- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
Besleme besleme kes gitsin ortak neyin aramaBayrma da az kaldı....

Valla neyse o en zor degisen sey insan yani bazi modeller boyle yapacak birsey yok ya deve yaa diyar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Besleme besleme kes gitsin ortak neyin aramaBayrma da az kaldı....
Bide diyoki beyefendi senden çay isteyende kabahat. Ya evine gelse insan gibi bana biraz vaktini ayırsa ben de canavar değilim yaİşte " evin hanimiysan " getirirsin paşa paşa.
Ev iki kişinindir. Hanımı beyi yok bunun.
Kadınlar çok sahipleniyor evlerini, o yüzden böyle oluyor.
Malesef...Besleme besleme kes gitsin ortak neyin arama
Valla neyse o en zor degisen sey insan yani bazi modeller boyle yapacak birsey yok ya deve yaa diyar
Bide görevimmiş gibi misafir çağırıyo bana haner bile vermiyo. Dün ya en basidi. Dışarı çıktık o oturdu patso yedi benim canım istemedi sonra kalktık ordan brn simit görüdm alır mısın dedim başladı söylenemeye orda oturukrn neden söylemedin bilmem ne
Daha bir aylık hamileyim. Eşim hamile olmadan da önce şimdi de işten gelir gelmez ailesinin yanına gider sonra gelir yanıma. Bugünde öyle yaptı. Çay koy dedi ben de sevindi ikimiz içeriz diye düşünmüştür dedim geldi 1,5 yaşındaki yiğeninde yanında getirmiş her akşam aynı şeyi yapıyo çocuyu yanında getiriyo çok hareketki bir çocuk bide geldi neden getirdin yine dedim annesi babası çaya gelicek dedi ben de dedim ki gelsiklerinde şunu getir bunu getir deme bana dedim sürekli çünkü huyudr meyve getir şunu getir falan. Sonra yok kimse hamile kalmasın sanki tek sen hamileisn dünyada falan dedi küstü gitti ben mi suçluyum bu durumda
O üye evlendi diye okumuştum.Bise sorucam ben siteye epeyi girmedim bir elanurumuz vardi evlenme konusunda gun asiri konu acan bir ara sarpa sardi konular falan o uye degilsiniz dimi
Aman sevindim Allah mesut etsin bir ara beyaz dizi gibiydi konulari aklimda kalmis :)O üye evlendi diye okumuştum.
Hatta bebeği olmuştu sanırım:) Benim de aklımda hala evet,ilgi çekiciydiAman sevindim Allah mesut etsin bir ara beyaz dizi gibiydi konulari aklimda kalmis :)
Siz hamile olunca adamın düşünce yapısına format mı atıldığını zannediyorsunuz?Ama bu dönemde daha hassas olması gerekmez mi. Çok düşüncesiz