Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bide görevimmiş gibi misafir çağırıyo bana haner bile vermiyo. Dün ya en basidi. Dışarı çıktık o oturdu patso yedi benim canım istemedi sonra kalktık ordan brn simit görüdm alır mısın dedim başladı söylenemeye orda oturukrn neden söylemedin bilmem ne
Hadi dusuncesizlik yaptı, susturmasini bilin biraz tartışmadan. Canım yemek değil simit çekti, hamilelikten herhalde. Bu söylediğin yakıştı mı sana şimdi diye söyleyin.
Tartışmayın, gücenmeyin ,hamile kaldınız artık değiştirmeye çalışın az da olsa
Daha bir aylık hamileyim. Eşim hamile olmadan da önce şimdi de işten gelir gelmez ailesinin yanına gider sonra gelir yanıma. Bugünde öyle yaptı. Çay koy dedi ben de sevindi ikimiz içeriz diye düşünmüştür dedim geldi 1,5 yaşındaki yiğeninde yanında getirmiş her akşam aynı şeyi yapıyo çocuyu yanında getiriyo çok hareketki bir çocuk bide geldi neden getirdin yine dedim annesi babası çaya gelicek dedi ben de dedim ki gelsiklerinde şunu getir bunu getir deme bana dedim sürekli çünkü huyudr meyve getir şunu getir falan. Sonra yok kimse hamile kalmasın sanki tek sen hamileisn dünyada falan dedi küstü gitti ben mi suçluyum bu durumda
Daha hamileligin basindasin. Bunun bulantisi var, dakka basi tuvalete gitmesi gece uyumamasi var, lohusaligu uykusuzlugu var. Yol yakinken tavrini koy, alttan alma. Ailesinin ayagini kes. Esin yapamiyorsa sen yap. Laf sok, hastayim de gir yat cikma. Sadece trip atarak yol alamazsin
Eşim misafir konusunda çok titizdir. Kim gelirse gelsin hem kendisi hemde beni hazır kıta bekletir. Herşey tam olsun ister. Ama bunu benim yakın arkadaşım geldiğinde de yapar, kendi abisi geldiğinde de. Bende alıştım artık. Misafir adamın hassas noktası çünkü.
Ha ama diğer konularda eşinizin genel bir nezaketsizligi var sanırım. Sorunu o noktada çözmeye çalışın
Bise sorucam ben siteye epeyi girmedim bir elanurumuz vardi evlenme konusunda gun asiri konu acan bir ara sarpa sardi konular falan o uye degilsiniz dimi
Biraz kalasmış.size sormadan misafir kabul etmesi her ne kdr yakini da olsa basli basina bi sorun. Kaldi ki hamilelugin basinda insanin hali olmaz midesi bulanir, uzanip yatmak ister...misafir ille de cagiriyorsa kendisi hizmet etsin. Ayrica tam bir bucuk yasinda oglum var annem haric kimseye guvenip de bes dk birakamam. Cok hareketli cunku kimse onu ben gibi gozetemez. Nasil bir rahatlik varsa ana babasinda da...
Siz hamile olunca adamın düşünce yapısına format mı atıldığını zannediyorsunuz?
Malzeme belli, kapasite belli.
Çuval kumaştan çok şık, dökümlü bir gece elbisesi dikilsin derseniz o imkansız.