Ben mi abartıyorum

Şaka mı bu neymiş
"Ne zaman doğar burcu şu olur" demiş
"Tüp bebek mi normal mi "diye sormuş
"Bizde bekliyorduk " demiş
Mutluluktan çığlık atmamış

Kadıncağız sizden hep iyi haberler almak istemiş ama hiç sorup rahatsızlık vermek istememiş.
Ama kaderin cilvesi yine suçlu olmuş.

Edit:Emojileri bulamadım yoksa size birkaç emoji ile mesajımı taçlandırmak isterdim.
İyi geceler
Allah Allah ben çığlık atmadı halay çekmedi diye yakınmıyorum ki burada. Boş boş zamansız soru sorucağına klasik temennilerde bulunsaydı diyorum. Ama sizde kayınvalide siniz sanırım 😊 iyi geceler

Zaten söylemesinler hemen herkese bende istemiyorum öyle hava fişek v.s beklemiyorum asla asla hatta söylerlerse bozuluruum bile. Kayınvalidem de inşallah öyle yapar gider diyorum artık herşeyime karışmasından bin kat iyidir.
Aman salla hamileliğin tadını çıkar bir daha gelmez bu zamanlar.

Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?
Ben olsam hiç takmam açıkçası isterse sevinsin isterse sevinmesin hiç umrumda olmaz 😂

Merhaba hanımlar 3 yıllık evliyim ve şuan 10 haftalık gebeyim. Bugün eşimle kayınvalidemlere gittik bebek müjdesini paylaşmak için. O esnada kayınpederim yoktu kayınvalideme bi müjdemiz var bebek bekliyoruz dedi eşim. Kayınvalidem sevindi ama böyle sarılmalı şaşkın şekilde değil basit şekilde mutlu oldu diyelim ama dedikleri keyfimi kaçırdı. Saniyesinde hemde "işte bizde babanla bekliyorduk zaten geç oldu biraz ama güç olmasın, tüp bebekmi normalmi, işte burcu şu şu olacak fındık zamanına geliyor,," yani böyle saçma sapan sorular flan o ara eşimde gerildiğini hissettim hatta anladım ama bozuntuya vermedim. Kv hep böyle düşüncesiz konuşur ama bari böyle Bi müjdede Bi şükret Allahım nazarlardan korusun de yani ne bileyim Bi coşkulu olur insan kendi anneme söylediğimde coşkulu sesler bile çıkardı ilk torun üstelik iki tarafında. Eşime hala bişey demedim ama bunu da kolay kolay unutabileceğimi sanmıyorum. Abartıyomuyum sizce?

ya sevinme beğendirilemiyor, kayınvalideleriniz ne yapsın.
yaşlı insanlar, az biraz bir anlayışlı olun ya.
annem ses bile çıkardı, kayınvaliden annen değil, karşılaştırmazsan ve beklentiye girmezsen daha rahat edersin.

instagramdaki " hamilelik haberi" videolarindan etkilenmis olabilir misiniz? herkes dunyadaki ilk hamileyi gormus gibi tepki veriyo o videolarda:))

yukarda da bi arkadasin dedigi gibi herkesin sevincini belirtme paylasma sekli farklidir. bi art niyet oldugunu dusunmedim ben. siz de takilmayin tadini cikarin:KK66:

valla ninelerimiz pıt pıt 8-9 tane doğurmuş ses çıkarmamışlar,kedi gibi köşelerde, diğer gün işlerine dönmuşler, şimdiki hanımlar yere göğe hamileyim yazacaklar, sanki bana taht varisi doğuracak herkes.
jessica biel bile sessiz sedasız doğurmuş bize ne oluyo yani.

Tamamen objektif olarak soyluyorum ki; evet abartiyorsunuz..Bakin bu kadar alinganlik sadece sizi yorar, yipratir..Kv nizin belki agrisi var bilmedigini!, belki o gun esi ile tartisti size bile söylemedi, belki maddi bir sorunu vardi belki beli belki .Hem siz anne baba olarak sevinin coskulanin yeter.Kv niz zamaninda ogluna coşkulandi zaten..

zaten herkes söylemiş bende söyleyeyim. herkesin sevinmesi, bunu göstermesi farklıdır
torunu olacak diye elbet mutlu olmuştur ama gayet makul karşılamış. çok sevinse havalara uçsa sizin için bir şey değişir miydi?
belki de allah çok sevindi, şimdi hep torun da torun pesimizde koşacak derdiniz :-) genel olarak gelinlere de pek yaranılmıyor çünkü
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu arada, darısı başıma

valla ninelerimiz pıt pıt 8-9 tane doğurmuş ses çıkarmamışlar,kedi gibi köşelerde, diğer gün işlerine dönmuşler, şimdiki hanımlar yere göğe hamileyim yazacaklar, sanki bana taht varisi doğuracak herkes.
jessica biel bile sessiz sedasız doğurmuş bize ne oluyo yani.
Belliki siz beni kocişçi tiplerden sandınız. Söyliyim asla öyle biri değilim. Bu şekilde örnekler vererek sizde abartıyorsunuz sanki ben çok şey istiyorum gibi. Ben karşımdaki insanın düşüncesiz, patavatsız, cahilce konuşmalarından bahsediyorum.

zaten herkes söylemiş bende söyleyeyim. herkesin sevinmesi, bunu göstermesi farklıdır
torunu olacak diye elbet mutlu olmuştur ama gayet makul karşılamış. çok sevinse havalara uçsa sizin için bir şey değişir miydi?
belki de allah çok sevindi, şimdi hep torun da torun pesimizde koşacak derdiniz :-) genel olarak gelinlere de pek yaranılmıyor çünkü
Allah kucağınıza almayı nasip etsin bu arada, darısı başıma
Amin inşallah teşekkür ederim Allah size de nasip etsin kısa zamanda

Tamamen objektif olarak soyluyorum ki; evet abartiyorsunuz..Bakin bu kadar alinganlik sadece sizi yorar, yipratir..Kv nizin belki agrisi var bilmedigini!, belki o gun esi ile tartisti size bile söylemedi, belki maddi bir sorunu vardi belki beli belki .Hem siz anne baba olarak sevinin coskulanin yeter.Kv niz zamaninda ogluna coşkulandi zaten..
Size şöyle söyliyim benim kv. Eşiyle kavga da etse v. S de olsa hayatta kafasına takmaz hayatımda tanıdığım en gamsız patavatsız karşındakini düşünmeden konuşan Bi insan. Ki maddi durumu gayet iyi tek derdi yiyecek oturacak kaynana gelin programı izlicek hayatı bu. He Bi de oğul şöyle böyle diye böbürlenir bana sanki ben kocamı tanımıyorum. Böyle cins biri. Burcu aslan olur diyo bakalım aslan oğlumuz mu olucak kızmı diyo bende düzelttim belki aslan kızımız olur diye. Böyle insanda keyif bırakmaz yani boş boş konuşmalarıyla.

Su hayatta beni daha huzurlu hale getiren öğrendiğim bir şey varsa o da şu; beklentiye girme.

Onları o haliyle kabul et geç. Zaten dengesiz konuşuyormuş biliyorsunuz.
Hemde ne patavatsız ne düşüncesiz konuşmalar karşındaki insanı aptal eder şaşar cevap veremezsin o derece. Daha çok uzak kalmayı planlıyorum artık kv. den. Vallahi çekilmez

Haklısınız umarım gamsiz olmayı başarırım kendim ve bebeğim için.
Hamilelik güzel bir serüven insan kaç kere yaşar ki boşver insanları kendini üzersen gergin olursan çocuğunda çok gergin bir bebek olur bunlar bilimsel olarakta kanıtlanmış şeyler anne karnında ne kadar huzurlu o kadar iyi inan bana 😌

Hamilelik güzel bir serüven insan kaç kere yaşar ki boşver insanları kendini üzersen gergin olursan çocuğunda çok gergin bir bebek olur bunlar bilimsel olarakta kanıtlanmış şeyler anne karnında ne kadar huzurlu o kadar iyi inan bana 😌
Biliyorum haklısınız bende burada sizlerle paylaşarak bişeyleri stres boşaltmaya çalışıyorum işte güzel dilekleriniz ve önerileriniz için teşekkür ederim çok.

Bu eskiler korunmayı bilmediklerinden bence şimdikilerin korunabildiklerini akillarina getirmiyorlar ve sadece olmuyor demek ki diyorlar. Ben de takılırdım acikcasi öncesinde de iğneleme yapma ihtimali yuksek. Hayirli olsun Allah ana babali büyütsün inşallah

Bu eskiler korunmayı bilmediklerinden bence şimdikilerin korunabildiklerini akillarina getirmiyorlar ve sadece olmuyor demek ki diyorlar. Ben de takılırdım acikcasi öncesinde de iğneleme yapma ihtimali yuksek. Hayirli olsun Allah ana babali büyütsün inşallah
Teşekkür ederim amin inşallah Allah razı olsun 🤲

Abartmıyosun canım aynı olayı bu ay başında ben de yaşadım.
Şimdi sana çocuğu başkaları için mi yaptın kendin için yaptın sanane elalemin tepkisinden falan diyecekler aldırma.
Ben seni anlıyorum. İnsan bekliyor ilk kez torunu olacak şöyle bi sevindiğini belli etsin.

Back
X