağıyla bağlı değil. herkesin tek başına olma hakkı var.
bir gerçek var kadın ve erkek farklı hormonlar salgılıyor. bazen erkekleri östrojenden uzaklaştırıp testesteron hormonuna boğmak iyidir. bırakın arkadaşlarıyla da zaman geçirsin.
böyle hep dip dibe olalım modu bence yapmayacak erkeği bile aldatma yoluna sokuyor.

Aldatiyor diyemeyiz ama yaptigi hic hos degil. Yerinizde hangimiz olsak bunu dusunurduk.

Ayrica haklisiniz bence de esler birlikte aktivite yapmali. Bu konuda da sorun sizde degil.

Back
X