Ben mi abartıyorum

Herseyguzelolsundh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2019
415
12
28
Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?

işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın
İşte şurada "sipariş verdik yoğunluk varmış ondan dolayı geç oldu biraz, darılmadınız inş" deseydin içinde kalmayacaktı kafana da bu kadar takıp abartmayacaktın.

Coşkulu ses tepki herkes veremez ama hayırlı olsun diyip susmak daha kafi olurdu bu tür cevaplar hoş olmuyor işte kv patavatsız sanırım biraz
Onların zamanında ceketle hamile kalma olayı vardı tabi şimdi çok zorlaştı bebek olayı
İnsanlar yıllarca uğraşıyor
Allah hayırlı evlat nasip etsin

Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?
Kayinvalidenizin dilin kemigi yok bence. Fazla herseyi merak ediyor agzinin payını altdan altan vereniz yada esiniz verse birdaha cesaret edemez bu tarz hadsiz sorulara. Çünkü çocugunuz dogdugunda daha ne laflarla gelicek allah bilir suan kafamda canlaniyor istemsizce..

Herkes aynı şekilde tepki vermez aynı şekilde sevincini göstermez. Benim annem de çok normal karşıladı gören sanki komşunun torunu olacak sanar 😅 bugün de aramış konu arasında şey diyor "arayı fazla açma hemen kardeş yap" du bismillah bunu doğuraydım önce 😅😅

instagramdaki " hamilelik haberi" videolarindan etkilenmis olabilir misiniz? herkes dunyadaki ilk hamileyi gormus gibi tepki veriyo o videolarda:))

yukarda da bi arkadasin dedigi gibi herkesin sevincini belirtme paylasma sekli farklidir. bi art niyet oldugunu dusunmedim ben. siz de takilmayin tadini cikarin;)

Daha fazla sevinç göstermesini beklemiş olduğunuz için bozulmakta haklı olabilirsiniz. Ancak Allahım nazarlardan saklasın desin bari demeniz çok mantıksız. Herkesin işi gücü yok da size nazar mı değdirecek?

Size ait bi seye baskasinin ne kadar sevinecegi neden bu kadar ilgilendiriyor sizi . Bosverin belki de sevindiginde oyle tepkiler veriyordur . Hayirli ve saglikli dogsun InsAllah
Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim. Aslında sevinme ölçüsü değil benim canımı sıkan sadece o an o soruların yeri değil klasik temmeni cümleleleri bile kursa basit şekilde tamam anlıcam kv den sanırım düşünceli olmasını beklememem lazım.

Herkes aynı şekilde tepki vermez aynı şekilde sevincini göstermez. Benim annem de çok normal karşıladı gören sanki komşunun torunu olacak sanar 😅 bugün de aramış konu arasında şey diyor "arayı fazla açma hemen kardeş yap" du bismillah bunu doğuraydım önce 😅😅
Doğuma annen geleecek mi :)

Kayinvalidenizin dilin kemigi yok bence. Fazla herseyi merak ediyor agzinin payını altdan altan vereniz yada esiniz verse birdaha cesaret edemez bu tarz hadsiz sorulara. Çünkü çocugunuz dogdugunda daha ne laflarla gelicek allah bilir suan kafamda canlaniyor istemsizce..
Sormayın bende de yok sütün geliyor mu yok bu çocuk sana benzemiyor yani bişey diyimmi söyleme ihtimali 100/990.

Allah razı olsun inşallah teşekkür ederim. Aslında sevinme ölçüsü değil benim canımı sıkan sadece o an o soruların yeri değil klasik temmeni cümleleleri bile kursa basit şekilde tamam anlıcam kv den sanırım düşünceli olmasını beklememem lazım.
Bu hayatta hic kimseden bi beklentiye girmezseniz inanin daha mutlu bi insan olursunuz . Esiniz sevinmis ya gerisi bos 😊

Evet.

Demekki kvden ayrıntılara takılan meraklı bir kişilik. Onu da öyle kabul edin. Anne tüplü-tüpsüz yaptık ama sorun olur mu? alemsin kv diyin mesela 🤣 Bir kahkaha alır tüm gerginliği. Buraya açılan kv konularının abartmıyorum yarısı şişirilmiş alınganlık mahsülü konular! Yani gereksiz yere kendinizi doldurmayın diyorum. Bunda bir şey yok. Allah analı babalı büyütsün. Sağlıcakla kavuşun yavrunuza. Eşinizle çok mutlu yaşayın tüm bu süreçleri. Ağzınızın tadı bozulmasın inşallah 🤲

Ya aslında şöyle annenin dediği sana dokunmuyor da eşinin annesi seni kızı yerine görmektense gelin gözüyle bakıyorsa kaynanalık mertebesiyle böbürleniyosa 2+2 4 dese batıyor.

Back
X