Ben mi abartıyorum

Abartmıyosun canım aynı olayı bu ay başında ben de yaşadım.
Şimdi sana çocuğu başkaları için mi yaptın kendin için yaptın sanane elalemin tepkisinden falan diyecekler aldırma.
Ben seni anlıyorum. İnsan bekliyor ilk kez torunu olacak şöyle bi sevindiğini belli etsin.
Aslında öyle diyenlere de özenmiyo değilim keşke takmasam gamsız olsam diyorum ama yok çünkü ben incelikli düşünen biriyim bunu etrafımdaki herkes söylüyor. Beklediğim boynuma atlaması da değil zaten ama insan böyle Bi haber alınca da bu kadar boş ve cahilce konuşmaz ya düşündükçe Allahım ben neredeyim diyorum 🤷‍♀️

Aslında öyle diyenlere de özenmiyo değilim keşke takmasam gamsız olsam diyorum ama yok çünkü ben incelikli düşünen biriyim bunu etrafımdaki herkes söylüyor. Beklediğim boynuma atlaması da değil zaten ama insan böyle Bi haber alınca da bu kadar boş ve cahilce konuşmaz ya düşündükçe Allahım ben neredeyim diyorum 🤷‍♀️
Bizimki de biz haber verdikten sonra yarim saat eltimin gecen sene düşük yaptiğını anlattı. Ne demek istiyodu? Sen de dusuk yapabilirsin mi, yoksa ben ondan torun bekliyodum sen niye yaptin mi? Gerçekten hayret edilesi bu kaynanalar😂

Çok yorulursunuz böyle.

Bizimki de biz haber verdikten sonra yarim saat eltimin gecen sene düşük yaptiğını anlattı. Ne demek istiyodu? Sen de dusuk yapabilirsin mi, yoksa ben ondan torun bekliyodum sen niye yaptin mi? Gerçekten hayret edilesi bu kaynanalar😂
Bizde o gün annemlerle uğramıştık önce orada yemek yemiştik eşim için kaynanasında yemiş o dedi iki kere diyo. Bende artık dayanamadım bizde öyle kelimeler yok annem eşimi oğlu gibi görüyor dedim lafı çeviriyor gülüyo işte öyle derler ya ne biliyim diyor sonra kayınpederim le eşimde tepki verince evet düşünmeden dedim diyo gülerek. Benim annem eşime hep oğlum diye hitap ediyor kendi gibi biliyor herhalde kaynana diyo anneme ya varya ne sinir oldum.

Back
X